ΝΤΙΝΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

Τρεις μηχανικοί ρίχνουν… θεμέλια στο ΝΟΛ

ΠΑΡΕΤΕΘΗ ΧΘΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2010 2:00 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:54
Πιο γερά θεμέλια θα έχει από δω και στο εξής το οικοδόμημα που λέγεται Ναυτικός Όμιλος Λάρισας. Αυτό γιατί η διοίκηση του συλλόγου θα έχει δίπλα της μια ομάδα τριών μηχανικών και αυτό όπως φαίνεται θα είναι μόνο η αρχή. Ντίνος Διαμάντος, Κώστας Περιστέρης και Δημήτρης Παπαϊωάννου αποτελούν μια ομάδα ανθρώπων που θα βρίσκεται διακριτικά δίπλα στο ΝΟΛ για τη χρονιά που διανύουμε και στη συνέχεια θα αναλάβει πιο συγκεκριμένους ρόλους. Αυτό αποτελεί μια νέα σελίδα στη σχέση του ΝΟΛ με τους επιχειρηματίες της περιοχής και ειδικά σε τέτοιες δύσκολες οικονομικά εποχές είναι σπουδαίο. Μάλιστα χθες στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας παρετέθη συνέντευξη Τύπου.
Αρχικά μίλησε ο πρόεδρος του ΝΟΛ, Δημήτρης Κουρέτας που ξεκίνησε ως εξής: «Εκλεκτοί φίλοι είναι κοντά μας στην προσπάθεια που κάνει ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας. Ο ΝΟΛ ασκεί ένα τεράστιο κοινωνικό έργο αυτήν την περίοδο και πάνω από εξακόσια παιδιά έρχονται από την αγκαλιά της οικογένειας στην αγκαλιά τη δική μας. Αυτή η προσπάθεια βρίσκει ανταπόκριση από τους τοπικούς επιχειρηματίες. Είναι κοντά μας ο Ντίνος Διαμάντος, ο Κώστας Περιστέρης ο Δημήτρης Παπαϊωάννου, όλοι τους πολιτικοί μηχανικοί με αγάπη για τον αθλητισμό και πάνω απ’ όλα φίλοι μας. Παρακολουθούν εδώ και καιρό την προσπάθεια που κάνει ο ΝΟΛ όχι μόνο στο πόλο αλλά και στην κολύμβηση. Για εμάς είναι χαρά που θα είναι κοντά μας και θα μας στηρίζουν έμπρακτα και ηθικά.
Αυτό δεν το έχουμε εισπράξει από κάποιους άλλους ανθρώπους που θα πρεπε να ναι κοντά στην ομάδα. Ο ΝΟΛ είναι ένα μαγαζί γωνία και κάποιοι τον θυμήθηκαν πριν τις εκλογές αλλά τον ξέχασαν μετά».
Στη συνέχεια μίλησε για τη στήριξη των φορέων της πόλης και τόνισε τα παρακάτω: «Οι φορείς της πόλης θα μπορούσαν να κάνουν πολύ περισσότερα από ό,τι έχουν κάνει μέχρι τώρα. Γενικά δεν είμαι ευχαριστημένος. Γιατί θα πρέπει να γίνει αντιληπτό πως εδώ μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους εκατοντάδες οικογένειες της πόλης της Λάρισας. Δεν είμαι ευχαριστημένος από τη στήριξη των τοπικών φορέων».
Από την πλευρά του ο Ντίνος Διαμάντος που διευκρίνισε πως στην εκδήλωση βρισκόταν ως φυσικό πρόσωπο και όχι ως πρόεδρος του ΤΕΕ Θεσσαλίας υπογράμμισε: «Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Ο ΝΟΛ συμφωνώ απόλυτα πως πρόκειται για ένα ιστορικό σωματείο με μια μεγάλη διαδρομή. Επιτελεί κοινωνικό και αθλητικό έργο. Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που θέλουμε να δώσουμε το μήνυμα της ενίσχυσης, έμπρακτης, υλικής και ηθικής στην προσπάθεια που κάνει ο ΝΟΛ και ειδικά στη δύσκολη αυτή περίοδο. Σε αυτή τη φάση δεν έχουμε καμία σχέση με το διοικητικό σχήμα αλλά και με άλλες αποφάσεις. Υπάρχει ένας προγραμματισμός και τον σεβόμαστε απόλυτα. Θα είμαστε αρωγοί και υποστηρικτές σε ό,τι μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι.
Θα ενημερωθούμε στην πορεία για όσα δεδομένα αφορούν στον σύλλογο. Θα συνδράμουμε για τη βελτίωση των υποδομών και όλων των προϋποθέσεων της καλής δουλειάς με σκοπό να υπάρχει μεγαλύτερη ανάπτυξη στο σύλλογο και στο άθλημα. Από κει και πέρα θα δούμε αν η δική μας παρουσία θα μπορεί να λάβει άλλα χαρακτηριστικά. Αυτή τη στιγμή θα είμαστε μια παράπλευρη ομάδα υποστήριξης της προσπάθειας και του σχεδιασμού που έχει ήδη ξεκινήσει.
Πρέπει να δοθεί ένα σαφές μήνυμα. Μια ομάδα ιστορική που επιτελεί ένα κοινωνικό έργο πρέπει να στηριχθεί από την τοπική κοινωνία αλλά θα πρέπει και να ανοιχτεί προς την τοπική κοινωνία. Πρέπει να καλέσουμε όλους όσοι θέλουν να βοηθήσουν.
Οι ομάδες που θέλουν να έχουν μέλλον και διάρκεια, χτίζονται και αυτό είναι μια αρχή που διέπει τον λαρισινό αθλητισμό. Η κοινωνία της Λάρισας στηρίζει όταν βλέπει μια προσπάθεια να ξεκινάει και να καταλήγει σε αυτήν. Ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας είναι μια τέτοια ομάδα.
Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι ένα άθλημα το οποίο θα έρθει με τους Μεσογειακούς Αγώνες (οι οποίοι πιστεύω πως θα γίνουν εν τέλει) και το φιλοξενεί η πόλη μας. Ο ΝΟΛ με την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια θα παίξει ένα πρωτεύοντα ρόλο και σε αυτήν την υπόθεση».
ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Η κορυφή του παγόβουνου στο ΝΟΛ αυτή τη στιγμή είναι η ομάδα πόλο των ανδρών που παίζει στην Α1 Εθνική κατηγορία. Μάλιστα γίνεται μεγάλη προσπάθεια να κρατηθεί στην κατηγορία. Οι προπονήσεις της ομάδας συνεχίζονται κανονικά και θα συνεχιστούν στις περισσότερες ημέρες των γιορτών. Επόμενος αντίπαλος είναι η Βουλιαγμένη και μετά ακολουθεί το κρίσιμο ματς με το ΝΟ Πατρών στην Λάρισα.
Χθες εξάλλου έγινε το ματς στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον ΠΑΟ και τον Ολυμπιακό με τους ερυθρόλευκους να λύνουν την τελευταία στιγμή την απεργία τους. Τελικό σκορ 5-9.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass