ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ

Επιστροφή στο... Αλκαζάρ

* ΜΑΚΙΝΟΥΑ Ή ΜΠΛΑΖΕΚ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2010 2:26 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:50
Μπορεί να μην είναι μακρινές οι αναμνήσεις που έχει η ΑΕΛ από το Αλκαζάρ αλλά θα της ξαναζήσει σήμερα, έστω και για δύο ώρες, καθώς ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Κατσάρας, προγραμμάτισε προπόνηση στο συγκεκριμένο γήπεδο ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.
Στη σημερινή προπόνηση θα φανούν και τα πρώτα πλάνα ενόψει του συγκεκριμένου παιχνιδιού μια και όλα δείχνουν ότι ο Κώστας Κατσάρας θα είναι αυτός που για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι θα είναι ο οδηγός στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μια και στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, παρά την ήττα με 2-1, κρίθηκε πετυχημένη η παρουσία του αφού τα αίτια της ήττας ήταν η αστοχία των ποδοσφαιριστών (κυρίως του Μπλάζεκ) αλλά και τα λάθη της διαιτησίας του κ. Σιδηρόπουλου.
Θεαματικές αλλαγές δεν προβλέπονται με εξαίρεση μια θέση στην άμυνα, καθώς ο Νίκος Νταμπίζας αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού (δεν προπονήθηκε τις τελευταίες μέρες) και είναι άγνωστο αν θα ξεκινήσει. Τη θέση του στην περίπτωση αυτή θα πάρει ο Στάθης Ταυλαρίδης ενώ σίγουρη θεωρείται η παρουσία του νεαρού Δημήτρη Κολοβέτσιου που μέχρι τώρα όποτε χρησιμοποιήθηκε τα έχει πάει πάρα πολύ καλά.
Από κει και πέρα υπάρχει προβληματισμός για τη μεσαία γραμμή και κυρίως για τη διαχείριση του Τουμέρ Μετίν (αν θα ξεκινήσει ή θα χρησιμοποιηθεί για ένα ημίχρονο) ενώ το μεγάλο ερωτηματικό είναι ποιος θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Ντανιέλ Κουζέν. Οι πιθανότητες μοιράζονται ανάμεσα σε δύο παίκτες τον Γιαν Μπλάζεκ και τον Στέφαν Μακίνουα. Ο Μπλάζεκ δείχνει να έχει περισσότερες πιθανότητες με δεδομένο ότι ο Μακίνουα αποδίδει καλύτερα στα πλάγια παρά στην κορυφή της επίθεσης.
Πάντως το θέμα δεν είναι ποιοι θα παίξουν αλλά αυτοί που θα ξεκινήσουν να τα δώσουν όλα και να πάρουν βαθμό ή βαθμούς ώστε να δώσουν ψυχολογική ώθηση στην ομάδα που περνάει κρίσιμη βαθμολογική περίοδο ενώ έχει και δύσκολο πρόγραμμα καθώς μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ ακολουθεί παιχνίδι με Ολυμπιακό (εντός) και Ατρόμητο Αθηνών (εκτός), Καβάλα (εκτός).
ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Τέλος, όσον αφορά στα σενάρια για προπονητή αυτό που είναι γνωστό είναι ότι συνεχίζονται οι επαφές του προέδρου Κωστή Πηλαδάκη από τη λίστα των 100, μείον δύο που έχει στη διάθεσή του (98 υποψήφιοι), ώστε να κάνει την καλύτερη επιλογή και χθες πληροφορίες ήθελαν να συζητάει με Άγγλο τεχνικό.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass