ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟ

Συγκρατημένη αισιοδοξία στον Τύρναβο

* Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ

Δημοσίευση: 25 Νοε 2010 1:52 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:46
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Την ευκαιρία να προσθέσει μια ακόμη νίκη στο ενεργετικό του θα έχει την ερχόμενη Κυριακή ο Τύρναβος 2005, ο οποίος στο δημοτικό στάδιο της πόλης θα αντιμετωπίσει στις 3 το απόγευμα, την ομάδα του Ναυπακτιακού Αστέρα.
Το παιχνίδι μπορεί εκ πρώτης όψεως να φαντάζει εύκολο για πολλούς, όμως θεωρούμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο, γιατί οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και ουσιαστικά θα παίξουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για την παραμονή, καθώς ακολουθεί και το ρεπό.
Χρειάζεται λοιπόν πάρα πολύ μεγάλη προσοχή και θα είναι κρίμα μετά από δυο νίκες που προέρχεται ο Τύρναβος 2005, να χάσει την μεγάλη ευκαιρία που του δίνεται για να πλησιάσει κοντά στην κορυφή.
Ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας αλλά και οι παίκτες γνωρίζουν πολύ καλά λοιπόν ότι στο ποδόσφαιρο εύκολα μπορούν να έρθουν τα πάνω κάτω και θα αντιμετωπίσουν με την πρέπουσα σοβαρότητα, το Ναυπακτιακό.
Παράλληλα η διοίκηση περιμένει μεγάλη προσέλευση φιλάθλων στο συγκεκριμένο παιχνίδι, μετά τις διαδοχικές νίκες επί του Εορδαικού και του Μακεδονικού, αντίστοιχα.
Και με δωδέκατο παίκτη τον κόσμο, ο Τύρναβος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, στην συνέχεια του πρωταθλήματος.
Από αγωνιστικής πλευράς, τα προβλήματα εξακολουθούν να παραμένουν με τους τραυματίες Γεωργαντζά, Κουγιουμτζίδη και Κάρντουμ που λογικά δεν θα είναι διαθέσιμοι την Κυριακή, ενώ θα απουσιάσει και ο νεαρός Γκαραγκούνης.
 Όσον αφορά στην ενδεκάδα, ο Μιχάλης Ζιώγας θα παρατάξει το ίδιο σχήμα που αγωνίσθηκε και στην αναμέτρηση με τον Μακεδονικό.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τον αγώνα ανάμεσα στον Τύρναβο 2005 και το Ναυπακτιακό θα διευθύνουν οι εξής: Τσακαλίδης, Δημητριάδης (Χαλκιδικής), Κύφος (Πιερίας), 4ος Συμεωνίδης (Πιερίας), παρ.: Κουσκουρίδας (Θεσσαλίας).
Εν τω μεταξύ στον αγώνα Νίκη Βόλου - Εθνικός Φιλιπιάδας(Σάββατο 27/11-15:00) διαιτητής θα είναι ο κ.Μάστακας(Μακεδονίας) και 4ος διαιτητής ο Λαρισαίος Αγησίλαος Μπουμαρσόπουλος.
Επίσης στο παιχνίδι Κοζάνης-Αετού Σκύδρας, διαιτητής θα είναι ο Λαρισαίος Αντώνης Κορέστης, πρώτος βοηθός ο Αποστόλης Καρακώστας και 4ος διαιτητής ο Λάμπρος Βλιώρας και οι δυο από τον σύνδεσμο της Λάρισας.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Η ΑΠΟΧΗ
Μία ημέρα μετά την πραγματοποίηση της 12ης αγωνιστικής θα ξεκινήσει τελικά η αποχή διαρκείας των ομάδων του Βορείου Ομίλου της Γ΄Εθνικής κατηγορίας, κάτι που χθες επιβεβαιώθηκε από τους υπευθύνους της αρμόδιας επιτροπής που συγκροτήθηκε την περασμένη Δευτέρα, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη.
Η εξέλιξη αυτή υπήρξε διότι έχει υπογραφεί σύμβαση με τον ΟΠΑΠ ο οποίος έχει ήδη συμπεριλάβει στα διάφορα κουπόνια παιχνιδιών του τους αγώνες του βορείου ομίλου και ελλόχευε κίνδυνος δικαστικής διαμάχης μεταξύ των δύο πλευρών (ακόμη και διαφυγόντα κέρδη θα μπορούσε να απαιτήσει ο ΟΠΑΠ).
Έτσι θα διεξαχθεί κανονικά η 11η και η 12η αγωνιστική και την επομένη της 12ης θα ξεκινήσει η αποχή (αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι τότε φυσικά).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass