Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ TO ΣΑΒΒΑΤΟ (15.00)

Έτοιμος για την πρεμιέρα ο ΝΟΛ

ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ: «ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ»

Δημοσίευση: 03 Νοε 2010 1:14 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:39
Λίγες μόνο ημέρες έμειναν για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος πόλο ανδρών. Ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας θα συμμετάσχει για δεύτερη συνεχή σεζόν στην Α1 και η προετοιμασία του βρίσκεται στις τελευταίες λεπτομέρειες. Οι αλλαγές στη φετινή ομάδα ήταν πολλές. Τόσο στην τεχνική ηγεσία όσο και στο έμψυχο υλικό. Ωστόσο αυτό που δεν αλλάζει στο σύλλογο είναι η αισιοδοξία για τη φετινή πορεία. Πέρυσι ο ΝΟΛ κατάφερε να φτάσει μια ανάσα από την πρώτη εξάδα και τα πλέι οφ. Φέτος θέλει να πετύχει μια εξίσου άνετη παραμονή.
Ο νέος προπονητής Άλεξ Κριστόνοσιτς δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα και προετοιμάζει τους παίκτες του για το ματς της πρώτης αγωνιστικής. Στην πρεμιέρα ο Όμιλος θα υποδεχθεί το Καλαμάκι και ο αγώνας ορίστηκε το Σάββατο και θα ξεκινήσει στις 15.00. Σίγουρα αρκετοί θα είναι οι φίλαθλοι που θα δώσουν το «παρών» στις κερκίδες του κλειστού κολυμβητηρίου του Αλκαζάρ καθώς θέλουν να δούνε τη φετινή ομάδα.
ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΜΠ ΤΗΣ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ
Ο ΝΟΛ φέτος θα βασίζεται αρκετά στους νεαρούς παίκτες του που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του. Ένας από αυτούς είναι και ο Γιώργος Παπαδογιάννης. Ο 19χρονος τερματοφύλακας θα είναι αυτός που θα πάρει θέση βασικού μετά τη λύση συνεργασίας με τον Θοδωρή Νούσιο. Βέβαια δεν πρόκειται για έναν τυχαίο αθλητή. Είναι ένας παίκτης που είναι υποψήφιος για την Εθνική Ομάδα Ανδρών. Προχθές επέστρεψε μάλιστα από το πρώτο καμπ προετοιμασίας, υπό την καθοδήγηση του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού Ντράγκαν Άντριτς που έγινε στο εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά.
Ο Παπαδογιάννης ήταν ανάμεσα σε 26 πολίστες που ο Σέρβος τεχνικός θα επιλέξει την τελική ομάδα. Μιλώντας μάλιστα στην «Ε» για την εμπειρία του τόνισε: «Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Είχα δίπλα μου σπουδαίους παίκτες και προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Ελπίζω σε κάτι καλό αν και το γνωρίζω πως είναι πολύ δύσκολο να κληθώ στην τελική ομάδα. Όπως και να έχει πάντως κέρδισα εμπειρίες και αυτό είναι σπουδαίο».
Για την πρεμιέρα του ΝΟΛ τώρα το Σάββατο ο νεαρός ταλαντούχος πολίστας ανέφερε: «Έχουν αλλάξει πολλά στην ομάδα αλλά αυτό που έμεινε ίδιο είναι η αισιοδοξία μας. Θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι για την πρώτη αγωνιστική. Το Καλαμάκι είναι μια δυνατή ομάδα με καλές μονάδες σε όλες τις θέσεις. Θα χρειαστεί μεγάλη συγκέντρωση και προσπάθεια για να κερδίσουμε κάτι. Ελπίζουμε βέβαια και στη συμπαράσταση του κόσμου. Τον έχουμε πραγματική ανάγκη».
ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
Εν τω μεταξύ,μια άλλη ομάδα του ΝΟΛ αυτή των κορασίδων ετοιμάζεται για την τελική φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στις 26 με 28 Νοεμβρίου. Συνολικά δέκα θα είναι οι ομάδες που θα λάβουν μέρος και αυτές είναι οι εξής: ΝΟ Βουλιαγμένης, Τρίτων Αμαρουσίου, ΝΟ Χίου, ΑΝΟ Γλυφάδας, Πανιώνιος, Ολυμπιακός, ΝΟ Λάρισας, Ηρακλής, ΝΟ Χανίων, ΝΟ Ρεθύμνου.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass