ΑΛΛΑΓΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΟΠΑΠ

Λουκέτο αλλιώς... κουβά

ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 27 Νοε 2010 1:36 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:46
Όταν κάποιος παίκτης στοιχήματος χάνει τότε η έκφραση που υπάρχει είναι πως «πάει στον κουβά». Κάτι τέτοιο λοιπόν θέλουν να αποφύγουν και οι πράκτορες του ΟΠΑΠ. Στην πρόσφατη γενική τους συνέλευση αποφάσισαν να απεργήσουν προχθές, χθες τη Δευτέρα και την Τρίτη. Το ποσοστό πανελληνίως είναι μεγάλο (96% περίπου) ενώ στην πόλη της Λάρισας δεν σημειώθηκε κρούσμα με ανοιχτό πρακτορείο. Χθες συγκεντρώθηκαν κάποιοι πράκτορες του τοπικού σωματείου και μίλησαν για τα θέματα που τους απασχολούν.
ΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ
Αυτά που ζητάνε οι πράκτορες στην παρούσα φάση είναι τα εξής: Την κατάργηση της υποχρέωσης τήρησης βιβλίων εσόδων εξόδων την στιγμή που δεν μπορούν να καταγραφούν αξιόπιστα όπως λένε οι ζημίες. Την άμεση ψήφιση της Νομοθετικής ρύθμισης που κατοχυρώνει το περιεχόμενο των Συμβάσεων που όπως αναφέρουν οι πράκτορες είχε υπογραφεί πέρυσι τέτοιο καιρό. Την αποκλειστική διάθεση των υφισταμένων αλλά και των μελλοντικών παιχνιδιών του ΟΠΑΠ ΑΕ μόνο μέσα από τα πρακτορεία τους. Ζητάνε δηλαδή να υπάρχει καθαρό «παιχνίδι». Την άμεση ανανέωση και βελτίωση των παιχνιδιών. Όπως μάλιστα υπογράμμισαν αυτό μπορεί να γίνει με μονά ματς, καλύτερες αποδόσεις και γενικά καλύτερες προσφορές στους παίκτες.
Την άμεση απόδοση του 35% του ΟΤΕ και την επαναδιαπραγμάτευση της σύμβασης και όπως είπαν είναι συμβατική τους υποχρέωση. Τέλος ζητάνε την άμεση ασφάλιση των ίδιων και των εισπράξεων της ΟΠΑΠ ΑΕ από τις εγκληματικές ενέργειες. Αυτή τη στιγμή τόνισαν πως τους ζητήθηκε να ασφαλιστούν μόνοι τους και να επωμιστούν άλλο ένα έξτρα βάρος οικονομικό πέρα από το άγχος για τα χρήματα (τα οποία δεν προορίζονται για τους ίδιους).
«ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ»
Ο πρόεδρος του τοπικού σωματείου, Καμαργιάννης Παπαχρήστου αφού μας εξήγησε τα αιτήματά τους ανέφερε πως θα υπάρξουν κι άλλες κινητοποιήσεις αν δεν ικανοποιηθούν. Τόνισε πως οι εποχές είναι δύσκολες για όλους και πως είναι ανάγκη να βγούνε στην αγορά ανταγωνιστικοί και να δελεάσουν τον πελάτη.
Από την πλευρά του το μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας και μέλος του τοπικού σωματείου, Θωμάς Τοπουζλής δήλωσε: «Αυτήν η οικονομική λέλαπα θίγει όλους τους πολίτες και δεν αφήνει ούτε και τον κλάδο μας απ΄ έξω. Κλείνουν συνέχεια μαγαζιά και πρέπει να αντιδράσουμε για όλα όσα γίνονται συνεχώς εις βάρος μας. Περιμένουμε μόνο τη δικαίωση».
Τέλος ο πρώην γραμματέας του σωματείου Λάρισας, Βασίλης Κωνσταντίνου είπε: «Δεν ακούμε άλλο υποσχέσεις. Αναμένουμε την ικανοποίηση των αιτημάτων μας. Το πρόβλημα είναι κοινό για όλους τους πράκτορες».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass