ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ

«Να είστε περήφανοι που φοράτε τη φανέλα της ΑΕΛ

ΣΕ ΘΕΡΜΟ ΚΛΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Δημοσίευση: 20 Νοε 2010 1:35 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:43
Με την παρουσία του προέδρου της Α.Ε.Λ., κ. Πηλαδάκη, πραγματοποιήθηκε χθες ο αγιασμός της ακαδημίας ποδοσφαίρου της ερασιτεχνικής Α.Ε.Λ. στις εγκαταστάσεις του Larissa Sports Center. Μάλιστα ο πρόεδρος της «βυσσινί» Π.Α.Ε. είπε στους λιλιπούτειους άσους πως πρέπει να είναι περήφανοι για το γεγονός που φοράνε την φανέλα με το άλογο στο στήθος. Παράλληλα ευχήθηκε σε όλους τα καλύτερα για τη φετινή χρονιά ενώ συνεχάρη και τους γονείς που επέλεξαν την Α.Ε.Λ. ως σύλλογο των παιδιών τους.
Οι περίπου 200 ποδοσφαιριστές της ερασιτεχνικής και οι προπονητές της παρακολούθησαν τις ευχές - χαιρετισμούς τόσο από τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής με τον έφορο ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Αντ. Γραβάνη να είναι ο εκπρόσωπός της όσο και από τους βετεράνους ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Λ. (το ρόλο της εκπροσώπησης ανέλαβε ο Ηλίας Σελιώνης).
Η τελετή ολοκληρώθηκε με την επίσημη φωτογράφηση των τμημάτων ανά ηλικία, ενώ το ραντεβού ανανεώθηκε για το απόγευμα της Κυριακής στις 4 μ.μ., όταν όλοι οι αθλητές της ακαδημίας θα παρακολουθήσουν ομαδικά την τελευταία αναμέτρηση της Α.Ε.Λ. στο ιστορικό στάδιο Αλκαζάρ από τη θρυλική Θύρα 1.
Μαζί με τον κ. Πηλαδάκη βέβαια ήταν και ο διοικητικός διευθυντής κ. Τζήμας, ενώ από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείψει και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής κ. Λιόντος. Από το Σύνδεσμο Παλαιμάχων της Α.Ε.Λ. το παρών έδωσαν οι κ. Γ. Αλεξούλης και Ηλ. Σελιώνης.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass