Η ΑΕΛ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ

Δεν πάει πιο κάτω, πιάσαμε πάτο

Ο ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ... «ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ» ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 29 Νοε 2010 2:25 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:47
 Του Σωτ. Κέλλα
Την περασμένη Τρίτη η ΠΑΕ ΑΕΛ εγκαινίασε το γήπεδό της (μάλιστα ακολούθησε και τρικούβερτο γλέντι στο «Φάληρο» που απειλήθηκε να γκρεμιστεί), έχοντας ανάμεσα στους καλεσμένους και δύο γνωστούς τραγουδιστές τον (πρώην πρόεδρο του Ηρακλή) Αντώνη Ρέμο και το Νίκο Βέρτη, αλλά μάλλον τα τραγούδια τους δεν αγγίζουν την κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ομάδα.
Πιο επίκαιρος θα ήταν ο Σάκης Ρουβάς αν τραγουδούσε ότι «Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα» και ακόμα καλύτερος ο Νότης Σφακιανάκης το γνωστό «Δεν πάει πιο κάτω πιάσαμε πάτο, που είσαι ρε Στέλιο που είσαι ρε Στράτο». Η ΑΕΛ είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά την προχθεσινή ήττα από τον Εργοτέλη στην Κρήτη με 2-1 πιάνοντας πάτο, κάτι που ο Σφακιανάκης εννοούσε για την ελληνική μουσική και αναπολούσε τον Στράτο (Διονυσίου) και τον Στέλιο (Καζαντζίδη). Και οι φίλαθλοι της ΑΕΛ σίγουρα αναπολούν τα μεγαλεία του 1988 που πήρε η ομάδα το πρωτάθλημα αλλά και χρονιές που έφθαναν στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα (ακόμα και την προπέρσινη).
Ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κωστής Πηλαδάκης δεν ξέρουμε αν του είναι εύκολο λόγω των καταστάσεων να αλλάξει ρεπερτόριο τραγουδιστών που ακούει, αλλά το σίγουρο είναι ό,τι πρέπει να αλλάξει «ρεπερτόριο» στην ομάδα.
Δυστυχώς αυτή τη στιγμή υπάρχει πρόβλημα με την ομάδα που δεν πείθει. Και αν η ήττα πριν μια βδομάδα στο Αλκαζάρ (στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι) σκεπάστηκε επικοινωνιακά από τα εγκαίνια του γηπέδου και πέρασε «αβρόχοις ποσί», το γεγονός ότι η ομάδα είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Ωραίο το γήπεδο που κατασκευάστηκε, αλλά σίγουρα θέλεις και στολίδια μέσα σ’ αυτό...
«ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ...» 
Αυτή τη στιγμή h ΑΕΛ βρίσκεται σε «τρικυμία εν κρανίω» (σύγχυση φρένων, φουρτούνα του μυαλού), καθώς δεν μπορούν να εξηγήσουν τις μεταπτώσεις που έχει η ομάδα μέσα σε δώδεκα αγωνιστικές. Η ομάδα ξεκίνησε καλά τις πρώτες πέντε αγωνιστικές όπου λόγω κυρίως διαιτησίας αλλά και ατυχίας δεν πήρε τους βαθμούς που ήθελε, έκανε μια άσχημη εμφάνιση με τον Αστέρα Τρίπολης στο Αλκαζάρ, ακολούθησαν τέσσερα πολύ καλά παιχνίδια όπου σε κάποια παραμιλούσε όλη η Ελλάδα όπως εκτός έδρας με τον ΠΑΟ και έρχονται δύο με Πανιώνιο (εντός) και Εργοτέλη (εκτός) όπου η ομάδα δεν βλέπεται και πλέον βρίσκεται στην τελευταία θέση ενώ ακολουθεί ένα πρόγραμμα που μπορεί να την κρατήσει για πολύ καιρό στη θέση αυτή (και μάλιστα τρεις βαθμούς μακριά από τη σωτηρία!).    
Συγκεκριμένα η Λαρισινή ομάδα θα παίξει στη συνέχεια με ΠΑΟΚ (εντός), ΑΕΚ (εκτός), Ολυμπιακό (εντός) και Ατρόμητο (εκτός), Καβάλα (εκτός) όπου η βαθμολογική συγκομιδή με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα είναι περιορισμένη και δύσκολα θα ανέβει βαθμολογικά παρότι την προηγούμενη φορά σε δύσκολους αγώνες οι «βυσσινί» πήραν ανέλπιστους βαθμούς.
Η ΑΕΛ μέχρι τώρα έχει 11 βαθμούς σε δώδεκα αγώνες και για να σωθεί θα χρειαστεί να φθάσει τουλάχιστον στους 32-33 που δείχνει ότι χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια. Να θυμίσουμε ότι το 2007 σώθηκε ο Ηρακλής με 35 και το 2010 με τους ίδιους βαθμούς η Ξάνθη. Στον αντίποδα ο Εργοτέλης σώθηκε με 30 βαθμούς το 2008.   
ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
Πάντως εκτός από τα βαθμολογικά προβλήματα υπάρχουν και αγωνιστικά καθώς η ομάδα εκτός της κόκκινης που δέχθηκε ο Ταλ και θα απουσιάσει από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα λείψουν και ο Κουζέν (με την ΑΕΚ) με τον Βενετίδη (με τον Ολυμπιακό) ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι «φορτωμένοι» με κάρτες είναι ο Νταμπίζας (5), Κουζέν (5) και Ταυλαρίδης (3) που σημαίνει ότι κινδυνεύουν να χάσουν παιχνίδια.
  
 
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass