ΑΠΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Το κλειστό της Λάρισας γέμισε...

* ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΤΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2010 2:28 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:54
Του Κ. Γκιάστα
Μικρές κοιλίτσες για γοητεία. Πιο αργό τέμπο λόγω εμπειρίας. Άμυνα με τα μάτια λόγω καλύτερου στησίματος κορμιού. Για αιφνιδιασμούς ούτε λόγος...
Κι όμως το κλειστό γυμναστήριο του Αλκαζάρ γέμισε και οι Λαρισαίοι απέδειξαν πως έχουν μεγάλη αγάπη για το μπάσκετ. Πάνω από χίλιοι φίλοι του αθλήματος έδωσαν το «παρών» στο φιλικό αγώνα που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Ο Εθνικός Λάρισας αντιμετώπισε το Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών και τα έσοδα από την αναμέτρηση πήγαν σε τρία ιδρύματα. Στον Σύλλογο Γονέων Φίλων και Κηδεμόνων Αυτιστικών ατόμων νομού Λάρισας, στον «Σύλλογο κεντρικής Ελλάδας γονέων και φίλων παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις “ΙΑΣΩ”» καθώς και στο ΚΕΘΕΑ «Έξοδος». Ήταν πράγματι μια συγκινητική προσπάθεια από τον Εθνικό Λάρισας ένα ταπεινό σωματείο της Α1 ΕΣΚΑΘ που απέδειξε περίτρανα πως με μεράκι, όρεξη και αγάπη όλα είναι δυνατά.
Η... ΑΛΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Ο αγώνας έληξε με τελικό νικητή το σύλλογο Βετεράνων με σκορ 90-65 και αξίζει να σταθούμε στην απόδοση των παικτών. Ο μόνος που διεσώθη (και μάλιστα χωρίς... σωσίβιο γύρω του) ήταν ο Ευθύμης Ρετζιάς. Έχοντας πολιτική καριέρα μπροστά του δίπλα στον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό έδειξε πολύ καλά στοιχεία γραφής μέσα στο γήπεδο. Ο Τζαλαλής φαίνεται πως δεν είχε δίπλα του τον Μπακατσιά για να μπορέσει να παίρνει τις πάσες που θα ήθελε. Πιο δίπλα του ο Κωνσταντινίδης έγραφε από όπου σηκωνόταν καθώς ήξερε καλά το γήπεδο (παλιά στον ΓΣΛ). Πιο καλά απ’ όλους όμως το γήπεδο το ήξερε ο Τεό Λιάκος και το απέδειξε. Ο Σιγάλας ήθελε να παίξει άμυνα σε κάποιον αλλά δεν έβρισκε σε ποιον καθώς τον μπέρδευε το... σύστημα του Εθνικού. Ο Μπουντούρης ήταν αμυντικός καθώς δεν προλάβαινε να βγει στην επίθεση. Ο Γιαννούλης τα βρήκε σκούρα στο ψηλό παιχνίδι και έτσι ζητούσε συχνά αλλαγές. Κορυφαίοι όλοι οι παίκτες του Εθνικού Λάρισας που άξιζαν την νίκη αλλά δεν τους επέτρεψαν να την πάρουν τα σφυρίγματα των κ.κ. Πιτσίλκα, Ρούσου και Κουκουλίτσιου.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
13-26, 28-46, 40-73, 65-90
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Από την ομάδα του Εθνικού Λάρισας αγωνίστηκαν οι: Καρακίτσιος, Λαλάκης, Γιασσάρης, Μπακοδήμος, Γκατζιάς, Ανδρέου, Τσιλίκης, Τεντολούρης, Τσιφούτης, Ράλλης, Κάλφας, Χαχόπουλος, Καραγιάννης, Πολύζος, Πατσιάνης, Τριανταφύλλου και Κούργιας. Προπονητές ήταν οι Τζήμας και Ζάχος.
Από το Σύλλογο Βετεράνων έπαιξαν: Τζαλαλής, Πρέλεβιτς, Ρετζιάς, Γιαννούλης, Λιάκος, Κωνσταντινίδης, Σιγάλας, Καζιάνης, Μπουντούρης και Τόλιας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass