ΕΠΕΣΤΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΕΡΑΜΑΡΗΣ

Την προσοχή στα Μετέωρα

* ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Δημοσίευση: 26 Νοε 2010 1:46 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:46
Τον Α.Σ. Μετεώρων θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Κυριακή στις 3.μ.μ. στη Φιλιππούπολη ο Απόλλων Λάρισας και στόχος του είναι να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς, για να σταθεροποιηθεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής κατηγορίας.
Ο αγώνας διεξάγεται στο πλαίσιο της 9ης ημέρας και η λαρισινή ομάδα που βρίσκεται στην 4η θέση, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το αβαντάζ της έδρας και να προσθέσει μια ακόμη επιτυχία στο ενεργητικό της.
Αυτό θα γίνει μόνο αν οι παίκτες αγωνισθούν με πάθος από την αρχή του παιχνιδιού και επιβάλλουν τον δικό τους ρυθμό, πετυχαίνοντας όσο το δυνατόν γρηγορότερα κάποιο γκολ.
Η ισοπαλία που απέσπασε η ομάδα την περασμένη Κυριακή στη Σπερχειάδα (1-1), ανέβασε την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών , οι οποίοι καλούνται να παρουσιασθούν το ίδιο δυνατοί και να κερδίσουν τον αντίπαλό τους.
Για τη μεθαυριανή αναμέτρηση, ο εκ της τεχνικής ηγεσίας Γιώργος Κεραμάρης, τόνισε τα εξής: «Περιμένουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί τα Μετέωρα έχουν μια αξιόλογη ομάδα και η ψυχολογία της έχει ανέβει, μετά τη νίκη επί του Α.Ο.Καρδίτσας.
 Εμείς πρέπει να διαχειρισθούμε σωστά την ισοπαλία που αποσπάσαμε στη Σπερχειάδα, παίζοντας πειθαρχημένα και σοβαρά, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Μέχρι τώρα η πορεία μας είναι πολύ καλή και σιγά-σιγά θα δοθούν ευκαιρίες και σε νέα παιδιά για να δείξουν το ταλέντο τους και να αποκτήσουν παράλληλα εμπειρίες στην κατηγορία.
Θέλουμε και τον κόσμο κοντά μας να βοηθήσει πιο πολύ στη συνέχεια του πρωταθλήματος, όπου θα δώσουμε μεγάλη μάχη για να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα».
Ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ
Από αγωνιστικής πλευράς επανέρχεται ο Θανάσης Στεργίου ο οποίος εξέτισε την ποινή του και θα δώσει κανονικά το παρών στο ματς κόντρα στα Μετέωρα.
Ο Γιώργος Κεραμάρης με τον Μάκη Αλεξούδη θα παρατάξουν την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, με σκοπό να εκμεταλλευτούν οι παίκτες τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν και να αντιδράσουν ψύχραιμα, εάν δεν έρθει το γκολ από την αρχή της αναμέτρησης.
Σε κάθε περίπτωση χαρακτηρίζεται ως δύσκολο το παιχνίδι και αυτό πιστεύουμε ότι το αντιλήφθηκαν οι παίκτες και θα τα δώσουν όλα για να κατακτηθεί το…τρίποντο.      
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass