ΥΠΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟ ΜΕ ΣΚΟΡ 4-1

Τεσ-σάρωσε χθες ο Τύρναβος 2005

Δημοσίευση: 29 Νοε 2010 2:25 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:47
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Τρίτωσε το…καλό χθες το απόγευμα για τον Τύρναβο 2005 ο οποίος στο δημοτικό στάδιο της πόλης υπέταξε τον μαχητικό Ναυπακτιακό με σκορ 4-1 και βελτίωσε ακόμη περισσότερο τη θέση του, στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Πάνω από 1.000 φίλοι της τυρναβίτικης ομάδας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα όμορφο παιχνίδι, που διεξήχθη σε αθλητικά πλαίσια και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προσθέσουν μια ακόμη επιτυχία στο ενεργητικό τους, ατενίζοντας με αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Από την αρχή της αναμέτρησης οι παίκτες του Τυρνάβου προσπάθησαν να επιβάλουν τον δικό τους ρυθμό στο παιχνίδι και να διασπάσουν από τα άκρα την άμυνα των φιλοξενουμένων, οι οποίοι παρά το γεγονός ότι βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, έπαιξαν ανοιχτά και συνέβαλαν στο να γίνει ένα αρκετά καλό παιχνίδι.
Τα δυο γκολ που σημειώθηκαν πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίωρο του αγώνα, έδωσαν μια σιγουριά νίκης στους γηπεδούχους, που χαλάρωσαν από το 30΄έως το 45΄, αλλά ευτυχώς αυτό δεν το πλήρωσαν με κάποιο γκολ σε βάρος τους, καθώς ο Ναυπακτιακός δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να σκοράρει.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι παρότι έμειναν στο 56΄με δέκα πάικτες λόγω αποβολής του Παπαχρήστου κατόρθωσαν να μειώσουν στο 63΄με τον Μαχαιρούδη σε 2-1 και το ματς πήρε…φωτιά.
Ευτυχώς όμως ήρθε η απάντηση από τον Τύρναβο στο 68΄οπότε και έγινε το 3-1, ενώ λίγο πριν το φινάλε οι του Τυρνάβου «σφράγισαν» τη νίκη, με ένα τέταρτο γκολ που σημειώθηκε στο 86΄.
Γενικά μπορούμε να πούμε ότι η τυρναβίτικη ομάδα πήρε αυτό που ήθελε από το συγκεκριμένο παιχνίδι και σαφώς ανεβαίνει η ψυχολογία των παικτών ενόψει της δύσκολης συνέχειας, του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.
*Στο παιχνίδι τώρα, η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε για τους φιλοξενούμενους στο 13' όταν σε κόρνερ από αριστερά που εκτέλεσε ο Οξύζογλου, ο Τερόλη κέρδισε την κεφαλιά και ο Καραναστάσης απέκρουσε στη γωνία του την μπάλα. Στο επόμενο λεπτό σε κόρνερ που κέρδισε ο Τύρναβος και εκτέλεσε ο Τσιρογιάννης, ο Θανάσης Μάγγος έπιασε την κεφαλιά και εν συνεχεία ο Μουρατίδης με νέα κεφαλιά δεν κατόρθωσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να ανοίξει το σκορ.
Δεν συνέβη όμως και το ίδιο στο 19', όταν σε συρτή σέντρα του Κουβελά από δεξιά,
ο Λάζαρος Μουρατίδης πλασάρει από το σημείο του πέναλτι και γράφει το 1-0.
Οκτώ λεπτά αργότερα στο 27' πολύ ωραία προσπάθεια του Τσιρογιάννη από αριστερά, ο Καρδιτσιώτης μεσοεπιθετικός πασάρει στον αμαρκάριστο Αλέκο Κουβελά, που με πλασιέ από κοντά και ενώ έχουν εξουδετερωθεί οι αμυντικοί, διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του (2-0).
Εν συνεχεία ο Ναυπακτιακός δεν το έβαλε κάτω και εκμεταλλευόμενος το χαλάρωμα των γηπεδούχων, άγγιξε την ισοφάριση σε δυο περιπτώσεις.
Στο 36΄ λοιπόν από κόρνερ που εκτέλεσε ο Παπαποστόλου, ο Μαχαιρούδης έπιασε την κεφαλιά και στη συνέχεια προ του Τζελέλη έδιωξε σωτήρια με κεφαλιά την μπάλα, ο ταλαντούχος κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Σιάτρας και απεσόβησε ένα βέβαιο γκολ.
Στο 38΄σε εκτέλεση φάουλ του Οξύζογλου η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.
Με το σκορ 2-0 υπέρ του ο Τύρναβος 2005 πήγε στα αποδυτήρια και στην επανάληψη το παιχνίδι απέκτησε ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Στο 54' ο Γρηγορίου φεύγει μόνος από δεξιά και βγάζει την ασίστ στο σημείο του πέναλτι, όμως πρώτα ο Μουρατίδης και μετά ο Χριστοδούλου, δεν καταφέρνουν να στείλουν για τρίτη φορά την μπάλα στα δίχτυα. Στο 56' αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη ο Παπαχρήστος των φιλοξενουμένων για δυνατό μαρκάρισμα πάνω στον Γρηγορίου.
Στο 63' σε αντεπίθεση της Ναυπάκτου από πάσα του Οξύζογλου ο Μαχαιρούδης πλασάρει σωστά στη γωνία του Καραναστάση και μειώνει σε 2-1, με αποτέλεσμα ο Ναυπακτιακός να μπει και πάλι στο παιχνίδι.
Με δυνατό σουτ ο Δενδρής στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Καραναστάση στο 66΄και δυο λεπτά μετά στο 68’ από κόρνερ του Κώστα Μάγγου ο Ηρακλής Κλάζογλου με δυνατή κεφαλιά, πετυχαίνει το 3-1 και εκεί ο Τύρναβος «κλείδωσε» τη νίκη του.
Και στο 86' μετά από λάθος της άμυνας των φιλοξενουμένων ο Θανάσης Μάγγος μετά από ατομική προσπάθεια και δυνατό σουτ στη γωνία του Θέμελη, διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
Αρκετά καλή η εμφάνιση λοιπόν για τον Τύρναβο που έδειξε από την αρχή πως δεν θα είχε προβλήματα στο χθεσινό παιχνίδι. Παρά την έκταση του σκορ ο Ναυπακτιακός προσπάθησε ένα δεκάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο και κυρίως στο δεύτερο μέρος , ακόμα κι όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο.
Σίγουρα δεν ήταν η χειρότερη ομάδα που πέρασε από τον Τύρναβο και όπως φάνηκε θα δυσκολέψει πολλούς αντιπάλους στην περίπτωση που την υποτιμήσουν.
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ
Από τον Τύρναβο 2005 δεν υπάρχουν παίκτες που να υστέρησαν και όλοι όσοι αγωνίσθηκαν είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Αν θέλαμε να αναφερθούμε για κάποιους λίγο παραπάνω αυτοί ήταν οι Κώστας Μάγγος , Κλάζογλου, Μουρατίδης, Θανάσης Μάγγος. Βοήθησαν σημαντικά και οι Κουβελάς, Γρηγορίου.
Καλύτεροι των φιλοξενουμένων οι Μαχαιρούδης, Οξύζογλου,Τερόλη.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο διαιτητής κ. Ισαάκ Τσακαλίδης (Χαλκιδικής) ενώ γενικά ήταν ακριβοδίκαιος με τα σφυρίγματά του και κοντά στις φάσεις, έκανε κατάχρηση της κίτρινης κάρτας και για τις δυο ομάδες.
Από τον Τύρναβο δέχθηκαν την κίτρινη κάρτα συνολικά επτά παίκτες, ήτοι οι Τσιρογιάννης (21΄), Κ.Σκούπρας (27΄), Β.Σκούπρας (47΄), Κ.Μάγγος (64΄), Γρηγορίου (70΄), Χριστοδούλου (75΄), Αντωνόπουλος (79΄), ενώ από τους φιλοξενούμενους αποβλήθηκε ο Παπαχρήστος με δεύτερη κίτρινη στο 56΄ (σ.σ. είχε δεχθεί την πρώτη στο 23΄). Επίσης κίτρινη αντίκρισε και ο Τερόλη στο 78΄του αγώνα
Καλοί ήταν οι δυο συνεργάτες του, ο κ. Στέφανος Δημητριάδης (Χαλκιδικής) και ο κ. Παντελής Κύφος (Πιερίας).
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005: Καραναστάσης, Κ. Σκούπρας, Γρηγορίου, Κλάζογλου, Σιάτρας, Κ. Μάγγος, Θ. Μάγγος, Μουρατίδης (61' Κράββαρης), Κουβελάς (71' Αντωνόπουλος), Β. Σκούπρας, Τσιρογιάννης (46' Χριστοδούλου),.
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ: Θέμελης, Κυρίτσης, Παπαχρήστος, Δενδρινός, Τερόλη, Τζελέλης, Οξύζογλου (84' Γαβρίνας), Παπαποστόλου, Γλωστόπουλος (55' Παναγιωτόπουλος), Ψυχογιός (64' Μαργαρίτης), Μαχαιρούδης.
ΤΟ ΓΚΟΛ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ…ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ
Το κερασάκι στην…τούρτα έβαλε ο Θανάσης Μάγγος, πετυχαίνοντας με σουτ το τελικό 4-1 για την ομάδα του Τυρνάβου.
Ο νεαρός μέσος σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα, αφιέρωσε το γκολ στον πατέρα του Φώτη, ο οποίος δίνει σκληρή μάχη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και μακάρι να βγει νικητής στη μεγάλη περιπέτεια υγείας που περνά.
Οι ευχές όλων για ταχεία ανάρρωση τον συνοδεύουν και αξίζουν πολλά μπράβο τόσο στον Θανάση όσο και σε όλη την οικογένεια.
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Σε αγώνες για την 11η ημέρα του 2ου ομίλου της Γ΄ εθνικής κατηγορίας, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Νίκη Βόλου-Εθνικός Φιλιππιάδας      2-1
Φωκικός-Ζάκυνθος     1-0
Δόξα Κρανούλας-Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας     2-1
Αναγέννηση Γιαννιτσών-ΑΕ Καλλονής         0-3
Τύρναβος-Ναυπακτιακός Αστέρας     4-1
Κοζάνη-Αερός Σκύδρας         3-1
Επανομή-Πόντιοι Κατερίνης   2-1
Οδυσσέας Αναγέννησης-Εορδαϊκός 1-1
*Ρεπό είχε ο Μακεδονικός
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 11 αγ.)
Καλλονή         22 -10 αγ.
Νίκη Βόλου     20
Φωκικός          18
Αναγέννηση Επανωμής           18 -10 αγ.
Τύρναβος        16
Εορδαϊκός       16 -10 αγ.
Δόξα Κρανούλας        15 -10 αγ.
Αναγέννηση Γιαννιτσών         14 -10 αγ.
Ζάκυνθος        13
Αετός Σκύδρας           13 -10 αγ.
Εθνικός Φιλιππιάδας   12 -11 αγ.
Κοζάνη            12 -10 αγ.
Οδυσσέας Αναγέννησης         12 -10 αγ.
Πόντιοι Κατερίνης      11 -10 αγ.
Μακεδονικός 9
Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας          8 -10 αγ.
Ναυπακτιακός Αστέρας          7
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(12η-5 Δεκεμβρίου 2010)      
Δόξα Κρανούλας - Φωκικός  
Ζάκυνθος - Νίκη Βόλου 
Ηράκλεια - Γιαννιτσά  
Φιλιππιάδα – Τύρναβος 2005  
Καλλονή - Κοζάνη  
Αετός Σκύδρας - Επανομή  
Μακεδονικός - Οδυσσέας Αναγέννησης  
Εορδαϊκός - Πόντιοι Κατερίνης   
* Ρεπό έχει ο Ναυπακτιακός
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass