ΕΝΩ Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΟΥΖΑΚΙ (15:00)

Δύσκολη αποστολή του Οικονόμου στην Καρδίτσα

*ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2010 23:02 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:51
 Το ντέρμπι ανάμεσα στον Α.Ο. Καρδίτσας και τον πρωτοπόρο Οικονόμο Τσαριτσάνης, δεσπόζει στη σημερινή 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Δ΄ Έθνικής κατηγορίας, στον 4ο όμιλο (όλα τα ματς αρχίζουν στις 3 το απόγευμα).
Η Π.Σ. Ελασσόνας υποδέχεται το Μουζάκι και στόχο έχει να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς, ενώ ο Απόλλωνας αγωνίζεται στο Καρπενήσι με τον Απεραντιακό.
Λόγω της συμμετοχής της Μικτής Φθιώτιδας στον προκριματικό όμιλο του Regions Cup που διεξήχθη στη Μάλτα, αναβλήθηκαν τα σημερινά παιχνίδια Πυργετού-Αγρότη Λιανοκλαδίου και Λαμίας-Ν.Αγχιάλου.
Αναλυτικά τα νέα από τις λαρισινές ομάδες, έχουν ως ακολούθως:
Η Π.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Μονόδρομο αποτελεί η νίκη για την Π.Σ. Ελασσόνας που αντιμετωπίζει στην έδρα της το Μουζάκι, μια ομάδα που βρίσκεται ένα βαθμό πιο πάνω στον πίνακα.
Ο τεχνικός Κώστας Κολομητρούσης ζήτησε από τους παίκτες του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να έχουν υπομονή και επιμονή στο παιχνίδι τους, ώστε να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Φυσικά και η παρουσία του κόσμου θα βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές, για να δώσουν ό,τι μπορούν καλύτερο από τον εαυτό τους και να κατακτήσουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Μοναδική απουσία θα είναι αυτή του Νίκου Φώλλα ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ στην αποστολή που συγκροτήθηκε συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω 20 παίκτες: Νούσιας Παν., Μιγδάνης, Θανάσης, Τζιόλας, Χάμος, Μολάς, Φλώρος, Κατσαβός, Βαΐτσης, Λιόλιος, Βάλλας, Γεωργούλας, Νούσιας Χάρης, Κουμπούρας, Κοτούμπας, Βαλαώρας, Σιαμαντούρας, Νάκης, Ξεφτέρης, Καρατζιόλης.
*Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ. Κων/να Μπούμπουρη, Λ. Κολοκώτσιος, Ηλ. Γαλάνης (Ευρυτανίας), ενώ παρατηρητής ορίσθηκε ο κ. Θωμάς Σακαρίκος (Θεσσαλίας)
Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ
Σε μια πολύ δύσκολη έδρα, αυτή του γηπέδου των Καμινάδων στην Καρδίτσα, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης θα προσπαθήσει να κατακτήσει το… τρίποντο με αντίπαλο τον φιλόδοξο Α.Ο.Κ. και να αποχαιρετήσει ιδανικά, το 2010.
Για να γίνει αυτό οι παίκτες του Οικονόμου πρέπει να φτάσουν σε υψηλά επίπεδα την αποδοσή τους, να περιορίσουν τα λάθη και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.
Είναι ένα ματς που θα κριθεί στη δύναμη ενώ όποιος σταθεί περισσότερο τυχερός, εκτιμούμαι ότι θα τα καταφέρει.
Ο τεχνικός της τσαριτσανιώτικης ομάδας Γιώργος Καλτέκης προετοίμασε κατά τον καλύτερο τρόπο την ομάδα, που πάει αποφασισμένη να δώσει μια σκληρή μάχη και με την ευχή των φίλων της, να προσθέσει μια ακόμη επιτυχία στο ενεργετικό της.
Αγωνιστικά, σημαντική θεωρείται η απουσία του αρχηγού Κώστα Κολοβού που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ θα απουσιάσουν και οι Καρανάσιος, Πρικάκης, που βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας.
Στην τελευταία προπόνηση χτύπησε και ο Στάθης (σ.σ. του γύρισε ο αστράγαλος) και σήμερα θα κρίνει ο προπονητής του εάν μπορεί να τον υπολογίζει ή όχι.
Η ομάδα θα γευματίσει στις 11 το πρωί σε ταβέρνα της Ελασσόνας και ακολούθως θα αναχωρήσει για την Καρδίτσα. Την αποστολή απαρτίζουν, οι παρακάτω παίκτες: Ξεσφίγγης, Κολιός, Λιούσκας, Μαντζαφούλης, Κουτρούλιας, Μπαλής, Παλαμίδας, Φλίγκος, Ταχτιντής, Ζαχαράκης, Νικούλης, Φτίκας, Χριστιανίδης, Μπέης, Μπαράς, Παπακωνσταντίνου, Στάθης, Πούτας, Γιοβανόπουλος, Τζιούργκανος, Χατζηλιόντας και Μπαχτσιβάνος.
*Τον αγώνα θα διευθύνουν οι κ. Λουκάς Ίσαρης (Νικ. Καραισαρίδης, Διον. Ατματζίδης) του συνδέσμου Πιερίας, ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο κ. Χαράλαμπος Χαϊδάς (Φθιώτιδας).
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ Λ.
Στόχο έχει το θετικό αποτέλεσμα ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος κοντράρεται στο Καρπενήσι με τον Απεραντιακό, που βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχει μεγάλη ανάγκη των βαθμών.
Οι παίκτες της λαρισινής ομάδας το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό και θα επιδιώξουν παίζοντας έξυπνα και δυνατά, να περιορίσουν τη δραστηριότητα των γηπεδούχων και να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα.
Ο Απόλλων προπονήθηκε χθες το απόγευμα στο Καρπενήσι κάτω από ήλιο με …δόντια και σήμερα αναμένεται να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση και να πάρει αυτό που θέλει.
Όσον αφορά τώρα στις απουσίες, δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία των Γιώργου Κεραμάρη και Μάκη Αλεξούδη, οι τραυματίες Φατούρας, Θεοδώρου, Αντωνόπουλος και οι Ταστεμερίδης, Γαβριάς.
Την αποστολή που από χθες το μεσημέρι βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας και διανυκτέρευσε στο ξενοδοχείο «A varis», απαρτίζουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Μαγαζιώτης, Κούτσικος, Περήφανος, Μπαλαμούτης, Σκάκος, Βενέτης, Τσέλιγκας, Εμμανουήλ, Καπετάνι, Γαρυφαλλόπουλος, Στεργίου, Γιαννακόπουλος, Φουσίκας, Καλαμπάκας, Καραγκιόζης, Γανόλης και Κορλός, ενώ χθες το βράδυ αναμενόταν να ενσωματωθεί και ο αρχηγός Μάκης Πολύζος.
*Το ματς θα διαιτητεύσουν οι κ. Ευαγγ. Τσιρώνης, Αντ. Πυλαρινός., Ελ. Τσίκνας (Αιτ/νιας), ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο κ. Χρήστος Κόρκος (Φθιώτιδας)
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(11η ημέρα-15.00)
ΑΟ Καρδίτσας - Οικονόμος
Απεραντιακός - Απόλλων Λ
Λαμία - Ν Αγχίαλος αναβάλλεται
Πετρωτό - Μετέωρα
Πυργετός - Λιανοκλάδι αναβάλλεται
Ρήγας Φεραίος -Σπερχειάδα
Ελασσόνα - Μουζάκι
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 10 αγώνες)
1 Οικονόμος 25-9   25
2 Πυργετός      15-2 23
3 ΑΟ Καρδίτσας        14-4   20
4 Απόλλων Λ            10-7   15
5 Μουζάκι       9-5     15
6 ΠΣ Ελασσόνας      12-10 14
7 Λιανοκλάδι 8-9     12
8 Ν Αγχίαλος 7-11    9
9 Σπερχειάδα            4-9     9
10 Πετρωτό    6-12    9
11 Μετέωρα   2-8     9
12 Ρήγας Φεραίος     8-19    8
13 Απεραντιακός       10-15             7
14 Λαμία        3-13   5
*Από ένα παιχνίδι λιγότερο έχουν οι ομάδες Λιανοκλάδι, Λαμία, Σπερχειάδα και Πετρωτό.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass