ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

«Μπορούμε με τον Άρη»

* ΤΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση: 06 Νοε 2010 1:12 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:39
Του Σωτ. Κέλλα
Η κίνηση του τεχνικού της ΑΕΛ Γιάννη Παπακώστα και των ποδοσφαιριστών να παρακολουθήσουν προχθές σε ξενοδοχείο της Λάρισας όλοι μαζί την αναμέτρηση του Άρη(αντίπαλος τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα) στο Λεβερκούζεν με την τοπική Μπάγερν για το Γιουρόπα Λίγκ έδειξε δύο στοιχεία. Το πρώτο είναι η ενότητα που υπάρχει στην ομάδα(«μαζί κερδίζουμε» συνηθίζει να λέει ο προπονητής) και το δεύτερο η σοβαρότητα της προετοιμασίας που υπάρχει στην ομάδα.
Ο Άρης έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη ενώ με δεδομένο ότι θα παίξει και στη Μαδρίτη με την Αθλέτικο δύσκολα θα περάσει στην επόμενη φάση. Η εμφάνιση των Θεσσαλονικέων δεν τρόμαξε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ που στις συζητήσεις που έκαναν μεταξύ τους έλεγαν ότι μπορούν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα ενώ σίγουρα θα εκμεταλλευτούν την κόπωση των παικτών του Κούπερ που δεν είναι μικρή από το ταξίδια αλλά κυρίως από την προσπάθεια που κατέβαλαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Οι «βυσσινί» στα τελευταία δύο παιχνίδια στο Βόλο με τον Ολυμπιακό και στο Αλκαζάρ με την Ξάνθη έδειξαν ότι έχουν πολλές δυνατότητες και αν συνεχίσουν έτσι και στη Θεσσαλονίκη τότε θα μπορέσουν να πάρουν καλό αποτέλεσμα.
Πάντως εμπόδια στην προσπάθεια της Λαρισινής ομάδας θα είναι οι πολλές απουσίες καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού οι: Μπλάζεκ, Αμπουχατζίρα, Βελάσκο, Βενετίδης και δεν θα είναι στη διάθεση του Παπακώστα.
Αυτό σημαίνει και αλλαγές στο αρχικό σχήμα και οι προθέσεις του προπονητή φάνηκαν στη χθεσινή πρωινή προπόνηση που περιελάμβανε οικογενειακό διπλό.
Κάτω από τα δοκάρια έδειξε ότι θα είναι ο Αμπάρης, στην άμυνα δεξιά ο Τάλ, αριστερά ο Κατσιαρός ενώ στα σέντερ μπακ ο Νταμπίζας (δοκιμάστηκε και ένα διάστημα ο Κολοβέτσιος προφανώς ενόψει και της μεθεπόμενης αναμέτρησης με τον ΠΑΟ που ο αρχηγός έχει τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει) με τον Ταυλαρίδη.
Αμυντικά χαφ θα ξεκινήσουν ο Ρομέου (σίγουρα) με τον Ιγλέσιας αν και στο δεύτερο μέρος χρησιμοποιήθηκε ο Γκέρεμι.
Πιο μπροστά αριστερά ήταν ο Πουρί (επιστρέφει μάλλον στο αρχικό σχήμα) και δεξιά ο Σίμιτς που μονιμοποιήθηκε στην ενδεκάδα.
Στο κέντρο και πίσω από τον επιθετικό τον Κουζέν χρησιμοποιήθηκε ο Κανόμπιο αρχικά και στο δεύτερο μέρος ο Μετίν (πάντως όποτε παίζει αλλαγή είναι ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου καθώς μπαίνει πιο δυνατά απέναντι σε κουρασμένους αντιπάλους).
Τέλος στην κορυφή της επίθεσης αγωνίστηκε ο Κουζέν και στο δεύτερο ημίχρονο ο Μακίνουα που δείχνει να έχει αποθεραπευτεί πλήρως.
Σήμερα και αύριο θα γίνει μια προπόνηση και ακολούθως την Κυριακή η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
 Σε δύο δόσεις (σ.σ. λόγω εκλογών) θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις της 9ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο και είναι το φαβορί για τη νίκη, έστω κι εάν ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θα έχει στη διάθεσή του τον «κινητήριο μοχλό» της ομάδας, Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες. Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο και θέλει τη νίκη για να παραμείνει σε απόσταση βολής από τους «ερυθρόλευκους», ενώ η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Εργοτέλη και εκτός απροόπτου θα πάρει τους τρεις βαθμούς.
 Ακόμη, ο Αστέρας θα φιλοξενήσει στην Τρίπολη τον Πανσερραϊκό και θέλει τη νίκη για να συνεχίσει την εντυπωσιακή του πορεία στο πρωτάθλημα, ενώ ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καβάλα σε μία εξαιρετικά ανοικτή αναμέτρηση.
 Τέλος, η Ξάνθη θα υποδεχθεί τον Ηρακλή με αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών, έτσι ώστε να «ξεκολλήσει» από την τελευταία θέση -εφόσον δεν νικήσουν Πανσερραϊκός, Πανιώνιος και Ατρόμητος-, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου φιλοξενεί την Κέρκυρα σε μία αναμέτρηση όπου οι γηπεδούχοι έχουν ελαφρό προβάδισμα λόγω έδρας.
 Το πρόγραμμα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
17:15 Ξάνθη-Ηρακλής ΝΕΤ
17:15 Αστέρας Τρίπολης-Πανσερραϊκός NOVA
19:30 Ολυμπιακός Βόλου-Κέρκυρα NOVA
19:30 Ολυμπιακός-Πανιώνιος ΝΕΤ
ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
17:15 Άρης-Λάρισα NOVA
17:15 Καβάλα-ΠΑΟΚ NOVA
19:30 ΑΕΚ-Εργοτέλης NOVA
19:30 Ατρόμητος-Παναθηναϊκός NOVA
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ολυμπιακός           15-5   18
 2. Παναθηναϊκός       13-7   17
 3. ΑΕΚ           12-8   13
 4. Αστέρας Τρ.          8-7     13
 5. Κέρκυρα    10-8    12
 6. Καβάλα     9-7     12
 7. Άρης                      5-7     12
 8. ΠΑΟΚ        9-8     11
 9. Ηρακλής    5-4     11
10. Ολυμπιακός Β.    9-9     10
11. Λάρισα     6-6     9
12. Εργοτέλης           6-11    9
13. Ατρόμητος           8-12   7
14. Πανιώνιος            6-10    7
15. Πανσερραϊκός     6-11    7
16. Ξάνθη       4-11   6
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass