ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το 12ο ΓΕΛ Λάρισας κατέκτησε το τρόπαιο

* ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΛ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ ΜΕ 3-0

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2010 2:43 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:55
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Το 12ο ΓΕΛ Λάρισας κατέκτησε τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή ποδοσφαίρου στο νομό Λάρισας κερδίζοντας στο χθεσινό τελικό το ΓΕΛ Συκουρίου με 3-0.
Μια άνετη επικράτηση για την ομάδα της Λάρισας που ήταν ανώτερη του αντιπάλου της και έχασε σωρεία ευκαιριών για να δώσει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη της.
Στο γεμάτο από μαθητές και των δύο Λυκείων γήπεδο της Νεάπολης οι ποδοσφαιριστές των δύο αντιπάλων προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να συνδυάσουν το θέαμα με την ουσία.
Το 12ο ΓΕΛ Λάρισας επέβαλε το ρυθμό του από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης έχοντας την υπεροχή των κινήσεων και πίεζε τον αντίπαλό του ψάχνοντας το δρόμο προς τα δίχτυα. Από την άλλη πλευρά το ΓΕΛ Συκουρίου προσπάθησε να αντιδράσει κυρίως με αντεπιθέσεις με στόχο να αιφνιδιάσει την αντίπαλη άμυνα.
Ένα φάουλ του Τσιρογιάννη στο 6’ που κατέληξε κόρνερ, μία κοντινή κεφαλιά του Τέγου στο 7’ που κατέληξε άουτ και ένα γυριστό σουτ του Τζιάντζιου στο 11’ που πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι ήταν οι πρώτες καλές στιγμές για την ομάδα του 12ου ΓΕΛ Λάρισας για να φτάσουμε στο 20ο λεπτό όταν μετά την πολύ ωραία σέντρα του Δημολιού από τα αριστερά, ο Τσιρογιάννης με κεφαλιά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.
Το ΓΕΛ Συκουρίου προσπάθησε να απαντήσει στο 26’ όταν το σουτ του Α. Κρητικού μετά από ωραίο ελιγμό στο ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε ελάχιστα άουτ, όμως στη συνέχεια το 12ο ΓΕΛ Λάρισας πήρε ξανά τα ηνία της αναμέτρησης χάνοντας ευκαιρίες με τους Κουσιώρα (29’) και Τέγο και Τσιρογιάννη (διπλή ευκαιρία) στο 29’.
Έτσι το 1-0 διατηρήθηκε με την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους για να ξεκινήσει η επανάληψη στην οποία το σκηνικό του αγώνα διατηρήθηκε το ίδιο.
Στο 45’ ο Τσιρογιάννης κέρδισε πέναλτι το οποίο κλήθηκε να εκτελέσει ο Τζιάντζιος όμως έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 50’ ο Κουσιώρας είχε δεύτερο δοκάρι για την ομάδα του 12ου ΓΕΛ Λάρισας με μακρινό σουτ.
Στο 52’ ο Δημολιός έχασε τετ α τετ για να φτάσουμε στο 54’ όταν μετά από ασίστ του Μερτζανίδη ο Τζιάντζιος με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 60’ με εντυπωσιακό μακρινό σουτ στο δεξί «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας ο Καραμπάλιος. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε ποδοσφαιριστές και φιλάθλους τους 12ου ΓΕΛ Λάρισας να πανηγυρίζουν έξαλλα τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας τους η οποία τις επόμενες ημέρες θα μάθει το νέο της αντίπαλο καθώς αναμένεται η σχετική εγκύκλιος (πιθανότατα θα είναι ο πρωταθλητής Μαγνησίας).
Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο κ. Βλιώρας που είχε βοηθούς τους επίσης πολύ καλούς κ. Ακρίβο και Χατζηλιόντα.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του τελικού πραγματοποιήθηκε η απονομή των επάθλων στους μαθητές των δύο ομάδων.
Η ρήψη κροτίδων και κάποια υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν ήταν το μοναδικό αρνητικό σημείο του τελικού. Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου δημιουργήθηκε ένταση στις κερκίδες ωστόσο με την άμεση κινητοποίηση των καθηγητών τα πνεύματα ηρέμησαν γρήγορα.
12ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ: Ζουμπουρλιάς, Κατσιώτης, Μερτζανίδης, Καραμπάλιος, Τζιάντζιος, Γκουτσιούδης, Τσιρογιάννης (62’ Μυλωνάς), Τέγος, Κουσιώρας (61’ Τζίκας), Πούγγουρας, Δημολιός (65’ Μεχμέτ).
ΓΕΛ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ: Γ. Κρητικός, Κώτσιας, Μακρυγιάννης (36’ Αγγελής), Δ. Λίταινας, Κ. Ζαϊρές, Γεροκώστας, Λούγκος, Σαΐτης, Θ. Λίταινας (36’ Γκουτζαμάνης), Β. Λίταινας, Α. Κρητικός (51’ Δ. Ζαϊρές).
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass