ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΤΟ 2011

Τα άμεσα μέτρα του Πηλαδάκη

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2010 18:07 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:55
Του Σωτ. Κέλλα
Η βαριά ήττα προχθές της ΑΕΛ από την ΑΕΚ με 4-0 μέσα στο AEL FC ARENA (και βέβαια αποκλεισμός από το κύπελλο Ελλάδας) σε συνδυασμό με τις πέντε συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα έκαναν το ποτήρι της οργής των Λαρισαίων φιλάθλων να ξεχειλίσει απόλυτα δικαιολογημένα.
Η νύχτα που ακλούθησε ήταν άσχημη για τον πρόεδρο Κωστή Πηλαδάκη καθώς άκουσε τις ύβρεις των φιλάθλων για τα καλά (κάποιοι είχαν και ντουντούκες που τον έβριζαν ακόμα και για την κατασκευή του γηπέδου που δεν συνδυάζεται με την τραγική αγωνιστική εικόνα) ενώ άμεσα κάλεσε τον προπονητή Γιέρν Άντερσεν και συζητούσαν μέχρι τις 3 τα ξημερώματα. Στη συνέχεια κατέγραψε το πλάνο που θα ακολουθήσει η ομάδα για την αγωνιστική ανάταση το 2011, ενώ κυριολεκτικά άυπνος αναχώρησε για την Αθήνα για τα χειρότερα ίσως Χριστούγεννα που θα κάνει από τότε που ανέλαβε πρόεδρος στην ομάδα.
Ο Πηλαδάκης ήταν έξαλλος και ζητούσε ευθύνες από πολλούς (και από συνεργάτες του) για έλλειψη ενημέρωσης σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στο αγωνιστικό τμήμα και όχι μόνο.
Μέτρο πρώτο που αποφάσισε ο πρόεδρος ήταν το πρόστιμο σε όλους τους παίκτες το οποίο είναι αυτό που προβλέπεται από το νόμο. Συγκεκριμένα το ανώτατο είναι 15% των συμβολαίων και θα είναι κοντά σε ένα τέτοιο νούμερα (άγνωστο το ακριβές ποσό).
Δεύτερο μέτρο είναι η άμεσα πρόσληψη γυμναστή καθώς διαπιστώθηκε ότι η ομάδα είναι αγύμναστη με την χειρότερη φυσική κατάσταση κάτι που φαίνεται κυρίως από παίκτες σαν τον Κουζέν, τον Κανόμπιο και άλλους που έχουν εξάρσεις όσο κρατάνε οι δυνάμεις τους. Αναπολούν πολλοί τον Χρήστο Μουρίκη που ειδικά την πρώτη χρονιά Ουζουνίδη έδειξε ότι η ομάδα δούλευε πολύ σε φυσικά κατάσταση. Δυστυχώς φέτος και στην προετοιμασία η φυσική κατάσταση δεν ήταν η καλύτερη.
Τρίτο, από δω και πέρα θα έχει προσωπική επαφή με τον γενικό αρχηγό Ζήση Ζιάγκα ώστε να ενημερώνεται απευθείας για το τι συμβαίνει στο αγωνιστικό τμήμα καθώς υπάρχουν πολλά παραπτώματα που πέρασαν «αβρόχοις ποσί» και θα έπρεπε να επιληφθεί άμεσα. Θέλει να έχει και ο ίδιος εποπτεία του τμήματος που μαζί με τον αντιπρόεδρο Κώστα Κωνστάντο (άτομο που απολαμβάνει πλήρους εμπιστοσύνης) θα συζητάνε τις αποφάσεις που θα παίρνουν.
Τέταρτο μέτρα αφορά στα οικονομικά της ομάδας και από δω και πέρα οι ασυνεπείς παίκτες και αυτοί που δεν θα τα δίνουν όλα δεν θα περνάνε απαρατήρητοι. Δεν είναι δυνατόν παίκτες που ακριβοπληρώνονται να είναι αδιάφοροι και η ομάδα να ενδιαφέρεται γι’ αυτούς.
Πέμπτο μέτρο θα είναι οι αλλαγές στο αγωνιστικό τμήμα καθώς θα φύγουν τέσσερις με πέντε παίκτες κάποιοι όμως έχουν συμβόλαια και θα χρειαστεί μεγάλος αγώνας για να τα λύσουν ενώ θα αποκτηθούν έξι παίκτες με προτεραιότητες στην επιθετική γραμμή και στο αμυντικό χαφ καθώς μετά τον τραυματισμό του Ρομέου υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.         
Από κει και πέρα θα υπάρξουν και κάποιες άλλες αλλαγές σε άλλους τομείς που θα φανούν από τις πράξεις που θα γίνουν.
Ο Πηλαδάκης αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του όπως πήρε και την ευθύνη για τον προχθεσινό διασυρμό της ομάδας. Πάντως για τη συμπεριφορά φιλάθλων υπήρχε ικανοποίηση για την παρότρυνση της ομάδας μέχρι το 85’ ενώ σίγουρα ο Πηλαδάκης ήταν πολύ στεναχωρημένος που οι φίλαθλοι απείλησαν να μπούνε στον αγωνιστικό χώρο (ευτυχώς λίγοι...). Θα ήταν ότι χειρότερο για την ομάδα και ό,τι κάνουν άλλοι, π.χ. Παναθηναϊκός που το πληρώνουν με τιμωρίες, δεν θα πρέπει να γίνει και στους «βυσσινί».
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass