Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

Έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο

* ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΑΛΑΝΟΒΡΥΣΗΣ

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2010 2:46 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:55
Αντιπροσωπεία του Οικονόμου Τσαρισάνης επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης 22/12/2010 το Ειδικό Σχολείο Γαλανόβρυσης Ελασσόνας, όπου ενόψει των Άγιων ημερών που έρχονται, πρόσφεραν ευχές και δώρα και χάρισαν χαμόγελα χαράς στα παιδιά του σχολείου, τα οποία με καλοσύνη και απλότητα μοίρασαν με τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη της αποστολής του Οικονόμου λίγο από τον χρόνο τους. Ο διευθυντής του Ειδικού Σχολείου κ. Χουλιαρός Δημήτρης καλωσόρισε μαζί με τους συνεργάτες του τους ανθρώπους της ομάδας, τους ξενάγησε στις αίθουσες και το εργαστήριο του σχολείου, μίλησε για τις δραστηριότητες και την προσπάθεια των παιδιών να κρατηθούν με όσο το δυνατόν θετικότερους όρους στην κοινωνία και ευχαρίστησε την ομάδα του Οικονόμου για την επίσκεψη.
Ήταν μια πλούσια ομολογουμένως εμπειρία τόνισε ο τεχνικός της ομάδας Γ. Καλτέκης και μαζί με τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Οικονόμου κ Γ. Μπαμπάλη ευχήθηκαν στους δασκάλους καλή δύναμη για το θεάρεστο έργο που επιτελούν και έταξαν, φεύγοντας, στα παιδιά ότι σε επόμενη επίσκεψη θα τους φέρουν για δώρα μπάλες καθότι κάποια αγόρια έδειξαν να γνωρίζουν αρκετά πράγματα γύρω από τη «στρογγυλή θεά» και δήλωσαν πως τους αρέσει το ποδόσφαιρο.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass