ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟ (15:00)

Θέλει να... τριτώσει το καλό ο Τύρναβος

* ΜΙΧ. ΖΙΩΓΑΣ: «ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ»

Δημοσίευση: 27 Νοε 2010 23:03 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:47
Αποφασισμένος να προσθέσει μια ακόμη επιτυχία στο ενεργετικό του και να ανέβει περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ο Τύρναβος 2005 αντιμετωπίζει σήμερα και ώρα 3 το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο της πόλης τον ουραγό Ναυπακτιακό Αστέρα.
Η τυρναβίτικη ομάδα που προέρχεται από δυο συνεχόμενες σπουδαίες νίκες επί του Εορδαϊκού και του Μακεδονικού αντίστοιχα με το ίδιο σκορ (2-1), θέλει στη σημερινή συνάντηση να... τριτώσει το καλό.
Ασφαλώς ο Τύρναβος 2005 με τον αέρα της έδρας και με πολύ καλή ψυχολογία είναι το φαβορί για να επικρατήσει, όμως το ματς κρύβει πολλούς κινδύνους και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή.
Και το υποστηρίζουμε αυτό διότι όσο αδύναμοι και αν παρουσιάζονται έως τώρα οι φιλοξενούμενοι, παίζουν ουσιαστικά ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Έτσι αν υποτιμηθούν από τους παίκτες του Τυρνάβου , τότε πιθανόν να κάνουν την ζημιά και να χαλάσει η ωραία εικόνα που έχουν έως τώρα, οι γηπεδούχοι.
Για το σημερινό παιχνίδι, χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Μιχάλη Ζιώγα: «Χρειάζεται να παρουσιαστούμε σοβαροί και προσγειωμένοι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, για να κερδίσουμε τον αγώνα. Παράλληλα θέλουμε κοντά μας και τον κόσμο, να είναι εκδηλωτικός όπως και τον αγώνα με τον Εορδαϊκό. Άλλωστε έχω δηλώσει επανειλημμένα ότι οι φίλαθλοι του Τυρνάβου και από τις γύρω περιοχές, γίνονται αρωγοί στις επιτυχίες, με την παρουσία τους στα παιχνίδια και τους ευχαριστούμε».
Να είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας και όπως είπα στους παίκτες μου, στο σημερινό παιχνίδι πρέπει να καταβάλουν πολύ μεγάλη προσπάθεια, γιατί καμία ομάδα δεν κατεβαίνει στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να χάσει. Οφείλουμε λοιπόν να παίξουμε με πάθος και αποφασιστικότητα, έτσι ώστε να πετύχουμε την τρίτη διαδοχική νίκη μας».
Αγωνιστικά, τα προβλήματα εντοπίζονται στους τραυματίες Γεωργαντζά, Κουγιουμτζίδη, Καρντούμ, Γκαραγκούνη, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Γιολδάσης, Λόλας.
Στην αποστολή συμπεριλήφθησαν από τον Μιχάλη Ζιώγα, οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Καραναστάσης, Γούπος, Αθανασούλης, Β. Σκούπρας, Κ. Σκούπρας, Σιάτρας, Γρηγορίου, Αθ. Μάγγος, Κώστας Μάγγος, Κράββαρης, Μουρατίδης, Κουβελάς, Κλάζογλου, Αντωνόπουλος, Μίσιτς, Τσορμπατζίδης, Χριστοδούλου, Τσιρογιάννης, Κωστούλας και Αλεξίου.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τον σημερινό αγώνα ανάμεσα στον Τύρναβο 2005 και το Ναυπακτιακό θα διευθύνουν οι κ.Τσακαλίδης, Δημητριάδης (Χαλκιδικής), Κύφος (Πιερίας), 4ος θα είναι ο κ. Συμεωνίδης (Πιερίας) και παρατηρητής ο κ. Κουσκουρίδας (Θεσσαλίας).
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Φωκικός-Ζάκυνθος
Δόξα Κρανούλας-Ηράκλεια
Νίκη Βόλου-Φιλιππιάδα
Γιαννιτσά-Καλλονή
Τύρναβος-Ναυπακτιακός
Κοζάνη-Αετός Σκύδρας
Επανομή-Πόντιοι Κατερίνης
Οδυσσέας Αναγέννησης-Εορδαϊκός
H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Καλλονή         19
Νίκη Βόλου    17 -10 αγ.
Φωκικός         15 -10 αγ.
Εορδαϊκός     15
Επανομή        15
Γιαννιτσά         14
Τύρναβος       13 -10 αγ.
Αετός Σκύδρας          13
Ζάκυνθος       13 -10 αγ.
Δόξα Κρανούλας       12
Φιλιππιάδα     12 -10 αγ.
Οδυσσέας Αναγέννησης      11
Πόντιοι Κατερίνης       11
Μακεδονικός 9 -10 αγ.
Κοζάνη           9
Ηράκλεια        8
Ναυπακτιακός            7 -10 αγ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass