ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

Με προβλήματα η ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ

ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΟΥΖΕΝ, ΤΑΥΛΑΡΙΔΗΣ, ΣΙΜΙΤΣ

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2010 23:01 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:51
Στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται καθηλωμένη η ΑΕΛ τις δύο τελευταίες αγωνιστικές μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες και πλέον για να μπορέσει ανακάμψει βαθμολογικά ψάχνει βαθμό ή βαθμούς σε όλα τα παιχνίδια που δίνει αφού για να πετύχει τη σωτηρία με ένα λογικό όριο 33-34 βαθμών σημαίνει ότι σε κάθε δύο παιχνίδια από τώρα και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα πρέπει να πετυχαίνει μια νίκη.
Ο στόχος αυτός ξεκινάει σήμερα από το ΟΑΚΑ (5.15 μ.μ.) όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, σε ένα αγώνα που οι γηπεδούχοι είναι σε αγωνιστική άνοδο αλλά και οι παίκτες της λαρισινής ομάδας αναμένεται να τα δώσουν όλα αφού δεν έχουν πολυτέλεια να διαλέγουν παιχνίδια.
Ο τεχνικός Κώστας Κατσάρας που σήμερα θα φθάσει τα δύο επίσημα παιχνίδια στον πάγκο της ΑΕΛ, για το σημερινό αγώνα που στόχος δεν είναι η ισοπαλία (θα την κρατήσει πάλι τελευταία) αλλά η νίκη, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα καθώς εκτός του τιμωρημένου Κουζέν που ήταν ήδη γνωστό ότι δεν θα αγωνιστεί προστέθηκαν δύο ακόμα προβλήματα του Ταυλαρίδη που έχει στομαχικές διαταραχές και του Αλεξάντερ Σίμιτς (τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο) κάτι που σημαίνει λιγότερες επιλογές αλλά πιο εύκολη ενδεκάδα.
Λογικά θα ξεκινήσει με σύστημα 4-2-3-1 έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Αμπάρη, στην άμυνα δεξιά τον Βελάσκο, σέντερ μπακ τον Νταμπίζα με τον Κολοβέτσιο και αριστερά Κατσιαρό ή Βενετίδη.
Στη μεσαία γραμμή θα υπάρχουν δύο αμυντικά χαφ, ο Ρομέου με τον Ιγγλέσιας και πιο μπροστά οι Μπλάζεκ, Κανόμπιο, Μετίν και στην κορυφή της επίθεσης ο Μακίνουα.
Την αποστολή απαρτίζουν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Αμπάρης, Βιέρα, Νταμπίζας, Σιατραβάνης, Ταλ, Κολοβέτσιος, Βελάσκο, Βενετίδης, Κατσιαρός, Ιγγλέσιας, Ρομέου, Μακίνουα, Μπλάζεκ, Μετίν, Αμπουχατζίρα, Κανόμπιο, Πούρι, Βούζας, Γκέρεμι.
ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΑΕΛ...
 Προσοχή στους παίκτες του συνέστησε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ. Ο Ισπανός προπονητής της Ένωσης θεωρεί ότι «είναι ένα παιχνίδι παγίδα, αφού η Λάρισα δεν είναι η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Είναι καλύτερη από ό,τι δείχνει ο βαθμολογικός πίνακας. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Ζενίτ. Πρέπει να δείξουμε σεβασμό στους εαυτούς μας και τον κόσμο της ΑΕΚ και να δούμε μόνο αυτό το παιχνίδι».
 Αναφερόμενος στον προηγούμενο αγώνα της ομάδας του, εκείνον με τον Ατρόμητο, ο Χιμένεθ επισήμανε ότι «ήταν σημαντική απώλεια, αλλά παίζοντας με 10 παίκτες δεν χάσαμε και αυτό είναι το μόνο θετικό που μας έμεινε. Θεωρώ ότι προηγουμένως είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι με τη Χάιντουκ, σκοράροντας αρκετές φορές, και μια νίκη σημαντική με τον Ολυμπιακό».
 Οσο για τη μεταγραφολογία που έχει αναπτυχθεί στον Τύπο, ο Ίβηρας τεχνικός ήταν ξεκάθαρος: «Θα είμαι ρεαλιστής: οι ποδοσφαιριστές που έχω δουλέψει τα προηγούμενα χρόνια δεν μπορούν να έρθουν ως μεταγραφή ούτε στην ΑΕΚ, ούτε σε άλλες ομάδες εδώ. Μιλάω καθημερινά με πολλούς παίκτες, που αν έρχονταν θα μπορούσαμε να γίνουμε πρωταθλητές. Η πραγματικότητα όμως είναι μόνο μία. Έχουμε έρθει για να δουλέψουμε κι εγώ δέχθηκα να έρθω εδώ γνωρίζοντας τις δυσκολίες. Κάποιους που ήθελα δεν μπορούμε να τους πάρουμε λόγω μπάτζετ. Αυτό που θα κάνω είναι να προσαρμοστώ στις όποιες συνθήκες και να δουλέψουμε. Να χτίσουμε μια ομάδα με ταυτότητα και νοοτροπία και τα αποτελέσματα θα έρθουν ανάλογα με τη δική μας απόδοση. Αυτό που δεν θα κάνω ποτέ είναι να προδώσω τον κόσμο και να μην δουλεύω».
 Ως προς την αποστολή για τον αγώνα με τη Λάρισα, ο Χιμένεθ συμπεριέλαβε στην αποστολή τους: Αραμπατζή, Μοσχονά, Νασούτι, Μανωλά, Δέλλα, Γιάχιτς, Νταντόμο, Καράμπελα, Αργυρίου, Γεωργέα, Καφέ, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Μάκο, Λαγό, Γκέντσογλου, Μπλάνκο, Μπερνς, Σκόκο και Λυμπερόπουλο.
Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Ντιοπ, όπως φυσικά ο και οι τραυματίες Σεμπάστιαν Σάχα (που έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης) και Ραφίκ Τζεμπούρ (που έκανε ασκήσεις ενδυνάμωσης).
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Δημήτρης Καλόπουλος της ΕΠΣ Μακεδονίας ορίστηκε να διευθύνει την σημερινλη αναμέτρηση της ΑΕΛ με την ΑΕΚ. Ο Θεσσαλονικιός διαιτητής θα έχει για βοηθούς του τον συμπολίτη του Βασιλειάδη και τον Μεσσήνιο Αλεξέα, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Μιχάλης Βοσκάκης της ΕΠΣ Ρεθύμνου.
 
 
Οι πρώτοι αγώνες του... 2011
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το πρώτο οκταήμερο του Ιανουαρίου του 2011 η ΑΕΛ θα δώσει δύο παιχνίδια εκτός έδρας όπου το πρώτο με τον Ατρόμητο Αθηνών θα διεξαχθεί την Τρίτη 4 Ιανουαρίου και το δεύτερο με την Καβάλα το Σάββατο 8 Ιανουαρίου.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass