ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΙΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ

Συγκρατημένη αισιοδοξία στην Α.Ε.Λ.

* ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΜΕ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Δημοσίευση: 04 Νοε 2010 2:15 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:39
Οι εκλογές της Κυριακής μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κόσμου, όμως οι φίλοι της Α.Ε.Λ. έχουν το μυαλό τους και στην αναμέτρηση με τον Άρη Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου και ώρα 17:15, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Είναι ένα παιχνίδι σίγουρα πολύ δύσκολο για τους «βυσσινί», οι οποίοι πάντως έχουν συγκρατημένη αισιοδοξία και θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, για να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τη θέση τους στον βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λίγκας.
Αν αποδώσουν δε σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες και το πιστέψουν, είναι ικανοί να φέρουν σε πέρας τη δύσκολη αποστολή τους και να δώσουν την χαρά που περιμένει ο κόσμος της ομάδας.
Άλλωστε και η ψυχολογία έχει ανέβει μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα επί της Ξάνθης με 3-0, όπου η «βασίλισσα» του θεσσαλικού κάμπου ήταν πολύ καλή και το κυριότερο, αποτελεσματική.
Επίσης, οι «βυσσινί» μπορούν να εκμεταλλευτούν και την κούραση που θα έχει ο Άρης ο οποίος σήμερα αγωνίζεται στο Λεβερκούζεν για το Γιουρόπα Λίγκ, με την Λεβερκούζεν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναπαυτούν, διότι κάθε παιχνίδι αντιμετωπίζεται διαφορετικά από τις ομάδες και κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει το πώς θα παρουσιαστούν οι Θεσσαλονικείς.
Κατά τα άλλα, χθες η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Αλκαζάρ, όπου ο τεχνικός Γιάννης Παπακώστας με τους συνεργάτες του έδωσαν βαρύτητα κυρίως σε ασκήσεις τακτικής και είδαν με ικανοποίηση τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν μεγάλη διάθεση, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των ασκήσεων.
Τα προβλήματα εντοπίζονται στους Αμπουχατζίρα, Βενετίδη και Βελάσκο, που είναι τραυματίες, με τον πρώτο να μην υπολογίζεται για τον αγώνα κόντρα στον Άρη, ενώ για τους άλλους δυο παίκτες οι πιθανότητες να αγωνιστούν, είναι απειροελάχιστες.
Χθες ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα ο Ταλ, τον οποίο προφυλάσσει η τεχνική ηγεσία, διότι μετά τον τραυματισμό του Βελάσκο είναι το μοναδικό δεξί μπακ διαθέσιμο και καθώς προερχόταν από τραυματισμό, υπάρχει ακόμη ο φόβος μιας πιθανής υποτροπής.
 Όσον αφορά στον Μπλάζεκ, συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης με ελαφρύ τρέξιμο και υπολογίζεται να επανέλθει εάν όλα πάνε καλά, σε ένα εικοσαήμερο περίπου και σίγουρα μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει δυο προπονήσεις που θα πραγματοποιηθούν πρωί και απόγευμα στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων, αύριο θα γίνει μια προπόνηση το απόγευμα και την Κυριακή το πρωί.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Αύριο λογικά θα αρχίσει και η διάθεση των 300 εισιτηρίων που θα δοθούν από τον Άρη στην Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. για τις ανάγκες των φιλάθλων της και έτσι οι «βυσσινί» θα έχουν τη συμπαράσταση των φιλάθλων, στην εκτός έδρας αυτή αναμέτρηση.
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ
Χθες το βράδυ εν τω μεταξύ ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία των φιλάθλων για το νέο γήπεδο της Α.Ε.Λ. και σήμερα θα γίνει γνωστό το όνομα που θα δοθεί στο... παλατάκι.
Θα ανακοινωθεί δε όπως υπολογίζεται μέσω της ιστοσελίδας με δήλωση του προέδρου Κώστα Πηλαδάκη, περίπου στις 2 μετά το μεσημέρι.
Από την Π.Α.Ε. αναφέρθηκε ότι γινόταν... ντέρμπι ανάμεσα σε δυο ονόματα που προηγούνταν και είναι χαρακτηριστικό ότι τέσσερις ώρες πριν ολοκληρωθεί η ψηφοφορία, ψήφισαν 6.500 φίλοι της Α.Ε.Λ., δείγμα του πολύ μεγάλου ενδιαφέροντος που υπάρχει για το... στολίδι της θεσσαλικής πρωτεύουσας και του κάμπου γενικότερα.
Ένα από τα παρακάτω ονόματα, θα έχει το νέο γήπεδο της Α.Ε.Λ.:
AEL FC ARENA, AEL 1964 ARENA, LARISSA FC ARENA, CRIMSON PARK, QUEEN AEL PARK, AEL PALACE
*** Αύριο το μεσημέρι θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Α.Ε.Λ., Γιάννης Παπακώστας, ενόψει του αγώνα με τον Άρη, στη συμπρωτεύουσα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass