ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ (5.15 μ.μ. ΑΛΚΑΖΑΡ)

Προέχει η νίκη της ΑΕΛ

ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΦΙΕΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΛΚΑΖΑΡ

Δημοσίευση: 20 Νοε 2010 22:13 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:44
Τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΛ (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) σήμερα στο γήπεδο Αλκαζάρ όπου θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα τον Πανιώνιο. Και αναφερόμαστε για απρόοπτο καθώς το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στις 5 Δεκεμβρίου στο γήπεδό της θα γίνει αν όλα εξελιχθούν ομαλά στο test event(με τους γνωστούς τραγουδιστές Φίλιππο Πλιάτσικα και Διονύση Τσακνή) που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη στις 7 το απόγευμα (λόγω προβλήματος με το ηλεκτρικό ρεύμα θα χρησιμοποιηθούν γεννήτριες που θα κοστίσουν περίπου 50.000 ευρώ).
Και αυτό το τελευταίο παιχνίδι όπως και το πρώτο που έγινε στο Αλκαζάρ με τον ίδιο αντίπαλο(ήταν φιλικό και τελείωσε με 2-1 υπέρ της Λαρισινής ομάδας) σίγουρα θα προσφέρει συγκινητικές στιγμές αλλά το πιο σημαντικό θα είναι να κερδίσει η Λαρισινή ομάδα(βέβαια τεχνική ηγεσία και παίκτες θα συνεχίσουν να έχουν επαφή με το Αλκαζάρ αφού θα το χρησιμοποιούν για κάποιες προπονήσεις) και να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση. Η φιέστα του Αλκαζάρ σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον μετά το τέλος του παιχνιδιού...και θα πάρει γιορτινό χαρακτήρα αν κερδίσει η ομάδα. 
Το συγκεκριμένο παιχνίδι έρχεται σε μια αγωνιστική στιγμή που η ΑΕΛ βρίσκεται σε άνοδο και φάνηκε με την απόδοση που είχε η ομάδα στα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε με Άρη και ΠΑΟ φέρνοντας ισοπαλία με 1-1, αλλά με τις ισοπαλίες και το υπάρχον βαθμολογικό σύστημα οι «βυσσινί» δεν βρίσκονται και στη βαθμολογική θέση που αξίζουν με την εικόνα που έχουν παρουσιάσει.
Λίγο η ατυχία (πρώτη ομάδα στα δοκάρια), λίγο η διαιτησία και λίγο η αναποτελεσματικότητα φέρνουν την ομάδα του Γιάννη Παπακώστα λίγο πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού κάνοντας τον πρόεδρο της ομάδας Κωστή Πηλαδάκη να δηλώσει: «Έχουμε ανηφορικό δρόμο, πρέπει να συνεχίσουμε τη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού και σε καμία περίπτωση να μην παρασυρθούμε από κάποιο καλό αποτέλεσμα αλλά να έχουμε συνέχεια».
Το ευχάριστο για τον σημερινό αγώνα είναι ότι η μοναδική απουσία θα είναι αυτή του τραυματία Αμπουχατζίρα καθώς όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Παπακώστα που προβληματίζεται για δύο θέσεις, η μια είναι ο παρτενέρ του Νίκου Νταμπίζα που θα είναι ο νεαρός Κολοβέτσιος ή ο Ταυλαρίδης και ο άλλος θα είναι ο σέντερ φορ που την διεκδικούν ο Κουζέν με τον Μακίνουα(ο πρώτος λόγω υποχρεώσεων στην εθνική Γκαμπόν έχει χάσει αρκετές προπονήσεις).
Πιθανότερη ενδεκάδα θα είναι να παίξει κάτω από τα δοκάρια ο Αμπάρης, στην άμυνα ο Ταλ δεξιά, ο Νταμπίζας με τον Κολοβέτσιο ή τον Ταυλαρίδη σέντερ μπακ, ο Βενετίδης αριστερά ενώ στη μεσαία γραμμή αμυντικά χαφ θα είναι ο Ρομέου με τον Ιγγλέσιας και πιο μπροστά ο Μετίν (αριστερά), Κανόμπιο(στο κέντρο), Σίμιτς (δεξιά) και στην κορυφή της επίθεσης ο Κουζέν ή ο Μακίνουα.   
Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι παρακάτω δεκαεννιά παίκτες: Αμπάρης, Βιέρα, Βενετίδης, Κατσιαρός, Ταλ, Βελάσκο, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Κολοβέτσιος, Γκέρεμι, Ιγκλέσιας, Ρομέου, Κανόμπιο, Μετίν, Πουρί, Σίμιτς, Μακίνουα, Κουζέν, Μπλάζεκ.
Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Χωρίς τους τραυματίες Κουμορτζί, Βαρό, Τσότσαλιτς και τον Βαζ Τε αλλά με πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα έφθασε η αποστολή του Πανιωνίου στη Λάρισα. Αντίθετα στους "εκλεκτούς" είναι ο Σιόβας που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.
Μετά τη λήξη της προπόνησης ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους: Μάχο, Παναγόπουλο, Μανιάτη, Μπάλαμπαν, Σάμαρη, Λάτκα, Κούκετς, Χίκα, Γουνδουλάκη, Όμο, Αναστασόπουλο, Κοντοέ, Οκπάκο, Ριέρα, Πούπο, Σαλαλί, Γιόνσον, Σιόβα, Κολοβό.
Οι Νεοσμυρνιώτες θα αγωνιστούν με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα για να ξεφύγουν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Αναφορικά με την ενδεκάδα σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Μάχο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Μανιάτης στο δεξί άκρο, ο Κοντοές στο αριστερό και στο κέντρο της άμυνας οι Λάτκα και Σιόβας. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Οκπάκο, Αναστασόπουλος, Σάμαρης, Κούκετς ενώ ο Γουνδουλάκης θα είναι πίσω από τον Ριέρα που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.
Την ίδια ώρα οι "κυανέρυθροι" βρίσκονται σε αναζήτηση νέου τεχνικού και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι τρεις είναι οι υποψήφιοι. Ο πρώτος είναι ο Νίκος Νιόπλιας ο οποίος και πριν από δύο χρόνια είχε βρεθεί στο στόχαστρο των "κυανέρυθρων".
Ο δεύτερος είναι ο Ρουμάνος, Ίλιε Ντουμιτρέσκου ενώ το παζλ συμπληρώνει ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΜΑΝΔΑΛΟΣ
Ο Σταύρος Μάνδαλος της Ε.Π.Σ. Αθηνών ορίστηκε να διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση της Α.Ε.Λ. με τον Πανιώνιο. Ο κ. Μάνδαλος θα έχει για βοηθούς του τους κ.κ. Μποζατζίδη και Κωσταρά των Ε.Π.Σ. Μακεδονίας και Αιτωλοα-
καρνανίας αντίστοιχα, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Δημήτρης Καλόπουλος. Επίσης, παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο υπεύθυνος ανάπτυξης της διαιτησίας Κύρος Βασσάρας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass