Η Α.Ε.Λ. ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Χωρίς Μετίν και Κατσιαρό

* ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΥΨΩΣΗ

Δημοσίευση: 27 Νοε 2010 1:32 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:46
Μετά τις εκδηλώσεις από τη μία συγκίνησης για το αποχαιρετισμό του Αλκαζάρ (που συνοδεύτηκε με ήττα από τον Πανιώνιο) και από την άλλη χαράς για τα εγκαίνια του νέου γηπέδου, τη «σκυτάλη» παίρνει το αγωνιστικό μέρος της ομάδας, που αγωνίζεται στην Κρήτη με αντίπαλο τον Εργοτέλη, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.
Η λαρισινή ομάδα, που βρίσκεται στο μεταίχμιο παραμονής και υποβιβασμού, θα προσπαθήσει στο σημερινό παιχνίδι να πάρει βαθμό η βαθμούς ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο με την είσοδο στο καινούργιο γήπεδο. Παράλληλα με το σημερινό παιχνίδι κάνει την αρχή ενός δύσκολου προγράμματος έξι αγώνων όπου τέσσερις είναι εκτός έδρας και δύο εντός με Π.Α.Ο.Κ. και Ολυμπιακό, που θεωρούνται δύσκολοι αντίπαλοι.
Η βαθμολογική θέση κάνει αναγκαίο η ομάδα να διεκδικεί αποτέλεσμα σε κάθε παιχνίδι για να μην πλέξει σε περιπέτειες χωρίς τέλος...
Στο μεταξύ, η σημερινή αποστολή μόνο εύκολη δεν είναι, αφού τελευταία στιγμή δύο παίκτες ο Μετίν και ο Κατσιαρός προσβλήθηκαν από ίωση και δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν την αποστολή.
Τόσο ο πρώτος όσο και ο δεύτερος είχαν βοηθήσει τα μέγιστα στην ψυχολογική και αγωνιστική ανάταση της ομάδας τις προηγούμενες αγωνιστικές, με εξαίρεση το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Να αναφέρουμε ότι ο Κατσιαρός όταν έπαιξε (ακόμα και σαν δεξί μπακ), η ομάδα ήταν αήττητη!
Η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο τεχνικός Γιάννης Παπακώστας έχει μερικά ερωτηματικά καθώς είναι άγνωστο αν θα ξεκινήσει ο Κολοβέτσιος όπως και η επιστροφή του Μπλάζεκ στην αρχική ενδεκάδα. Μάλλον κάτω από τα δοκάρια ο Αμπάρης, δεξιά ο Ταλ, σέντερ μπακ ο Νταμπίζας με τον Ταυλαρίδη, ενώ θέση διεκδικεί και ο Κολοβέτσιος, αριστερά ο Βενετίδης, ενώ πιο μπροστά στα αμυντικά χαφ θα παίξουν οι Ρομέου, Ιγγλέσιας και πιο μπροστά οι Σίμιτς (δεξιά), Κανόμπιο (κέντρο) και Μπλάζεκ (αριστερά) ενώ δεν αποκλείεται και η συμμετοχή του Πουρί.
Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Μακίνουα.
Στην αποστολή για την αναμέτρηση με το κρητικό συγκρότημα Παπακώστας συμπεριέλαβε τους παρακάτω παίκτες: Αμπάρη, Βιέρα, Βενετίδη, Ταλ, Βελάσκο, Νταμπίζα, Ταυλαρίδη, Κολοβέτσιο, Γκέρεμι, Ιγγλέσιας, Ρομέου, Κανόμπιο, Πουρί, Σίμιτς, Μακίνουα, Κουζέν, Μπλάζεκ, Βούζα, Ρέντζα.
Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
Χωρίς τους ανέτοιμους Τζούνιορ και Αλεξόπουλο θα υποδεχτεί ο Εργοτέλης τη Λάρισα στο «Παγκρήτιο» με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο για τους Κρητικούς προκειμένου να ξεφύγουν από τον «βυθό» της βαθμολογίας.
 Ο τεχνικός Νίκος Καραγεωργίου δεν θα έχει στη διάθεσή του σε ένα ακόμη παιχνίδι τους Τζούνιορ και Αλεξόπουλο που κρίθηκαν ανέτοιμοι ενώ εκτός έμειναν και οι Καβουσάκης, Σιάκκας, Κανδηλάκης.
Οι Κρητικοί δεν έχουν πλέον άλλα περιθώρια και η νίκη αποτελεί μονόδρομο για να «ανασάνουν» βαθμολογικά και να ξεφύγουν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Νίκος Καραγεωργίου μετά το τέλος της προπόνησης αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές.
Αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι Δασκαλάκης, Αθανασίου, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Μπερτόσα, Γιαλούσης, Χρυσοφάκης, Σαρρής, Ολίσε, Ορφανός, Βίσιο, Ρουμπάκης, Χαντί, Φραγκουλάκης, Καρέλης, Λεάλ, Μπέτο, Βερπακόφσκις, Ρομάνο και Μπούντιμιρ.
Σε δηλώσεις ο προπονητής του Εργοτέλης την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου είπε: «Σήμερα αντιμετωπίζουμε μια πολύ ικανή ομάδα, ωστόσο θέλουμε να νικήσουμε όσο καλός και αν είναι ο αντίπαλος. Σε αυτή την προσπάθεια που θα καταβάλουμε όλοι μας, θέλουμε να είναι μαζί μας και ο φίλαθλος κόσμος του Εργοτέλη.
Έχουμε μάθει εμείς στον Εργοτέλη να ξεπερνάμε τις δυσκολίες που προκύπτουν και να εμφανίζουμε τα καλά μας χαρακτηριστικά. Αυτό πιστεύω ότι θα γίνει και στην αυριανή αναμέτρηση».
Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σταθόπουλος Γιώργος (Αχαΐας) με βοηθούς τους Μπαλτά Χρ., Σωτηρόπουλο Χρ. του ιδίου Συνδέσμου, ενώ τέταρτος διαιτητής είναι ο Ζαχαριάδης Πρ. (Μακεδονίας). Παρατηρητής διαιτησίας είναι ο Σκουφίτσας Βασ. (Αθηνών).
ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Το ντέρμπι στο Ολυμπιακό στάδιο μεταξύ της Α.Ε.Κ. και του Ολυμπιακού συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των φιλάθλων από τους αγώνες της 12ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Η «Ένωση» θέλει μόνο τη νίκη για να παραμείνει στη διεκδίκηση του τίτλου και η ψυχολογία της ενισχύθηκε μετά την ανακοίνωση ανανέωσης της συνεργασίας με τον Νάτσο Σκόκο. Στα αγωνιστικά ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα έχει στην ενδεκάδα τους τραυματίες Σάχα και Μπλάνκο.
Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός θα παίξει για τη νίκη, ώστε να παραμείνει στο πρώτο σκαλοπάτι της βαθμολογίας, αλλά και ο βαθμός της ισοπαλίας δεν θα δυσαρεστήσει τους Πειραιώτες, οι οποίοι, πάντως, θα παίξουν με σημαντικές απουσίες. Συγκεκριμένα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μέλμπεργκ, Γκαλίτσιο, Μπράβο και Τοροσίδη, ενώ ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Αριέλ Ιμπαγάσα.
Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός θα παίξει μόνο για τη νίκη στην Κέρκυρα κόντρα στην τοπική ομάδα, με τον Ζεσουάλντο Φερέιρα να κάνει το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δύσκολη αποστολή θα έχει ο Άρης στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό, ενώ φαβορί για τη νίκη είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα υποδεχθεί στην Τούμπα τον Ατρόμητο. Τέλος σημαντικό είναι και το παιχνίδι στο Βόλο μεταξύ του τοπικού Ολυμπιακού και της Καβάλας. Συνοπτικά οι αγώνες της 12ης ημέρας:
ΣΗΜΕΡΑ
17:15 Πανσερραϊκός-Άρης (Δημ. στάδιο Σερρών) NOVA
17:15 Εργοτέλης-Α.Ε.Λ. (Παγκρήτιο στάδιο) NOVA
19:30 Α.Ε.Κ.-Ολυμπιακός (ΟΑΚΑ) NOVA
ΑΥΡΙΟ
15:00 Ολυμπιακός Βόλου-Καβάλα (Πανθεσσαλικό στάδιο) NOVA
15:00 Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη (Τρίπολη)
15:00 Πανιώνιος-Ηρακλής (Νέα Σμύρνη) NOVA
17:15 ΠΑΟΚ-Ατρόμητος (Τούμπα) NOVA
19:30 Κέρκυρα-Παναθηναϊκός (ΕΑΚ Κέρκυρας) NOVA
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ολυμπιακός      25-5   27
 2. Παναθηναϊκός 19-10 24
 3. Καβάλα 12-9   18
 4. Π.Α.Ο.Κ.         12-12 17
 5. Α.Ε.Κ.    17-13 16
 6. Άρης      8-9     16
 7. Ολυμπιακός Β. 13-12 15
 8. Ηρακλής 10-10 15
 9. Αστέρας Τρ.    9-11   14
10. Κέρκυρα         11-12 13
11. Λάρισα 8-9     11
12. Ατρόμητος      10-14 11
13. Πανσερραϊκός 10-15 11
14. Ξάνθη    9-14   11
15. Εργοτέλης       8-17   10
16. Πανιώνιος       7-16   10
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass