ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΑΝΤΕΡΣΕΝ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ

Πιο δίκαιο θα ήταν η ισοπαλία

* ΑΝΤΕΡΣΕΝ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ: «ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ» * ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ 24-28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2010 2:27 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:54
Του Σωτ. Κέλλα
Πάνω από μια ώρα συζήτησαν χθες στα αποδυτήρια των εγκαταστάσεων των Δένδρων ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ Γιερν Άντερσεν με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για το προχθεσινό παιχνίδι των «βυσσινί» με τον Ολυμπιακό (0-1) αλλά και τις προσπάθειες που θα γίνουν για να σωθεί η ομάδα που εδώ και τέσσερις αγωνιστικές είναι καθηλωμένη στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και ακόμα και να κερδίσει το επόμενο παιχνίδι δεν θα αλλάξει η βαθμολογική της κατάσταση.
Ο Νορβηγός τεχνικός μιλώντας μέσω του διερμηνέα-βοηθού του Θανάση Νταϊλιάνη είπε ότι είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών και θα μπορούσαν να πάρουν και την ισοπαλία ενώ δεν αναφέρθηκε καθόλου στη διαιτησία (όπως και χθες στη συνέντευξη Τύπου). Είπε ότι θα γίνει μεγάλη προσπάθεια για να σωθεί η ομάδα ενώ τους παρότρυνε για δέκα μέρες να μην διαβάζουν εφημερίδα ώστε να μην επηρεάζονται, γιατί τώρα που είναι στην τελευταία θέση δικαιολογημένα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα γράφουν άσχημα λόγια.
Τους τόνισε τη σημαντικότητα του αγώνα κυπέλλου της Πέμπτης με την ΑΕΚ από ψυχολογικής σκοπιάς καθώς η ομάδα έχει πολλές συνεχόμενες ήττες και χρειάζεται μια νίκη για να μπορέσει να αρχίζει να ανεβαίνει τουλάχιστον στον τομέα της ψυχολογίας.
Έκλεισε λέγοντας ότι θα δώσει έναν δεκάλογο στους παίκτες που θέλει να τον ακολουθούν και θα λειτουργεί ως εσωτερικός κανονισμός και ήδη το πρώτο μέτρο είναι να πηγαίνουν όσοι δεν κάνουν προπόνηση μια ώρα νωρίτερα στο γήπεδο ενώ οι υπόλοιποι μισή.
Κατόπιν έδωσε το λόγο στους παίκτες και τους ζήτησε την άποψή τους για το λόγο που η ομάδα έχασε από τον Ολυμπιακό. Μίλησαν αρκετοί (Κουζέν, Κατσιαρός, Ιγγλέσιας, Ταυλαρίδης, Πουρί και άλλοι) και όλοι τόνισαν ότι πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Κάποιοι στάθηκαν στις χαμένες ευκαιρίες, κάποιοι ότι οι γραμμές δεν ήταν τόσο κοντά και ακούσθηκε και το παράπονο για τη διαιτησία και το πέναλτι που δεν δόθηκε από τον Σπάθα όταν ο Ουρτάδο ανέτρεψε τον Μετίν.
Όλοι πάντως συμφώνησαν ότι πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία που θα αντικατόπτριζε την αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων.
Ανακοίνωσε ότι σήμερα θα γίνουν δύο προπονήσεις (πρωί και απόγευμα ) ενώ βάσει προγράμματος οι παίκτες θα είναι σε άδεια για τις γιορτές των Χριστουγέννων από τις 24-28 Δεκεμβρίου και εδικά οι ξένοι παρότι ήθελαν κάποια μέρα περισσότερο δεν τους δόθηκε γιατί προέχουν τα πρώτα παιχνίδια του 2011 με Ατρόμητο και Καβάλα εκτός έδρας.
ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ
Στο μεταξύ για το παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΚ θα υπάρχουν λιγότερα προβλήματα καθώς Κανόμπιο και Βενετίδης εξέτισαν την ποινή τους ενώ ο Νταμπίζας κάνει αγώνα δρόμου για να αποθεραπευτεί. Δεδομένη είναι η απουσία του τραυματία Ρομέου.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει ότι από σήμερα Τρίτη 21/12 από τις 11:00 π.μ. τίθενται στην κυκλοφορία από το “Vissini Store” (οδός Μανωλάκη 1) τα εισιτήρια της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο AEL FC ARENA (Πέμπτη 23/11) για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.
Το Vissini Store θα λειτουργήσει για τη διάθεση εισιτηρίων σήμερα Τρίτη (πρωί-απόγευμα), αύριο (πρωί-απόγευμα) και Πέμπτη, ημέρα του αγώνα, μέχρι τις 4 μ.μ.
Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής:
Θύρες: 11,12,13 & 23 = 12 ευρώ
Θύρες: 3 & 10 = 18 ευρώ
Θύρες 4-5 & 8-9 = 20 ευρώ
Θύρα 6-7 COSMOTE = 28 ευρώ
Θύρες 14-15 & 21-22 = 30 ευρώ
Θύρες VIP 16-17 & 19-20 = 40 ευρώ
Θύρα VVIP 18 = 90 ευρώ
Επίσης, διατίθενται παιδικά εισιτήρια για όλες τις θύρες, για παιδιά ηλικίας έως 14 ετών με συνοδό.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass