ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ ΦΩΚΙΚΟ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-0

Ήττα γνώρισε ο Τύρναβος στην Άμφισσα

* ΔΟΚΑΡΙ ΕΙΧΕ Ο ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΙΔΗΣ ΣΤΟ 89’ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2010 2:29 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:55
Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, ο Τύρναβος 2005 γνώρισε την ήττα χθες στην Άμφισσα από τον Φωκικό με 2-0, στο πλαίσιο της 15ης ημέρας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας (2ος όμιλος).
Οι γηπεδούχοι που πρόσθεσαν μια ακόμη επιτυχία στην έδρα τους, κατάφεραν να προηγηθούν στο 30’, όταν ο Δήμας από τα αριστερά εκτέλεσε κόρνερ και ο Κουμπρόγλου από κοντά δεν δυσκολεύθηκε με σουτ να ανοίξει το σκορ (1-0).
Δέκα λεπτά αργότερα στο 40’ σε σουτ του Ταμπάκη έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ ακολούθησαν δυο πολύ καλές ευκαιρίες για την ομάδα του Τυρνάβου.
Στο 41’ από εκτέλεση φάουλ του Κώστα Μάγγου, ο Κράββαρης κέρδισε την κεφαλιά και παρά την προσπάθεια του Μουρατίδη, η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Παρασκευά.
Στην εκπνοή του ημιχρόνου στο 45’, ο Θανάσης Μάγγος έπιασε την κεφαλιά και ο γκολκίπερ του Φωκικού απέκρουσε εντυπωσιακά την μπάλα, ενώ αυτή κατευθυνόταν στο δεξί «παραθυράκι» της εστίας του.
Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε και στην επανάληψη, όπου ο Τύρναβος 2005 προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά στο 57’, σε σουτ του Γρηγορίου η μπάλα έφυγε μόλις άουτ από το δεξί κάθετοι δοκάρι, ενώ στο 62’ σε εκτέλεση φαουλ του Κώστα Μάγγου, ο Παρασκευάς απέκρουσε την μπάλα σε κόρνερ.
Ο Φωκικός στο 71’, σε κεφαλιά του Κανελλόπουλου άγγιξε το 2-0, όμως ο Καραναστάσης με εκπληκτική απόκρουση το απέτρεψε, αλλά δεν συνέβη το ίδιο και δυο λεπτά μετά στο 73’, όταν σε σουτ του Κανελλόπουλου απέκρουσε ο γκολκίπερ του Τυρνάβου την μπάλα και ο επερχόμενος Θωμόπουλος που πήρε το... ριμπάουντ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης στο 89’, με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή ο Στάυρος Τσορμπατζίδης, έστειλε με δύναμη την μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και να χαθεί έτσι μια μεγάλη ευκαιρία, για να μειώσει ο Τύρναβος το σκορ.
Τελικά η ομάδα του Τυρνάβου γνώρισε την ήττα στο στάδιο της Άμφισσας, σε ένα ματς που κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα και ο Φωκικός που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, αναδείχθηκε ο νικητής της αναμέτρησης.
Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία των κ. Κ. Κωνσταντάκη (Α. Καμζόλας, Γ. Αναγνωστόπουλος), του συνδέσμου Αχαΐας. Κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν ο Καλέργης του Φωκικού και ο Κλάζογλου του Τυρνάβου 2005.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΦΩΚΙΚΟΣ: Παρασκευάς, Θωμόπουλος, Σουμέλας, Κωστόπουλος, Δημητρίου, Σκαρίμπας, Δήμας, Κουμπρόγλου, Καλέργης (90’ +2 Ζαχαρόπουλος), Ταμπάκης (63’ Δημητρόπουλος), Κανελλόπουλος (86’ Σικαλόπουλος)
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005: Καραναστάσης, Κ. Σκούπρας, Τσορμπατζίδης, Κλάζογλου, Γεωργατζιάς (75’ Αλεξίου), Κ. Μάγγος, Αθ. Μάγγος, Γρηγορίου, Αντωνόπουλος (39’ Κράββαρης), Χριστοδούλου (46’ Τσιρογιάννης), Μουρατίδης.
* Με απόφαση της Ε.Π.Ο., επιβλήθηκε στην Π.Α.Ε. Τύρναβος 2005 πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης. Απήλλαξε δε τον Μ. Ζιώγα (προπονητής) από την αποδιδόμενη σ’ αυτόν πειθαρχική παράβαση (αγώνας της 13-11-2010 με ΤΑΠ Εορδαϊκός).
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Σε αναμετρήσεις για τη 15η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας (Φούτμπολ Λιγκ 2), σημειώθηκαν χθες τα εξής αποτελέσματα:
Φωκικός-Τύρναβος 2-0
Κοζάνη-Αναγέννηση Γιαννιτσών      0-1
Επανομή-Δόξα Κρανούλας 1-1
Οδυσσέας Αναγέννησης-Ζάκυνθος            2-0
Εορδαϊκός-Μ. Αλέξανδρος Ηράκλειας       2-0
Πόντιοι Κατερίνης-Φιλιππιάδα          1-0
Μακεδονικός-Καλλονή         0-1
Αετός Σκύδρας-Ναυπακτιακός        1-1
* Ρεπό είχε η Νίκη Βόλου
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 14 αγώνες)
Καλλονή         29
Φωκικός         28 -15αγ.
Επανομή        26
Εορδαϊκός     21
Τύρναβος 2005         20 -15αγ.
Νίκη Βόλου    20
Δόξα Κρανούλας       20
Γιαννιτσά         20
Αετός Σκύδρας          18
Ζάκυνθος       17
Πόντιοι Κατερίνης       17
Φιλιππιάδα     16
Κοζάνη           16
Οδυσσέας Αναγέννησης      16
Μακεδονικός 13
Μέγας Αλ. Ηράκλειας           12
Ναυπακτιακός            12
* Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ έχει επιβάλει στη Νίκη Βόλου ποινή αφαίρεσης τεσσάρων βαθμών, αλλά η απόφαση αυτή δεν έχει επικυρωθεί ακόμη από τη διοργανώτρια αρχή.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(16η-5/1/2011)
Κοζάνη-Φωκικός
Γιαννιτσά-Επανομή
Νίκη Βόλου-Οδυσσέας Αν. Σερρών
Δόξα Κρανούλας-Εορδαϊκός
Ζάκυνθος-Α.Ε. Ποντίων Κατ.
Μ. Αλέξανδρος Ηράκλειας-Μακεδονικός
Φιλιππιάδα-Αετός Σκύδρας
Ναυπακτιακός-Καλλονή
* Ρεπό έχει ο Τύρναβος 2005
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass