ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣΛ

Στη μάχη της πρόκρισης

ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΣΤΙΣ 13.00 ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ (Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑ) ΚΑΙ ΣΤΙΣ 15.00 ΟΙ ΝΕΟΙ (ΝΕΑΠΟΛΗ)

Δημοσίευση: 10 Νοε 2010 2:09 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:40
 Μετά την απρόσμενη ήττα στα Τρίκαλα η μικτή Νέων της ΕΠΣΛ επιστρέφει σήμερα στην έδρα της με στόχο τη νίκη προκειμένου να διατηρηθεί ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης αλλά και στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Αυτή τη φορά οι ποδοσφαιριστές του Τάσου Μπεριτζά στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Υποδομής Μικτών Ομάδων της ΕΠΟ (τελευταία αγωνιστική α’ γύρου) θα αντιμετωπίσει την Ημαθία στις 15.00 στο γήπεδο Νεάπολης.
Λίγο νωρίτερα στις 13.00 στο γήπεδο Ν. Πολιτείας θα διεξαχθεί η αναμέτρηση στην κατηγορία των Παίδων η οποία παρουσιάζει εξίσου σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου.
Αναλυτικότερα:
Η μικτή Νέων της ΕΠΣΛ έχει δείξει ότι μέσα στην έδρα της δεν αστειεύεται και χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το 3-0 επί της πρωτοπόρου Πιερίας. Οι Λαρισαίοι δηλώνουν αποφασισμένοι να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα όπως φάνηκε στην προπόνηση της Δευτέρας με την οποία ολοκληρώθηκε επιτυχώς η προετοιμασία για τη σημερινή αναμέτρηση.
Από την πλευρά του ο τεχνικός της ομάδας Τάσος Μπεριτάς δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές προσώπων καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θέση στην αρχική ενδεκάδα διεκδικούν θέση οι Νταής του Λαρισαϊκού και Λούγκος της Αναγέννησης Καλοχωρίου, ενώ επανέρχεται ο Γκαραλιάκος της ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου που δεν είχε αγωνιστεί στο προηγούμενο παιχνίδι. Χθες εν τω μεταξύ προστέθηκε στην αποστολή και ο Χρ. Ντόκος της Αναγέννησης Ευαγγελισμού. Σε ό,τι αφορά στην τακτική το 4-5-1 θα διατηρηθεί με τον Ντάλλα κάτω από τα δοκάρια, τους Νταή, Σελήνη, Σουπεκιώτη και Καλπία στην άμυνα, τους Λούγκο, Καραγκιόζη ή Τάσιο, Γκαραλιάκο, Νάκα και Δημητρέλη στο χώρο της μεσαίας γραμμής και επιθετική αιχμή τον Ματούλα.
Συνολικά την αποστολή της Λαρισινής ομάδας θα αποτελούν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Κούτσικος, Κορλός, Καραγκιόζης (Απόλλων Λάρισας), Σουπεκιώτης, Τάσιος (Αετός Μακρυχωρίου), Καλπίας (Τοξότης), Σελήνης, Νταής (Λαρισαϊκός), Νάκας (Δαμασιακός), Γκαραλιάκος (Π.Α.Ε.Δ. Πλατυκάμπου), Χατζηγρηγορίου, Γκαλγκανόπουλος (Δήμητρα Γιάννουλης), Σουλιώτης, Ντάλλας (Ακαδημία Ατρόμητοι), Δημητρέλης (Ακαδημία Πλίτση), Λάιος (Ακαδημία Τυρνάβου), Ματούλας (Οικονόμος Τσαριτσάνης), Λούγκος (Αναγ. Καλοχωρίου), Ντόκος Χρ. (Αναγ. Ευαγγελισμού).
ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ
Για τους Παίδες της ΕΠΣΛ το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην πρωτοπόρο Ημαθία χαρακτηρίζεται κομβικό καθώς με νίκη η Λαρισινή ομάδα θέτει τις βάσεις για την κατάκτηση της πρώτης θέσης ενώ παράλληλα θα έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει ένα σημαντικό προβάδισμα υπό την έννοια ότι έχει έναν αγώνα λιγότερο (στην Καρδίτσα). Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Δημήτρη Τσέτσιλα προέρχεται από το 1-0 επί της Πιερίας κι έτσι στη σημερινή αναμέτρηση δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές. Η αγωνιστική τακτική θα διατηρηθεί η ίδια δηλαδή το 4-3-3, ενώ σε ότι αφορά στα πρόσωπα επανέρχεται ο Κωστούλας της Πελασγιώτιδας σε αντίθεση με τον Καψάλη του Προμηθέα που λόγω τραυματισμού τέθηκε εκτός αποστολής.
Αναλυτικά η αποστολή της μικτής παίδων της ΕΠΣΛ για το σημερινό παιχνίδι:
Γκατζούλης, Στατήρης (Άρης Λάρισας), Καρβούνης, Μπάρδας (Απόλλων), Ξυνογαλάς, Θανόπουλος, (Ακαδ. Φαρσάλων), Κίτσιος, Κανταρίνος, Νασιάκος (Ερασ. Α.Ε.Λ.), Θεοχαρόπουλος (Ατρόμητοι), Κατμέρος (Αναγ. Φαρσάλων), Κωστούλας (Πελασγιώτιδα), Παϊτέρης (Ακαδ. Προμηθέας), Μπίλας (Ελασσόνα), Πατέτσος (Λαρισαϊκός), Γκουγκουλέτσιος (Τοξότης), Σεΐζης - Μπανάκας (Ακαδ. Νίκη - Μιχαήλ), Αλεξίου (Βλαχογιάννι).
Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα του ομίλου και οι βαθμολογίες ανά κατηγορία:
Λάρισα - Ημαθία
Καρδίτσα - Τρίκαλα
Ρεπό: Πιερία
 
ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΑΙΔΕΣ
Ημαθία             13-2 7
Λάρισα           4-3      4
Πιερία 3-4      3
Τρίκαλα          4-10   2
Καρδίτσα        2-7 1
* Εκκρεμεί ο αγώνας Καρδίτσα-Λάρισα    
 
ΝΕΟΙ
1. Πιερία         10-5   9
2. Τρίκαλα      7-7     4
3. Λάρισα       5-4      3
4. Ημαθία       4-7      2
5. Καρδίτσα    3-6     1
* Εκκρεμεί ο αγώνας Καρδίτσα-Λάρισα
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass