ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ 1-1 ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΡΑΓΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

Παράταση αγωνίας για τους Νέους της ΕΠΣΛ

* ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΥΠΕΣΤΗ Η ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ ΜΕ ΣΚΟΡ 4-1

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2010 2:28 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:54
Τα εύκολα δύσκολα έκανε χθες στο στάδιο Αλκαζάρ η Μικτή Νέων της ΕΠΣΛ η οποία δεν κατάφερε να κερδίσει την ουραγό ομάδα της ΕΠΣ Καρδίτσας και να εξασφαλίσει μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της α’ φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Μικτών των Ενέσεων την πρώτη και προνομιούχο θέση του 4ου ομίλου.
Αντ’ αυτού το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του νομού υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 και πλέον χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι στη Βέροια για να πετύχει το στόχο του.
Λίγο νωρίτερα στο «Γ. Μητσιμπόνας» η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΛ υπέστη βαριά ήττα από την αντίστοιχη ομάδα του γειτονικού νομού με σκορ 4-1.
Αναλυτικά:
Μακριά από τον καλό της εαυτό η Μικτή Νέων της ΕΠΣΛ απώλεσε δύο πολύτιμους βαθμούς και μαζί την ευκαιρία να «κλειδώσει» την πρώτη θέση του ομίλου της. Σε μία κομβικής σημασίας αναμέτρηση η λαρισινή ομάδα προβλημάτισε με την απόδοσή της αφού ήταν κατώτερη του αναμενομένου και πλέον τα πάντα θα εξαρτηθούν στο τελευταίο παιχνίδι στη Βέροια.
Πολύ καλό ξεκίνημα για τους Λαρισαίους καθώς μόλις στο 5ο λεπτό ο Δημητρέλης μετά από μπαλιά του Γκαραλιάκου με κοντινό πλασέ και αφού ελίχθηκε ωραία έκανε το 1-0 προϊδεάζοντας ότι η συνέχεια θα ήταν ανάλογη. Η πράξη ωστόσο διέψευσε τους γηπεδούχους που αν και προσπάθησαν να επιβάλουν το ρυθμό τους και να ελέγξουν το παιχνίδι, δεν μπόρεσαν να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία με μοναδική εξαίρεση δύο μακρινά σουτ του Γκαραλιάκου στο 33’ και στο 43’ αντίστοιχα που δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.
Έτσι λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους μετά από φάουλ του Καραγιώτα, ο Καβαλάρης πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους και με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.
Στην επανάληψη το σκηνικό του αγώνα διατηρήθηκε το ίδιο με τη Λαρισινή ομάδα να έχει τον πρώτο λόγο αλλά να μην μπορεί να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα παίζοντας βεβιασμένα και φλύαρα.
Έτσι το σουτ του Ντόκου στο 67’, το σουτ του Γκαραλιάκου στο 72’ και τα δύο φάουλ του ίδιου στο 83’ και στο 90’+1’ έμειναν απλά ευκαιρίες για τη Λαρισινή ομάδα που στο 85’ κινδύνεψε να χάσει το παιχνίδι όταν ο Φακίτσας μετά από έξοχη ατομική ενέργεια και σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Ντάλλας, Νταής, Σελήνης (79’ Λάιος), Σουπεκιώτης, Καλπίας, Σουλιώτης, Νάκας, Γκαραλιάκος, Λούγκος (54’ Ντόκος), Δημητρέλης, Ματούλας (63’ Καλαμπάκας).
ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Κατσούγιας, Φακίτσας, Τασιόπουλος (55’ Σαβάλας), Καβαλάρης, Κλαπανάρας, Καλογρίτσας, Κοκώνης (45’ Απάλας), Καραγιώτας, Τσικρίκης, Κοντός, Αδάμος (81’ Τσιαμούρας).
ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ
Μετά από ένα κακό δεύτερο ημίχρονο η μικτή Παίδων της ΕΠΣΛ υποχρεώθηκε σε βαριά ήττα από την Καρδίτσα με 4-1. Το αξιοσημείωτο είναι ότι η λαρισινή ομάδα είχε προηγηθεί στο σκορ ενώ θα μπορούσε στο πρώτο 40λεπτο να είχε πετύχει και δεύτερο τέρμα που θα της έδινε τη δυνατότητα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.
Το 1-0 πέτυχε στο 25’ ο Κανταρίνος με εντυπωσιακό σουτ πάνω στην κίνηση και ανάμεσα από δύο αντιπάλους μετά από σέντρα του Κωστούλα.
Η απάντηση των φιλοξενουμένων δόθηκε στο 32’ όταν μετά την μπαλιά του Κανιούρα ο Χρηστάκης με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 40’ σε φάση διαρκείας μπροστά στην εστία των φιλοξενουμένων που ξεκίνησε από το φάουλ του Γαρουφαλιά αρχικά ο Κωστούλας έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Δίπλαρης απέκρουσε πάνω στη γραμμή ενώ στη συνέχεια το σουτ του Παϊτέρη χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.
Έτσι το 1-1 με την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους διατηρήθηκε για να ξεκινήσει η επανάληψη όπου οι φιλοξενούμενοι όντας πιο ουσιαστικοί κατάφεραν να φτάσουν σε μια άνετη επικράτηση.
Στο 48’ μετά από έναν έξοχο συνδυασμό Δίπλαρη, Καραχάλιου και Παράσχη ο πρώτος ως τελικός αποδέκτης με κοντινό πλασέ έκανε το 1-2, στο 67’ ο Χρηστάκης έφυγε στην αντεπίθεση και με δυνατό σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 1-3, ενώ στο 74’ ο Μαυριάς με απευθείας φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 1-4.
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Κατμέρος, Σεΐζης, Ξυνογαλάς, Μπάρδας, Καψάλης (53’ Καρβούνης), Θεοχαρόπουλος, Αλεξίου (48’ Κίτσιος), Γαρουφαλιάς (58’ Γκατζούλης), Κανταρίνος, Κωστούλας, Παϊτέρης.
ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Χατζηαδαμίδης, Παπουτσής, Κκοκώνης, Τριανταφύλλου, Καραχάλιος, Λιάνας, Χρηστάκης, Δίπλαρης (74’ Κοντός), Κανιούρας (53’ Χαρκοπλιάς), Μαυριάς, Παράσχης (48’ Νασιάκος).
* Τα χθεσινά παιχνίδια σε Αλκαζάρ και «Γ. Μητσιμπόνας» διηύθυναν με επιτυχία οι κ. Μπουμαρσόπουλος, Ηλ. Αναστασίου και Τσαμπάς.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Λάρισα-Καρδίτσα      1-4 (π.), 1-1 (ν.)
Τρίκαλα-Πιερία           3-0 (π.), 0-1 (ν.)
ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
ΝΕΟΙ
Πιερία 17-7    18
Λάρισα           19-8    16
Τρίκαλα          11-12 8
Καρδίτσα        6-15    4
Ημαθία            6-17    3
ΠΑΙΔΕΣ
Ημαθία            22-8    17
Καρδίτσα        13-15 10
Τρίκαλα          12-14 9
Λάρισα           9-13    8
Πιερία 6-12    4
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ημαθία-Λάρισα
Καρδίτσα-Τρίκαλα
Ρεπό: Πιερία
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass