ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΦΛΑΜΟΥΛΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ (13:00)

Πανέτοιμοι για νέα νίκη οι Νέοι της ΕΠΣΛ

* Τ. ΜΠΕΡΙΤΖΑΣ: «ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΑ»

Δημοσίευση: 03 Νοε 2010 1:14 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:36
Αποφασισμένοι να κατακτήσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα και να το συνδυάσουν αυτό με μια καλή εμφάνιση, οι Νέοι της ΕΠΣΛ αγωνίζονται σήμερα και ώρα 13:00 στο γήπεδο Φλαμουλίου (σ.σ.κοντά στα ΤΕΦΑΑ), με την αντίστοιχη ομάδα της Ε.Π.Σ.Τρικάλων.
Το παιχνίδι διεξάγεται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής και είχε αναβληθεί λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν πριν από λίγες ημέρες, στη γειτονική πόλη.
Η παίκτες της Λάρισας είναι προετοιμασμένοι κατάλληλα για την σημερινή αναμέτρηση και αναμένεται να δείξουν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα, διεκδικώντας το... τρίποντο.
Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεως του Ενωσιακού προπονητή Τάσου Μπεριτζά, ο οποίος επισήμανε τα εξής: «Είναι το πρώτο μας ουσιαστικά εκτός έδρας παιχνίδι και χρειάζεται να παίξουμε σοβαρά και πειθαρχημένα από την αρχή έως το τέλος, για να δώσουμε συνέχεια στις επιτυχίες.
Έχουμε καλή ομάδα, αξιόλογα παιδιά και αυτό που θα μετρήσει είναι η διάρκεια.
Παίζοντας σωστό ποδόσφαιρο θα είμαστε εμείς οι ρυθμιστές του αγώνα και εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο, με την εικόνα που έχω και από τις άλλες ομάδες, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα αντίπαλο. Σίγουρα όλα τα ματς κρύβουν παγίδες και παρουσιάζουν δυσκολίες, αλλά θα επαναλάβω ότι εξαρτάται καθαρά από εμάς, το πώς θα παρουσιαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι».
Όσον αφορά τώρα στην αποστολή, από τον Τάσο Μπεριτζά συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Κούτσικος, Κορλός, Καραγκιόζης (Απόλλων Λάρ.), Σουπεκιώτης, Τάσιος (Αετός Μακρυχωρίου), Καλπίας (Τοξότης), Σελήνης, Νταής (Λαρισαϊκός), Νάκας (Δαμασιακός), Γκαλγκανόπουλος (Δήμητρα Γιάννουλης), Σουλιώτης, Ντάλλας (Ακαδημία Ατρόμητοι), Αλεξούλης (Ελασσόνα), Δημητρέλης (Ακαδημία Πλίτση), Ντόκος Χρ.(Αναγ. Ευαγγελισμού), Λάιος (Ακαδημία Τυρνάβου), Ματούλας (Οικονόμος Τσαριτσάνης), Λούγκος (Αναγ. Καλοχωρίου).
* Οι παραπάνω ποδοσφαιριστές καλούνται να βρίσκονται σήμερα στις 10.00 το πρωί στα γραφεία της ΕΠΣΛ, από όπου θα αναχωρήσουν για τη γειτονική πόλη, μισή ώρα αργότερα.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνουν οι κ. Αριστοτέλης Τζοφώλης, Νικόλαος Τζανής, Θεόδωρος Νταλούκας, του συνδέσμου Τρικάλων.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Πιερία 10-4       9
Λάρισα                3-0          3
Ημαθία                4-7          2
Τρίκαλα               3-5          1
Καρδίτσα            3-6          1
* Η ΕΠΣ Λάρισας έχει δύο αγώνες λιγότερους, ενώ η ΕΠΣ Τρικάλων και η ΕΠΣ Καρδίτσας έχουν από έναν.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass