ΖΗΤΗΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

«Να παίρνουμε αυτό που αξίζουμε...»

* ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΦΑΣΕΙΣ * ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΤΑΥΛΑΡΙΔΗΣ

Δημοσίευση: 11 Νοε 2010 2:22 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:41
Ευχάριστη ήταν η μέρα χθες για όλους στην Α.Ε.Λ. στις εγκαταστάσεις των Δένδρων, καθώς η λαρισινή ομάδα έχει πολύ καλή ψυχολογία μετά την πολύ καλή εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Άρη (1-1), ενώ συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια αήττητη (τρία στο πρωτάθλημα και ένα στο κύπελλο).
Το χθεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε βιντεοπαιδεία στους παίκτες, που είδαν κομμάτια του αγώνα Άρη - Α.Ε.Λ., ενώ παράλληλα και ο τεχνικός, Γιάννης Παπακώστας, μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τους είπε ότι θα πρέπει να είναι προσεχτικοί για να παίρνουν αυτό που αξίζουν, κάνοντας έμμεση αναφορά στις μεγάλες χαμένες ευκαιρίες που έχει η λαρισινή ομάδα.      
Τους έδωσε απλά συγχαρητήρια, γιατί η ομάδα δεν κινδύνεψε με εξαίρεση μια στημένη φάση που δέχθηκε το τέρμα, αλλά παράλληλα τους έδωσε πολλά συγχαρητήρια για την αμυντική λειτουργία στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, την αντίδραση μετά το γκολ, αλλά και το γεγονός ότι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο διεκδικούσαν τη νίκη και φάνηκε από το γεγονός ότι δεν έκαναν καθυστέρηση για να κρατήσουν την ισοπαλία, αλλά έπαιζαν γρήγορα για να πάρουν τη νίκη.
Σε γενικές γραμμές όλοι έδειξαν ευχαριστημένοι και φάνηκε και στην προπόνηση που ακολούθησε.
Σε μια προπόνηση όπου υπήρχαν δύο ευχάριστα γεγονότα, το πρώτο ότι συμμετείχε κανονικά ο Βενετίδης, αλλά μετά από μια αγκωνιά (κατά λάθος) του Κουζέν αποχώρησε με αιμάτωμα στο χείλος και το δεύτερο ότι ο Μπλάζεκ πήρε μέρος με όλη την ομάδα.
Τα δυσάρεστα είναι ότι ο Ταυλαρίδης δεν έκανε και γίνεται προσπάθεια από το ιατρικό επιτελείο να προλάβει και είναι άγνωστο αν ρισκάρει ο προπονητής τη συμμετοχή του όπως και αυτή του Βελάσκο. Με δεδομένη και την απουσία του τιμωρημένου Νταμπίζα θα υπάρχει πρόβλημα στα σέντερ μπακ στον αγώνα με τον ΠΑΟ το ερχόμενο Σάββατο στο ΟΑΚΑ (υπενθυμίζουμε και την απουσία του τραυματία Αμπουχατζίρα).
ΠΕΡΙ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ
Για την ενδεκάδα είναι δύσκολες οι προβλέψεις για την αμυντική γραμμή της Α.Ε.Λ., καθώς αν δε παίξουν Ταυλαρίδης - Νταμπίζας, κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι Κολοβέτσιος-Ταλ, αριστερά θα παίξει ο Κατσιαρός ή ο Βενετίδης και δεξιά ο Γκέρεμι ή ο νεαρός Καρανίκας, εκτός αν αγωνισθεί δεξιά ο Κατσιαρός και αριστερά ο Βενετίδης.
Περισσότερα για τους τραυματισμούς και τα σχέδια του Παπακώστα θα φανούν στη σημερινή απογευματινή προπόνηση.    
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass