ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΣΤΑ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ Α’ ΓΥΡΟΥ

Νίκες για τις μικτές ΕΠΣΛ

* ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ 4-1 ΟΙ ΝΕΟΙ *ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ 2-1 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ

Δημοσίευση: 25 Νοε 2010 1:53 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:46
Ζωντανές στη μάχη της κορυφής παρέμειναν οι μικτές Παίδων και Νέων της ΕΠΣΛ οι οποίες επικράτησαν χθες στην Καρδίτσα των αντίστοιχων ομάδων του γειτονικού νομού (με 2-1 οι Παίδες και 4-1 οι Νέοι) στους εξ αναβολής αγώνες του α’ γύρου της φάσης των ομίλων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μικτών των Ενέσεων που διοργανώνει η ΕΠΟ.
Αναλυτικότερα:
Ανώτερη του αντιπάλου της όμως άλλωστε καταδεικνύει και το τελικό αποτέλεσμα η μικτή Νέων της ΕΠΣΛ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους γηπεδούχους και έφτασε εύκολα στη νίκη, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Έτσι το Λαρισινό συγκρότημα διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με τρεις βαθμούς πίσω από την Πιερία έχοντας ωστόσο έναν αγώνα λιγότερο.
Στο 5’ ο Δημητρέλης με φάουλ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 16’ μετά από έξοχη μπαλιά του Καραγκιόζη, ο Ματούλας με πλασέ και αφού απέφυγε τον αντίπαλο τερματοφύλακα έκανε το 0-1 με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.
Στο 54’ οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Νάκα, ενώ στο 58’ οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 με τον Φακίτσα. Το 1-3 έγινε στο 62΄ όταν ο Καλαμπάκας έσπασε το τεχνητό οφσάιντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κοντού, ενώ το τελικό 1-4 διαμόρφωσε ο Γκαραλιάκος στο 90’ με ωραία ατομική ενέργεια.
ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Κοντός Θ, Φακίτσας, Τασιόπουλος, Καβαλάρης (46’ Τσικρίκης), Κλαπανάρας, Καλογρίτσας, Τσιαμούρας, Καραγιώτας, Απάλλας (46’ Σαβάλας), Κοντός Γ, Αδάμος (57’ Μορέλας).
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Ντάλας, Νταής, Σελήνης (58’ Παπαγεωργίου), Σουπεκιώτης, Καλπίας, Νάκας, Γκαραλιάκος, Καραγκιόζης, Δημητρέλης (54’ Καλαμπάκας), Ματούλας (75’ Γκαλγκανόπουλος), Σουλιώτης.
ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ
Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ η ομάδα της Λάρισας κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να πάρει δίκαια τη νίκη περνώντας στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα (με έναν αγώνα λιγότερο).
Οι Καρδιτσιώτες αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους όταν στην πρώτη τους ουσιαστικά ευκαιρία άνοιξαν το σκορ με τον Κανιούρα. Η αντίδραση των Λαρισαίων ήταν άμεση και στο 35’ έφτασαν στην ισοφάριση όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Αλεξίου από το ύψος της μεγάλης περιοχής με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Χατζηαδαμίδη.
Με αυτό το σκορ οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, για να ξεκινήσει το β’ ημίχρονο όπου η ομάδα του Δημήτρη Τσέτσιλα στο 59’ κέρδισε πέναλτι με τον Παϊτέρη το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κίτσιος διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.
Η ομάδα της Λάρισας έχασε στη συνέχεια μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για το 1-3 με τον Παϊτέρη ο οποίος απέναντι από τον τερματοφύλακα Χατζηαδαμίδη σούταρε άουτ.
ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Χατζηαδαμίδης, Παπουτσής, Κοκώνης (72’ Κοντός), Τριανταφύλλου, Καραχάλιος Ζ, Διπλάρης, Νασιάκος (58’ Χαρκοπλιάς), Λιάνας, Κανιούρας, Μαυριάς, Χρηστάκης (47’ Παράσχης).
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Πατέτσος, Σεΐζης – Μπανάκας (77’ Ξυνογαλάς), Καψάλης, Μπάρδας, Κωστούλας, Θεοχαρόπουλος, Κίτσιος (72’ Γαρουφαλιάς), Αλεξίου, Ντονούδης, Κανταρίνος (80’ Θανόπουλος), Παιτέρης.
ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
ΝΕΟΙ
Πιερία 13-5     12
Λάρισα            12-6     9
Τρίκαλα           10-7     8
Ημαθία            5-13     2
Καρδίτσα        4-13     2
*Η Λάρισα έχει έναν αγώνα λιγότερο
 
ΠΑΙΔΕΣ
Ημαθία            17-5     11
Λάρισα            7-6       7
Καρδίτσα        7-11     7
Πιερία 4-6       3
Τρίκαλα           7-14     3
*Η Λάρισα έχει έναν αγώνα λιγότερο
 
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Λάρισα-Τρίκαλα
Ημαθία-Πιερία
Ρεπό: Καρδίτσα
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass