ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ

Δείπνο συσπείρωσης στην Α.Ε.Λ.

* ΚΡΙΣΙΜΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΗΛΑΔΑΚΗ-ΑΝΤΕΡΣΕΝ * ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΟΥ ΖΕΡΚΑ. Ο ΕΜΙΛ ΝΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2010 1:56 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:54
Η βελτίωση του κλίματος που υπάρχει μεταξύ των ποδοσφαιριστών δείχνει να είναι στις πρώτες προτεραιότητες του νέου τεχνικού της Α.Ε.Λ., Νορβηγού Γιερν Άντερσεν και η καθημερινή συνεχή επαφή των παικτών μεταξύ τους. Έτσι λοιπόν αφού χθες έκανε δύο προπονήσεις (η πρώτη έγινε στις εγκαταστάσεις των Δένδρων και η δεύτερη στο καινούργιο γήπεδο) αποφάσισε να κάνει και ένα δείπνο στο εστιατόριο της ομάδας στο καινούργιο γήπεδο το οποίο έγινε με αφορμή να υπάρξει μια σύσφιγξη σχέσεων και να γίνουν καλύτερες.
Ο Άντερσεν ήθελε να έχει όλους τους παίκτες κοντά του μετά την προπόνηση που έγινε και να ανταλλάξουν απόψεις ενώ σίγουρα θέλει οι ποδοσφαιριστές να νιώθουν οικείοι.
Ο προπονητής θεωρεί το αυριανό παιχνίδι κυπέλλου με την Α.Ε.Κ. (8 μ.μ. στο AELFCARENA) πολύ σημαντικό, κυρίως από θέμα ψυχολογίας, μια και η ομάδα έχει πέντε συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και επτά παιχνίδια χωρίς νίκη. Θέλει η ομάδα να κλείσει τη χρονιά (το 2010) με νίκη και θα προσπαθήσει να το κάνει με κάθε τρόπο.
Το ευχάριστο είναι ότι δεν έχει πολλά προβλήματα με εξαίρεση τον Ρομέου που είναι τραυματίας. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεσή του, ενώ σήμερα θα υπάρχει καθοριστικό ραντεβού μεταξύ του προέδρου και του τεχνικού Γιέρν Άντερσεν όπου θα ανταλλάξουν απόψεις.
Στο ραντεβού που είναι προγραμματισμένο για τις 10 το βράδυ θα αποφασισθεί ποιοι παίκτες θα φύγουν αλλά και ποιοι θα αποκτηθούν.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα φύγουν ορισμένοι παίκτες (ένας σε κάθε γραμμή), ενώ οι αποκτήσεις θα είναι σε περιορισμένο αριθμό και σε συγκεκριμένες θέσεις (τρεις ή τέσσερις). Περισσότερα για όλα θα αναφέρουμε μετά το παιχνίδι με την Α.Ε.Κ., που είναι νοκ-άουτ και η λαρισινή ομάδα θα πάρει να πάρει την πρόκριση...
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ
Στο μεταξύ, ο μεταγραφικός σχεδιασμός στην Α.Ε.Λ. έχει αρχίσει, αφού στην Α.Ε.Λ. θέλουν να είναι έτοιμοι για τα δύο πρώτα κρίσιμα παιχνίδι του δευτέρου γύρου στη «ανατολή» του 2011 που είναι εκτός έδρας με Ατρόμητο Αθηνών και Καβάλα όπου η ομάδα ελπίζει σε παραμονή μόνο αν πάρει τουλάχιστον τέσσερις βαθμούς.
Υπάρχει συμφωνία με τον Σλοβάκο τερματοφύλακα Τσοντοφάλσκι, αλλά η απόκτησή του θα αποφασιστεί από τον Άντερσεν σήμερα το βράδυ, ενώ δύσκολα θα προχωρήσει του Γαλλομαροκινού επιθετικού Ζερκά και μάλλον οι «βυσσινί» θα στραφούν σε άλλη λύση.
Τέλος, υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ρουμάνο Εμίλ Ντίκα (για δεύτερη φορά, αφού και επί εποχής Ουζουνίδη η λαρισινή ομάδα διεκδικούσε τον παίκτη), που όμως και αυτός δύσκολα θα αποκτηθεί, καθώς δεν έχει απαντήσει στην πρόταση που του έχει κάνει η Π.Α.Ε. και αν δεν το πράξει μέχρι σήμερα, τότε θα απομακρυνθεί η περίπτωσή του.
Ο Εμιλ Ντίκα (θα είναι ο τρίτος Ρουμάνος που διεκδικεί να παίξει στην Α.Ε.Λ. μετά τον Στόικα και τον Σέρμπαν) γεννήθηκε στις 17 Ιουλίου του 1982 στην πόλη Σκορνιτσέστι (από όπου καταγόταν και ο Τσαουσέσκου).
Σε ηλικία 10 ετών φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της Απίρι Πιτέστι όπου έπαιξε στα τμήματα υποδομής για έξι χρόνια.
Από εκεί πήγε σε ηλικία 16 ετών στην ομάδα Άργκες όπου έπαιξε για 7 ολόκληρα χρόνια, από το 1998 ως το 2005. Συνολικά μπήκε σε 42 επίσημα ματς και σκόραρε μια φορά. Ενδιάμεσα εν τω μεταξύ πήγε σε δύο ομάδες δανεικός. Το 2001 στην Παντουρι με 23 συμμετοχές και ένα τέρμα και το 2002 στην Ιντερνασιονάλ με 11 συμμετοχές. Ντεμπούτο έκανε με την Άργες στις 9 Αυγούστου του 2003 κόντρα στην Ντιναμό Βουκουρεστίου. Το 2004 - 2005 πήγε στην Ντάτσια Μιονέβι.
Το κεφάλαιο Ραπίντ είναι το αμέσως επόμενο στην καριέρα του. Πήγε στο Βουκουρέστι το 2005 και έπαιξε συνολικά τέσσερις σεζόν. Τελευταίος του σταθμός ήταν η ρουμανική Κλουζ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass