ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΚΑΙ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Με τη δύναμη της έδρας…

* ΟΙ «ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ» ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΘΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ

Δημοσίευση: 10 Νοε 2010 2:08 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:40
Χωρίς απώλειες βαθμών θέλουν να συνεχίσουν σήμερα οι εκπρόσωποι του Νομού Λάρισας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας του μπάσκετ. Από τη μία ο Φοίνικας ψάχνει την πραγματική του… μεταμόρφωση κόντρα στη Μεταμόρφωση Βόλου και από την άλλη ο ΓΣ Αμπελώνα θέλει να κρατηθεί ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα κερδίζοντας τον Αιγινιακό. Η κατάσταση των δύο ομάδων έχει ως εξής.
ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΤΣΙΑΜΠΑΛΗΣ ΣΤΟ ΦΟΙΝΙΚΑ
Δύο ήττες είναι πολλές για τον Φοίνικα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Γι΄ αυτό οι παίκτες της λαρισινής ομάδας θέλουν να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα. Υποδέχονται στο κλειστό του Αγίου Θωμά (18.00) τη δυνατή Μεταμόρφωση Βόλου. Οι Βολιώτες μάλιστα απέκτησαν και τον Δημήτρη Μπόγδανο και αν τελικά αγωνιστεί σήμερα θα είναι ένα μεγάλο εμπόδιο για τους «μελανόλευκους».
Ο Φοίνικας ωστόσο για πρώτη φορά θα είναι πλήρης. Δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού και όλοι οι παίκτες θα είναι στη διάθεση του Βάιου Θεοδωρόπουλου. Ωστόσο ο Τρύφων Γιούδας (που πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη για αποθεραπεία) είναι άγνωστο σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται καθώς μέσα στην εβδομάδα δεν έκανε πολλές προπονήσεις. Ο Τσιλούλης επανήλθε και θα είναι πάλι στη διάθεση του τεχνικού του. Για το κρίσιμο αυτό θεσσαλικό ντέρμπι ο Βάιος θεοδωρόπουλος μιλώντας στην «Ε» ανέφερε: «Είναι ένα ματς κομβικής σημασίας για εμάς. Ήδη έχουμε δύο ήττες και δεν έχουμε περιθώρια για τρίτη στα τέσσερα πρώτα ματς. Βέβαια παίζουμε με μια πολύ δύσκολη ομάδα και δεν ξέρουμε αν τελικά θα αγωνιστεί και ο Μπόγδανος. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για όλα τα ενδεχόμενα και θεωρώ πως θα παίξουμε με πάθος για τη νίκη. Σε αυτή μας την προσπάθεια θέλουμε να έχουμε συμπαραστάτη τον κόσμο της Λάρισας. Είναι μεγάλη υπόθεση για τους παίκτες μας το χειροκρότημα στο γήπεδο».
Οι παίκτες στους οποίους θα μπορεί να βασιστεί σήμερα ο νεαρός προπονητής είναι οι εξής: Καρπούζας, Παπαδόπουλος, Λιάκος, Τσακνάκης, Γκαγκανάσιος, Τσούμας, Παρασκευόπουλος, Δεληχρήστος, Βλησσαρούλης, Χατζημπύρρος, Καλφούντζος, Τσιαμπαλής και Γιούδας.
ΧΩΡΙΣ ΓΛΥΚΟΠΟΥΛΟ - ΓΡΑΒΑ Ο ΓΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ
Με δύο απουσίες θα παίξει σήμερα ο ΓΣ Αμπελώνας. Μετά από ένα δεκαήμερο χωρίς επίσημο ματς οι παίκτες του Βαγγέλη Κουτσοκέρα θέλουν να ρεφάρουν την ήττα της τρίτης αγωνιστικής στο Άργος Ορεστικό και τα προβλήματα δεν λείπουν. Ο Γλυκόπουλος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στη μέση του και ο τεχνικός αποφάσισε να τον ξεκουράσει. Επίσης τραυματίας είναι ο Γράβας. Ο νεαρός αθλητής δεν θα μπορέσει τελικά να αγωνιστεί. Γύρισε το πόδι του στο φιλικό του Σαββάτου που έδωσε ο Αμπελώνας με τον Αίολο στα Τρίκαλα.
Μιλώντας στην «Ε» ο προπονητής του Αμπελώνα, Βαγγέλης Κουτσοκέρας τόνισε: «Ο Αιγινιακός έχει ένα αβαντάζ. Είναι μια ομάδα δεμένη καθώς παίζει με τους ίδιους παίκτες στη συγκεκριμένη κατηγορία για αρκετά χρόνια. Αυτό και μόνο είναι ένα καλό όπλο. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να αυξήσουμε τη διάρκεια της καλής μας απόδοσης. Παιχνίδι με το παιχνίδι το καταφέρνουμε όλο και περισσότερο. Ελπίζω να το πετύχουμε και στο ματς με τον Αιγινιακό. Παίζουμε στην έδρα μας και επίσης θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε το αμυντικό μας πρόσωπο σε σχέση με το ματς της περασμένης αγωνιστικής».
Παρασκευάς, Βλαχούλης, Γκανέτσας, Γούλας, Γλυκόπουλος, Πήχας, Αξεχέρογλου, Αποστολάκης, Τσιαβές, Κοτσώνας, Μηλιώνης, Κατσίμπας και Κουτρούλης είναι στην αποστολή.
 
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Ν.Ιωνίας Μαγνησίας (18.00) ΓΣ Νίκη Βόλου-ΓΑΣ Μ.Αλέξανδρος Κρ. Μετζάνης, Τσιάπλης (Τσοπουρίδης)
Αμπελώνα (18.00) ΓΣ Αμπελώνα-ΑΟΚ Αιγινιακός Θωμόπουλος Β., Ξέρας (Μαραμής)
Κοζάνης (18.00) Ηρακλής ΑΣ Κοζάνη-ΑΣ Άργος Ορεστικό Παπαφωτίου, Παπαδημητρίου Κ. (Κηπουρίδης)
Αγ. Θωμά Λαρ. (18.00) ΑΟ Φοίνιξ Λάρισας-ΑΟ Μεταμόρφωση Β. Παπαδόπουλος Θ., Ελευθεριάδης (Γκανάτσιος)
Α’ΔΑΚ Κιλκίς (18.00) ΠΑΣ Αετός Κιλκίς-ΑΕΣ Αριστοτέλης Επ. Καλογερόπουλος, Παργιαννόπουλος (Δεπούδης)
Αξιούπολης (18.00) Αλέξανδρος ΑΣ Αξ.-ΓΣ Μακάμπη Γερακίνης, Ρούκας (Καλότσης)
Έδεσσας (18.00) ΑΣ Πανεδεσσαϊκός-ΦΟ Πρωτέας Γρ. Σαλικίδης, Παπαγερίδης (Μαλανίδης).
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Μ. Αλέξανδρος          6
Νίκη Βόλου    6
Αμπελώνας  5
Μακάμπη       5
Αετός Κιλκίς  5
Πανεδεσσαικός         5
Κοζάνη           5
Φοίνικας          4
Επανομή        4
Αιγινιακός       4
Μεταμόρφωση           4
Αργος Ορεστικό        4
Αξιούπολη      3
Πρωτέας Γρεβενών   3
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass