ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ Η ΕΦΕΣΗ ΤΩΝ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Με Ρομέου κόντρα στην Ξάνθη η ΑΕΛ

* ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ (17:15) * ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΕ Η ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 28 Οκτ 2010 2:41 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:35
 Μετά την πρόκριση στο κύπελλο Ελλάδος όπου η ΑΕΛ με γκολ του Σίμιτς κέρδισε τον Εθνικό Πειραιώς 1-0, χθες είχαμε μια ακόμη ευχάριστη είδηση για τη «βασίλισσα» του θεσσαλικού κάμπου.
Αυτή αφορά στο θέμα της τιμωρίας του Ρομέου, αφού έγινε δεκτή η έφεση της ΠΑΕ ΑΕΛ για την ποινή των τριών αγωνιστικών που του επιβλήθηκε και η οποία παύει πλέον να υφίσταται.
Χαρακτηριστικά, σε ανακοίνωση στο site της ΕΠΟ, αναφέρονται τα εξής: «Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έκανε δεκτή την έφεση του ποδοσφαιριστή Ρομέου (ΠΑΕ Λάρισα) κατά της υπ΄ αριθμ. 338/2010 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΟ και τον απαλλάσσει από την επιβολή κάθε πειθαρχικής ποινής. Σε πρώτο βαθμό στον ποδοσφαιριστή είχε επιβληθεί ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή 160 ευρώ (φιλικός αγώνας της 1-8-2010 Μπρέσια-Λάρισα)».
Έτσι τόσο ο Ρομέου όσο και ο αρχηγός Νίκος Νταμπίζας που ήδη είχε εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στην προχθεσινή αναμέτρηση με τον Εθνικό επανέρχονται και θα βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού Γιάννη Παπακώστα, για το κρίσιμο ματς με την Ξάνθη.
Ένα παιχνίδι στο οποίο η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους «βυσσινί», καθώς οι βαθμοί είναι απαραίτητοι για να βελτιώσει τη βαθμολογική της κατάσταση η ομάδα και να
αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ενόψει των δύο δύσκολων εκτός έδρας αγώνων που ακολουθούν διαδοχικά με Άρη στη Θεσσαλονίκη και με Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ.
Ο κόσμος καλείται να δώσει βροντερό «παρών» στο γήπεδο και να γίνει ο 12ος παίκτης της ΑΕΛ, που αν η απόδοσή της είναι ανάλογη όπως του δευτέρου ημιχρόνου του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, δεν θα έχει καμία τύχη η ακριτική ομάδα.
ΣΟΒΑΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ
Όσον αφορά τώρα στο παιχνίδι του κυπέλλου Ελλάδος με τον Εθνικό, η ΑΕΛ έκανε αυτό που έπρεπε, δηλαδή προκρίθηκε στην επόμενη φάση παίζοντας με σοβαρότητα, σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.
Φυσικά δεν έπιασε κάποια σπουδαία απόδοση, αλλά υπάρχουν και ελαφρυντικά γι΄αυτό, καθώς λίγο ο κακός αγωνιστικός χώρος και λίγο το ότι η σκέψη των παικτών ήταν στο κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου με την Ξάνθη, είχαν ως αποτέλεσμα η ομάδα σε ρυθμό ρελαντί να πάρει αυτό που ήθελε.
Πάντως το θετικό είναι ότι κέρδισε μετά από ένα δίμηνο περίπου (σ.σ. τελευταία νίκη ήταν στις 27 Αυγούστου τον Ατρόμητο με 1-0 στο στάδιο Αλκαζάρ) και ότι έδειξαν πολύ καλά στοιχεία τόσο ο νεαρός Δημήτρης Κολοβέτσιος, όσο και ο Σιμόν Αμπουχατζίρα, που συνεχώς βελτιώνεται και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.
Φυσικά και ο Αλεξάντερ Σίμιτς που πέτυχε το γκολ έχει ανέβει πάρα πολύ και γενικά η νίκη αυτή πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει τους παίκτες ψυχολογικά, ώστε και στον αγωνιστικό χώρο να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες.
Να σημειώσουμε ότι για πρώτη φορά έπαιξαν στα χαφ μαζί ο Ιγγλέσιας με τον Γκέρεμι, καθώς απουσίαζε ο Ρομέου.
ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΤΑΛ
Χθες όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο Ελληνικό απέναντι στον Εθνικό προπονήθηκαν χαλαρά, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα, κάτω υπό δυνατή βροχή.
Ανάμεσά τους ήταν και ο Ταλ που τέθηκε στη διάθεση του Γιάννη Παπακώστα, ενώ και ο Στέλιος Βενετίδης που δεν αγωνίστηκε προχθές, συμμετείχε κανονικά.
Τα προβλήματα εντοπίζονται μόνο στον Μπλάζεκ που ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης και στον Μακίνουα, που έκανε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.
Σήμερα θα γίνει μια πρωινή προπόνηση και ουσιαστικά ο τεχνικός κ. Παπακώστας θα καταλήξει στην ενδεκάδα που σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στον αγώνα με την Ξάνθη.
 
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ
 
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει ότι από αύριο Παρασκευή 29/10 τίθενται στην κυκλοφορία από το «Vissini Store» (οδός Μανωλάκη 1) τα εισιτήρια της σαββατιάτικης αναμέτρησης με την Ξάνθη στο Στάδιο Αλκαζάρ (17:15) για την 8η αγωνιστική της Super League.
Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής
Θύρες 6 και 7: 17 ευρώ
Θύρες 10Α-Β COSMOTE: 28 ευρώ
Θύρες 2 και 4: 37 ευρώ
Θύρα 3: 60 ευρώ
Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από το «Vissini Store» μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου, κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας των καταστημάτων και ακολούθως από τα εκδοτήρια του σταδίου.
 *Στη χθεσινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του σαββατιάτικου αγώνα αποφασίστηκε στην ΠΑΕ SKODA Ξάνθη να διατεθούν 100 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της.
*Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει επίσης ότι δωρεάν σε όλες τις θύρες θα είναι η είσοδος μόνο για παιδιά ηλικίας έως 6 ετών, ενώ για παιδιά ηλικίας έως 14 ετών με συνοδό διατίθεται παιδικό εισιτήριο στην τιμή των 10 ευρώ. ’Όσον αφορά στην παιδική κερκίδα, αυτή θα λειτουργήσει κανονικά.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass