ΤΕΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ

Σε διάθεση τα εισιτήρια για το μεγάλο event

* ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 19 Νοε 2010 1:49 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:43
Από την ΠΑΕ ΑΕΛ σχετικά με τη γιορτή που διοργανώνεται την ερχόμενη Τρίτη 23 Νοεμβρίου στο νέο γήπεδο της ομάδας, έγιναν γνωστά τα εξής:
«H αντίστροφη μέτρηση για την 23η Νοεμβρίου ξεκίνησε και η ιστορική στιγμή της εισόδου στο νέο μας γήπεδο, το AEL FC ARENA, πλησιάζει. Η ΑΕΛ καλεί όλους τους φίλους της ομάδας στο καινούριο της «σπίτι» την προσεχή Τρίτη, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί το πέρασμα στη νέα εποχή και ταυτόχρονα να πάρουμε μια πρώτη γεύση από τις διαδικασίες εισόδου και φιλοξενίας στο γήπεδο ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα.
Στο opening & test event, που θα έχει ως επίκεντρο τη συναυλία του Φίλιππου Πλιάτσικα με special guests τους Δ. Τσακνή και Π. Μουζουράκη, θα ισχύσουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας.
Οι κάτοχοί τους θα έχουν το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου στις αντίστοιχες θύρες με την επίδειξη της σχετικής κάρτας.
Ειδικά για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, οι κάτοχοι διαρκείας στις θύρες 11 & 12 του ΑΕΛ FC ARENA θα φιλοξενηθούν στην παρακείμενη θύρα 9 (κάτω διάζωμα), αφού στη βόρεια πτέρυγα θα στηθεί η σκηνή.
Από σήμερα Παρασκευή 19/11 από τις 11 το πρωί τίθενται σε κυκλοφορία από το Vissini Store (Μανωλάκη 1) τα εισιτήρια του event στη συμβολική τιμή του 1 ευρώ για όλες τις θύρες. Τα έσοδα από τις εισπράξεις θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Στο επίσημο κατάστημα της ΑΕΛ θα διατίθενται επίσης, 1964 αριθμημένα συλλεκτικά αντικείμενα της ιστορικής 23ης Νοεμβρίου (κασκόλ και κονκάρδες), ενώ για την εξυπηρέτηση του κοινού το «Vissini Store» θα παραμείνει ανοικτό και την Κυριακή 21/11 από τις 11 π.μ. έως τις 2 μ.μ.
Τυχόν αδιάθετα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν από τα εκδοτήρια του AEL FC ARENA την ημέρα της εκδήλωσης. Λεπτομέρειες θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση την προσεχή Δευτέρα».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass