ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΙΣΧΥΡΟ ΦΩΚΙΚΟ (15:00)

Δοκιμάζεται στην Άμφισσα ο Τύρναβος 2005

* Κ. ΜΑΓΓΟΣ: «ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΑΤΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ»

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2010 1:59 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:54
Με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη που πέτυχε στο Βόλο επί της Νίκης με 1-0 την περασμένη Κυριακή, ο Τύρναβος 2005 αγωνίζεται σήμερα και ώρα 3 το απόγευμα στην Άμφισσα, κόντρα στον ισχυρό Φωκικό.
Το παιχνίδι διεξάγεται στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς εάν αναδειχθεί νικητής και δεν τελειώσει ισόπαλο, τότε θα «γλυκοκοιτάζει» με περισσότερες πιθανότητες και το ενδεχόμενο της ανόδου.
Πάντως στην τυρναβίτικη ομάδα κρατούν χαμηλούς τους τόνους και χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Κώστα Μάγγου, ο οποίος επισήμανε τα εξής: «Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το σημερινό παιχνίδι θα είναι εξίσου δύσκολο όπως ήταν και αυτό που προηγήθηκε στο Βόλο. Παίζουμε με μια ομάδα που το δείχνει και η βαθμολογική της θέση, ότι είναι από τις καλύτερες της κατηγορίας. Για να διεκδικήσουμε λοιπόν θετικό αποτέλεσμα, οφείλουμε να αγωνιστούμε σοβαρά και πειθαρχημένα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και να προσέξουμε ιδιαίτερα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Εμείς πάμε στην Άμφισσα όπως και σε όλα τα παιχνίδια κάτι να πάρουμε και εάν το πιστέψουμε, ευελπιστώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».
Αγωνιστικά, τα προβλήματα για τον τεχνικό Μιχάλη Ζιώγα εντοπίζονται στον Αλέκο Κουβελά που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και στον Μάκη Γκαραγκούνη, που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας.
Στην αποστολή η οποία βρίσκεται από χθες το απόγευμα στην Άμφισσα και διανυκτέρευσε στο ξενοδοχείο «Παρνασσός» στους Δελφούς, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω παίκτες: Καραναστάσης, Γρηγορίου, Τσορμπατζίδης, Κ.Μάγγος, Βασ. Σκούπρας, Κλάζογλου, Κ.Σκούπρας, Αθ.Μάγγος, Γεωργαντζιάς, Μουρατίδης,Αντωνόπουλος ή Χριστοδούλου (σ.σ. διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα), Κράββαρης, Αθανασούλης, Σιάτρας, Γούπος, Τσιρογιάννης, Κωστούλας, Αλεξίου. Εκτός έμειναν οι νεαροί Λόλας, Γιολδάσης.
ΠΡΙΜ 8.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΦΩΚΙΚΟ!
Πριμ 8.000 ευρώ υποσχέθηκε ο χορηγός της ομάδας, σε περίπτωση που οι παίκτες κερδίσουν και τον Τύρναβο.
Σημειώνεται ότι ο σημερινός αντίπαλος του Τυρνάβου 2005 ο Φωκικός, προέρχεται από μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 4-1 στα Γιαννιτσά επί της Αναγέννησης, που ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα της Άμφισσας.
Όπως φαίνεται και στη βαθμολογία μεγάλη δύναμη του Φωκικού είναι η έδρα του όπου μετά την 1η αγωνιστική και την ήττα με 0-2 από την Επανομή έχει το απόλυτο με 6 νίκες σε ισάριθμους αγώνες που έδωσε. Στο ρόστερ του Φωκικού ξεχωρίζουν οι επιθετικοί Κανελλόπουλος και Ταμπάκης που είναι 1ος και 3ος σκόρερ του 2ου ομίλου, αντίστοιχα.
Σε τρεις επισκέψεις στο παρελθόν στην Άμφισσα η ομάδα του Τυρνάβου γνώρισε δύο ήττες, ενώ σε ένα παιχνίδι οι δύο σημερινοί αντίπαλοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Συγκεκριμένα την περίοδο 1978-´79 για το πρωτάθλημα της εθνικής ερασιτεχνικής o Φωκικός κέρδισε την ΑΕΤ με 3-0 την περίοδο 1995-’96 στην Γ’ Εθνική Φωκικός - Τύρναβος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, ενώ για την Δ΄ Εθνική την περίοδο 2007-΄8 ο Φωκικός επικράτησε του Τυρνάβου με 1-0 (σ.σ. τα ενδιαφέροντα στοιχεία είναι από το σάιτ sporttirnavoς.com).
*Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Κ. Κωνσταντάκης, ο οποίος θα έχει επόπτες τους κ. Α. Καμζόλα και Γ. Αναγνωστόπουλο, όλοι του συνδέσμου Αχαΐας, ενώ 4ος θα είναι η κ. Κων/να Μπούμπουρη, του συνδέσμου Ευρυτανίας.
*Στον Μακεδονικό υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο ο πρώην παίκτης του Τυρνάβου Μιχάλης Κουγιουμτζίδης, που έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες ημέρες, από την τυρναβίτικη ομάδα.
*Μετά την σημερινή αναμέτρηση ο Τύρναβος 2005 θα κάνει το ρεπό του την 16η αγωνιστική (5/1), ενώ στο φινάλε του πρώτου γύρου θα παίξει στις 12/1 εκτός έδρας με τον Οδυσσέα Αναγέννησης στις Σέρρες και την Τετάρτη 19/1 στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου θα υποδεχθεί στο δημοτικό στάδιο του Τυρνάβου, την Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης.
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(15η αγωνιστική-15:00)
Φωκικός-Τύρναβος (Δημ. Στάδιο Αμφισσας)
Κοζάνη-Γιαννιτσά (ΔΑΚ Κοζάνης)
Επανομή-Δόξα Κρανούλας (Γήπεδο «Ν.Σαράφης»)
Οδυσσέας Αναγέννησης-Ζάκυνθος (Δημ. Στάδιο Αναγέννησης Σερρών)
Εορδαϊκός-Μ.Αλέξανδρος Ηράκλειας (Δημ. Στάδιο Πτολεμαΐδας)
Πόντιοι Κατερίνης-Φιλιππιάδα. (ΟΑΚΑ Κατερίνης)
Μακεδονικός-Καλλονή (Γήπεδο Μακεδονικού)
Αετός Σκύδρας-Ναυπακτιακός (Δημ. Στάδιο Σκύδρας)
*Ρεπό έχει η Νίκη Βόλου
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Καλλονή     16-6     26
2. Επανομή      15-8     25
3 . Φωκικός(14 αγ.)     23-14   25
4. Τύρναβος(14 αγ.)    17-14   20
5 . Νίκη Βόλου(14 αγ.)           12-13   20
6. Δόξα Κρανούλας    12-8     19
7. Εορδαϊκός   12-11   18
8. Αετός Σκύδρας       13-11   17
9. Ζάκυνθος    8-9       17
10 . Αναγέννηση Γιαννιτσών 8-12     17
11. Εθνικός Φιλιππιάδας         8-8       16
12 . Κοζάνη     14-16   16
13. Πόντιοι Κατερίνης            9-13     14
14. Μακεδονικός        13-18   13
15 . Οδυσσέας Αναγέννησης 12-19   13
16. Μέγας Αλεξ. Ηράκλειας   18-21   12
17. Ναυπακτιακός       9-18     11
Σημ.: Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ έχει επιβάλει στη Νίκη Βόλου ποινή αφαίρεσης τεσσάρων βαθμών, αλλά η απόφαση αυτή δεν έχει επικυρωθεί ακόμη από τη διοργανώτρια αρχή.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass