ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΝΕΩΝ ΕΠΣΛ ΣΤΗ Ν. ΕΦΕΣΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕ 2-0

Στην κορυφή και ποιος τους πιάνει!

* ΙΣΟΠΑΛΙΑ 1-1 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2010 2:26 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:50
Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου -με έναν αγώνα λιγότερο- βρίσκεται από χθες η μικτή Νέων της ΕΠΣΛ, η οποία επικράτησε στη Ν. Έφεσο της ΕΠΣ Πιερίας με 2-0 και βρίσκεται πλέον σε απόσταση αναπνοής από το φετινό της στόχο που είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης με την ολοκλήρωση της α’ φάσης της διοργάνωσης.
Η χθεσινή αναμέτρηση στη Ν. Έφεσο Πιερίας είχε τα στοιχεία ενός ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες με κοινό στόχο. Με την έναρξη του παιχνιδιού οι ποδοσφαιριστές του Τάσου Μπεριτζά προσπάθησαν να διαφυλάξουν τα μετόπισθεν και απειλούσαν κυρίως με αντεπιθέσεις δίνοντας χώρο στους γηπεδούχους. Στο 15ο λεπτό ο Ματούλας βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα όμως το γκολ δεν μέτρησε αφού ο σκόρερ υποδείχθηκε σε θέση οφ σάιντ.
Στην επανάληψη το σκηνικό του αγώνα άλλαξε με τη λαρισινή ομάδα να γίνεται πιο πιεστική χάνοντας δυο καλές ευκαιρίες με τους Γκαραλιάκο και Δημητρέλη. Τελικά στο 60’ ο τελευταίος μετά από εντυπωσιακή ενέργεια και αφού ελίχθηκε στο χώρο του άξονα αποφεύγοντας δύο αντιπάλους του με δυνατό σουτ από τα 25 περίπου πέτρα δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Η Πιερία προσπάθησε να αντιδράσει προκειμένου να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση χωρίς ωστόσο να αποδειχθεί αποτελεσματική. Αντ’ αυτού στο 88’ σε μια ακόμα επιθετική ενέργεια των φιλοξενουμένων ο Νάκας έβγαλε τη σέντρα στον Καλαμπάκα και ο τελευταίος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-2 σφραγίζοντας τη νίκη για την ομάδα του.
«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος όχι μόνο από το αποτέλεσμα αλλά από τη γενικότερη εικόνα της ομάδας» σχολίασε μετά το παιχνίδι ο τεχνικός Τάσος Μπεριτζάς και πρόσθεσε:
«Η τακτική μας λειτούργησε άψογα αφού όπως φάνηκε οι ποδοσφαιριστές αφομοίωσαν σε μεγάλο βαθμό τους αυτοματισμούς».
ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: Δασκαλόπουλος, Χαρέλας, Μπαλαούρας, Μπαμίχας, Ίτσιος, Τσιώμης, Συρανίδης (75’ Τσιμιστίδης), Κουντουργιώτης, Παπαδόπουλος, Καθάριος, Δερμίσης (65’ Κατσαμάγκας).
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Ντάλλας, Νταής, Σελήνης, Σουπεκιώτης, Καλπίας, Σουλιώτης, Νάκας, Γκαραλιάκος (82’ Αλεξούλης), Καραγκιόζης, Δημητρέλης (61’ Τάσιος), Ματούλας (46’ λ.τ. Καλαμπάκας).
ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ
Αντίθετα με τους Νέους οι Παίδες της ΕΠΣΛ δεν κατάφεραν να γευθούν τη χαρά της νίκης αφού αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τον αντίπαλό τους και σε συνάρτηση με την εκτός έδρας νίκη της Ημαθίας στην Καρδίτσα έχασαν οριστικά τη μάχη της κορυφής.
Η ομάδα της Πιερίας προηγήθηκε στο 22’ με τον Λάμπρου για να ισοφαρίσει στο 73’ ο Παϊτέρης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.
«Μπορεί να χάσαμε την πρώτη θέση ωστόσο θα συνεχίσουμε τη φετινή μας προσπάθεια και στα παιχνίδια που υπολείπονται θα αγωνιστούν παίκτες που δεν είχαν μέχρι τώρα μεγάλο χρόνο συμμετοχής» σχολίασε μετά το παιχνίδι ο τεχνικός της Λαρισινής ομάδας Δημήτρης Τσέτσιλας.
ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: Τσιλεγκερίδης, Μπακάλης, Κακαβός, Τζιουβάρας, Γιαλαμίδης (41’ Μήτρου), Δαλαμήτρας, Τοπαλίδης (48΄Σαμαράς), ΧατΖηιωακείμ, Δεληγιαννίδης, Λάμπρου (69’ Λικίδης), Ευαγγελόπουλος.
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Κατμέρος, Σεΐζης, Καψάλης, Μπάρδας, Κωστούλας, Καψιώχας (41’ Κανταρίνος), Κίτσιος (65’ Στατήρης), Αλεξίου, Γκατζούλης (41’ Ντωδούδης), Γαρουφαλιάς, Παϊτέρης.
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Καρδίτσα- Ημαθία     2-3 (π), 1-1 (ν)
Πιερία- Λάρισα           1-1 (π), 0-2 (ν)
ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
ΝΕΟΙ
Λάρισα           18-7    15
Πιερία 16-7    15
Τρίκαλα          11-11 8
Ημαθία            6-17    3
Καρδίτσα        5-14    3
*Πιερία και Ημαθία δεν έχουν κάνει το ρεπό τους
ΠΑΙΔΕΣ
Ημαθία            22-8    17
Λάρισα           8-9      8
Καρδίτσα        9-14    7
Τρίκαλα          9-14    6
Πιερία 6-9       4
* Πιερία και Ημαθία δεν έχουν κάνει το ρεπό τους
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (22/12)
Λάρισα-Καρδίτσα
Τρίκαλα-Πιερία
Ρεπό: Ημαθία
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν. ΕΦΕΣΟ
* Για πολλοστή φορά βρέθηκε να παρακολουθεί αγώνες των πρωταθλημάτων υποδομής ο Σκοπιανός παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ Τόνι Σαβέφσκι, που, πλέον, συνεργάζεται στον τομέα ανίχνευσης ταλέντων της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.
* Αρκετοί Λαρισαίοι φίλαθλοι - κυρίως γονείς των αγωνιζομένων παικτών - βρέθηκαν στις κερκίδες του Ενωσιακού γηπέδου της Πιερίας, όπως και παράγοντες σωματείων. Ξεχώρισε το «δίδυμο» του Οικονόμου Τσαριτσάνης Γιάννη Τόλιο - Γιάννη Μπέη που είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον ταλαντούχο παίκτη της ομάδας του Δημήτρη Ματούλα, αλλά και το διαιτητή Λουκά Ίσαρη που θα σφυρίξει στις Καμινάδες την Κυριακή το ντέρμπι κορυφής με τον ΑΟ Καρδίτσας.
* Μεταξύ των προπονητών της Πιερίας που παρακολούθησαν τους δύο αγώνες πλέον αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία του Γιάννη Μαντζουράκη που διετέλεσε ποδοσφαιριστής αλλά και τεχνκός ηγέτης της ΑΕΛ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass