ΕΚΛΕΙΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 30 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005

Φιλικό ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου

* ΣΕ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2010 2:47 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:55
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι θα δώσει ο Τύρναβος 2005 την ερχόμενη Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου στο Βόλο με τον Ολυμπιακό, που πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, ενώ προκρίθηκε και στους «16» του κυπέλλου Ελλάδος.
Δυο πρώην συμπαίκτες στην ΑΕΛ και νυν προπονητές των ομάδων, ο Σάκης Τσιώλης (Ολυμπιακού) και ο Μιχάλης Ζιώγας (Τυρνάβου 2005) θα δώσουν την ευκαιρία και σε παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής έως τώρα στα αντίστοιχα πρωταθλήματα, να δείξουν τις δυνατότητες τους και ότι μπορούν να τους υπολογίζουν οι τεχνικοί τους, για μια θέση στη βασική ενδεκάδα.
Για τους ποδοσφαιριστές του Τυρνάβου σίγουρα θα είναι μια πολύ καλή εμπειρία να αγωνισθούν απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται δυο κατηγορίες πιο πάνω και λογικά τα οφέλη που θα αποκομίσουν, θα είναι πολλά.
Πρόταση δέχθηκε ο Τύρναβος 2005 για να γίνει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι με τον Πιερικό την ερχόμενη εβδομάδα και σήμερα θα απαντήσει η τυρναβίτικη ομάδα.
* Να σημειώσουμε ότι επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Τύρναβο είναι στις 12 Ιανουαρίου του 2011, όπου θα παίξει στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Γ’ Εθνικής στις Σέρρες με την τοπική Αναγέννηση, καθώς στις 5/1 όπου διεξάγεται η 16η αγωνιστική, έχει ρεπό.
ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ
Εν τω μεταξύ, χθες και μετά την απογευματινή προπόνηση, δόθηκε τριήμερη άδεια στους παίκτες για να ξεκουραστούν και να… φορτίσουν τις μπαταρίες τους.
Μια ομάδα αποτελούμενη με παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής έως τώρα και από την Ακαδημία Τυρνάβου, αντιμετώπισε σε παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα τους Νέους της ΑΕΛ.
Η πορεία του Τυρνάβου 2005 μέχρι σήμερα στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας κρίνεται αρκετά καλή, όμως υπάρχουν οι δυνατότητες ώστε και η συνέχεια να είναι ανάλογη.
Πάντως ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας συνεχώς τονίζει στους παίκτες του ότι πρέπει να είναι προσγειωμένοι, να μην εφησυχάζουν και να προσπαθούν σε κάθε παιχνίδι, για θετικό αποτέλεσμα.
Προχθές κόντρα στον Φωκικό ο Τύρναβος παρότι είχε ευκαιρίες για να σκοράρει δεν τα κατάφερε τελικά και ηττήθηκε στην Άμφισσα, με σκορ 2-0.
Ο ΚΙΟΡΟΓΛΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΛΔΑΣΗ
Αλλαγή είχαμε στη θέση των αναπληρωματικών γκολκίπερ όπου λύθηκε η συνεργασία με τον Κώστα Γιολδάση και νέο πρόσωπο στην θέση του είναι ο παλιός γνώριμος στον Τύρναβο ο Λεωνίδας Κιόρογλου, ο οποίος επέστρεψε ουσιαστικά στο…σπίτι του.
Όσον αφορά στα άλλα μεταγραφικά θέματα, η διοίκηση συνεχίζει τις επαφές με παίκτες που ενδιαφέρονται να έρθουν στον Τύρναβο, αλλά εξετάζονται προσεκτικά όλες οι περιπτώσεις προκειμένου να γίνουν μεταγραφές ουσίας και όχι εντυπωσιασμού.
* Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από το παιχνίδι Φωκικού-Τυρνάβου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass