ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΕ ΗΤΤΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 4-2 ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Π.Σ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Θύμα έκπληξης η Μικτή Νέων Ε.Π.Σ.Λ.

* ΕΝΤΟΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ

Δημοσίευση: 04 Νοε 2010 2:16 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:39
Θύμα έκπληξης έπεσε χθες στο γήπεδο Φλαμουλίου η Μικτή Νέων της Ε.Π.Σ.Λ. η οποία υποχρεώθηκε σε ήττα με σκορ 4-2 από την αντίστοιχη ομάδα της Ε.Π.Σ. Τρικάλων στον εξ αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Μικτών των Ενώσεων που διοργανώνει η Ε.Π.Ο. Μιας έκπληξης που προήλθε από την εχθρική προς την ομάδα της Ε.Π.Σ.Λ. -όπως επισήμαναν οι Λαρισαίοι παράγοντες- διαιτησία, σε συνάρτηση με την όχι αναμενόμενη απόδοση των παικτών του Τάσου Μπεριτζά.
Οι φιλοξενούμενοι αν και δεν παρουσίασαν ικανοποιητική εικόνα δημιούργησαν ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είχαν δώσει διαφορετική εξέλιξη στην αναμέτρηση όμως στάθηκαν άτυχοι. Σε ό,τι αφορά στα διαιτητικά παραπτώματα όπως επισήμανε και ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας αφορούν στο καταφανέστατο πέναλτι που δεν δόθηκε μετά το 1-0 στον Λάιο, στο οφσάιντ που δεν καταλογίστηκε και από το οποίο ξεκίνησε η φάση του δεύτερου τέρματος των γηπεδούχων (στη φάση αυτή αποβλήθηκε ο διοικητικός της ΕΠΣΛ, Λάζαρος Κυριλλίδης για έντονη διαμαρτυρία) και στο φάουλ στον Τάσιο που δεν καταλογίστηκε στο 62’ από τον Κάλφα ο οποίος στη συνέχεια πέτυχε το τρίτο τέρμα των Τρικάλων.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε μόλις στο 3ο λεπτό με την κεφαλιά του Σουλιώτη να περνά λίγο άουτ, ενώ στο 23’ ο Νάκας έχασε τετ α τετ.
Στο 26’ ο Κάλφας των Τρικάλων σούταρε από καλή θέση αλλά ο Ντάλλας απέκρουσε την μπάλα.
Στο 30’ οι παίκτες των Τρικάλων πήραν προβάδισμα κι έκαναν το 1-0 με τον Στάμο που σούταρε λίγο έξω από την περιοχή και αφού πρώτα η μπάλα κόντραρε και σε αμυνόμενο.
Εννιά λεπτά αργότερα ήρθε η... απάντηση των Λαρισαίων και το 1-1. Μετά από φάουλ του Δημητρέλη, ο Γκουτζαμάνης δεν υπολόγισε σωστά, απέκρουσε ασθενώς την μπάλα η οποία χτύπησε στο δοκάρι και ο Σουλιώτης από κοντά την έστειλε στα δίχτυα.
Με τη λήξη του ημιχρόνου οι Τρικαλινοί έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία όταν ο Μακρής με τακουνάκι έδωσε στον Στάμο μέσα στην περιοχή αλλά ο τελευταίος δεν βρήκε στόχο.
Οι Νέοι της ΕΠΣΤ πήραν πάλι το προβάδισμα στο 51’ όταν ο Στάμος έδωσε στον Ρεντζιλά αυτός μπήκε στην περιοχή και με ωραίο σουτ έγραψε το 2-1.
Στο 53’ οι φιλοξενούμενοι είχαν σημαντική ευκαιρία με τον Ματούλα ο οποίος σε τετ α τετ πλάσαρε άουτ.
Στο 60’ μετά από ατομική προσπάθεια του Κάλφα η ομάδα των Τρικάλων πέτυχε το 3-1.
Στη συνέχεια οι Λαρισαίοι ανέβασαν την απόδοσή τους προκειμένου να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και έχασαν ορισμένες σημαντικές ευκαιρίες με κυριότερες το τετ α τετ του Νάκα, το οριζόντιο δοκάρι του ίδιου παίκτη και το τετ α τετ του Κορλού.
Στο 90’ ο διαιτητής κ. Τζοφώλης έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ρεντζιλά για καθυστέρηση.
Το 4-1 έγινε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Σακελλαρίδης με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Ντάλλα, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Νάκας κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 4-2.
ΔΗΛΩΣΗ Τ. ΜΠΕΡΙΤΖΑ
Αμέσως μετά το παιχνίδι ο τεχνικός της ΕΠΣΛ, Τάσος Μπεριτζάς δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Αν και δυστυχώς η απόδοσή μας δεν κυμάνθηκε στα επίπεδα που θα θέλαμε, παρ’ όλα αυτά είχαμε ευκαιρίες που δυστυχώς δεν αξιοποιήσαμε. Είναι κρίμα σε τέτοια παιχνίδια να παίζουν αρνητικό ρόλο οι διαιτητές. Είμαι απογοητευμένος απ’ αυτό. Τέτοιες διαιτησίες μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω. Θέλω να συγχαρώ τον αντίπαλό μας για τη νίκη του και να ευχαριστήσω τους ανθρώπους των Τρικάλων για την άψογη φιλοξενίας τους».
ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Γκουτζαμάνης, Παντέρας, Γεωργούλας ( 77΄ Αγναντής), Τζατζάκης, Μπαρέκας, Στάμος, Σουφλιάς ( 64΄Τσιγαρίδας), Μακρής, Ρεντζιλάς, Σακελλαρίδης, Κάλφας ( 83΄Σακελλάρης)
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Ντάλλας, Τάσιος, Σελήνης (80΄Νταής), Σουπεκιώτης, Καλπίας, Σουλιώτης (59΄Λούγκος), Νάκας, Λαϊος ( 51΄ Κορλός), Καραγκιόζης, Δημητρέλης, Ματούλας.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Πιερία         10-5    9
2. Τρίκαλα      7-7      4
3. Λάρισα       5-4      3
4. Ημαθία       4-7      2
5. Καρδίτσα    3-6      1
* Εκκρεμεί ο αγώνας Καρδίτσα-Λάρισα
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Λάρισα - Ημαθία
Καρδίτσα - Τρίκαλα
Ρεπό: Πιερία
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass