ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Το Βλαχογιάννι… ψήλωσε με Κοντοθανάση

* ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΒΑΘΙΕΣ ΑΝΑΣΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ * ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΣ ΦΑΚΙΤΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΟΣ

Δημοσίευση: 28 Οκτ 2010 2:42 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:35
 Ο ήλιος χανόταν σιγά-σιγά μέσα στα βουνά, το φεγγάρι έκανε δειλά-δειλά την εμφάνισή του και το καταπράσινο τοπίο με τα μικρά αρνάκια να οδεύουν ολοταχώς στη στάνη, συνέθεταν ένα καταπληκτικό τοπίο στο Βλαχογιάννι, μια περιοχή με ανθρώπους που παλεύουν καθημερινά για το μεροκάματο του πόνου, αλλά είναι υπερήφανοι και δεν το βάζουν κάτω παρά τα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης, τα οποία δυστυχώς πληρώνουν στο σύνολό τους αυτοί που δεν φταίνε σε τίποτα.
Φυσικά δεν βρεθήκαμε στο Βλαχογιάννι για να καταγράψουμε τα παράπονα και την πικρία των ανθρώπων που μια ζωή δούλεψαν τίμια προκειμένου να εξασφαλίσουν μια αξιοπρεπή σύνταξη για τα γεραματά τους και βλέπουν το μέλλον να διαγράφεται δυσοίωνο.
Ο λόγος της παρουσία μας ήταν για τη Δόξα Βλαχογιαννίου, ομάδα που ιδρύθηκε το 1973 και αποτελεί το καμάρι της περιοχής, εκπροσωπώντας άξια το χωριό στο τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.
Υπό το φως των προβολέων και με τις οδηγίες του Νίκου Φακίτσα, η προπόνηση εξελισσόταν σε πολύ ευχάριστο κλίμα και όλοι οι ποδοσφαιριστές προσπαθούσαν να δείξουν στον προπονητή τους ότι είναι έτοιμοι για να δώσουν μια σκληρή μάχη στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας.
 Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΘΑΝΑΣΗ
 Άλλον αέρα έδωσε φέτος στον σύλλογο η επιστροφή του Βρασίδα Κοντοθανάση, ποδοσφαιριστή με ήθος και τεράστια προσφορά στον Τύρναβο, ομάδα που πάντα έχει στην… καρδιά του, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε στην ΑΕΛ, στον Ποσειδώνα Νέων Πόρων και ένα χρόνο στον Απόλλωνα Λάρισας.
Οι νεαροί παίκτες έχουν λοιπόν ένα επιπλέον κίνητρο και αυτό είναι να φτάσουν αλλά και να ξεπεράσουν τα όσα έκανε ο έμπειρος συμπαίκτης τους, που συνεχώς τους συμβουλεύει, αφενός να κάνουν υπομονή για να γίνουν καλοί ποδοσφαιριστές και αφετέρου η συμπεριφορά τους εκτός γηπέδων να είναι η πρέπουσα, ώστε να διαμορφώσουν άριστους χαρακτήρες.
Όλα μέχρι τώρα δουλεύουν ρολόι και αρωγοί στέκονται η δημοτική αρχή αλλά και ο κόσμος, που βοηθούν την ομάδα να λειτουργήσει σε ένα ιδανικό περιβάλλον και σε θαυμάσιες εγκαταστάσεις, που θα ζήλευαν ακόμη και σωματεία επαγγελματικών κατηγοριών.
Στα αποδυτήρια υπάρχει μια πολύ καλή οργάνωση που οφείλεται στη σειρά που έχει βάλει ο προπονητής Νίκος Φακίτσας, ενώ η ηρεμία και ο σεβασμός των μικρότερων προς τους μεγαλύτερους, είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη λειτουργία της ομάδας.
Όσον αφορά στους διοικούντες, φροντίζουν να λύνονται τα προβλήματα εν τη γενέσει τους και γενικά είναι κοντά στους ποδοσφαιριστές και στην τεχνική ηγεσία.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΑ
Συγκρατημένες είναι οι δηλώσεις που έκαναν ο ταμίας Αλέκος Λάκης, ο προπονητής Νίκος Φακίτσας και παίκτες της ομάδας οι οποίοι επισήμαναν τα εξής:
ΑΛΕΚΟΣ ΛΑΚΗΣ (ταμίας): «Φέτος με τον ερχομό του Βρασίδα Κοντοθανάση γίνεται μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια, η ομάδα πάει πολύ καλά, είχε δύσκολο πρόγραμμα στις πρώτες αγωνιστικές, κατάφερε όμως να κερδίσει και εκτός έδρας.
Πιστεύω όμως ότι θα πάμε ακόμη καλύτερα, έχουμε αξιόλογους «μικρούς» και τη βοήθεια του κόσμου πάντα ο οποίος είναι αρωγός όλα αυτά τα χρόνια, μας στηρίζει αφάνταστα, τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια.
Επίσης η δημαρχία μας έχει βοηθήσει σημαντικά, είναι θετική σε ό,τι χρειαζόμαστε και την ευχαριστούμε, που βρίσκεται συνεχώς δίπλα μας. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον δήμαρχο Ποταμιάς κ. Αθανάσιο Μήσιο και τον αντιδήμαρχο-πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού, κ. Δήμο Φακίτσα.
Ολοκληρώνοντας θα ήθελα να επισημάνω ότι φέτος ο προπονητής μας ο Νίκος Φακίτσας με περισσότερες εμπειρίες, ευελπιστώ, ότι μπορεί να οδηγήσει την ομάδα, όσο το δυνατόν ψηλότερα. Μακάρι δε να πλασαριστεί στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα».
-Τι προβλήματα αντιμετωπίζετε;
«Προβλήματα ιδιαίτερα δεν αντιμετωπίζουμε ούτε αγωνιστικά ούτε εξωαγωνιστικά, έχουμε άριστο κλίμα, τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλά και οι μικροί παρουσιάζουν σημάδια βελτίωσης, κάτι που φυσικά μας ικανοποιεί».
-Οικονομική βοήθεια έχετε ;
«Ο κόσμος είναι ο βασικός μας χορηγός και η δημαρχία όπως προανέφερα μας βοηθάει και συγκεντρώνουμε λίγα χρήματα από τα εισιτήρια, από τους χορηγούς με τις ταμπέλες που τοποθετούμε στο γήπεδο».
ΝΙΚΟΣ ΦΑΚΙΤΣΑΣ (προπονητής): «Σίγουρα η φετινή προσπάθεια είναι αποτέλεσμα του εξαιρετικού κλίματος που υπάρχει ανάμεσά μας και όλοι συμβάλαμε σε αυτό, για να δούμε καλύτερα αποτελέσματα.
Επέστρεψαν στην ομάδα κάποιοι δικοί μας έμπειροι ποδοσφαιριστές, όπως ο Κοντοθανάσης, ο Σαπουνάς, ήρθαν τρεις παίκτες από τον Τύρναβο συν ότι υπάρχει καλύτερη διάθεση και το ηθικό μας ανέβηκε κατακόρυφα.
Οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι σε ομάδες όπως είμαστε εμείς και πρωταρχικός μας στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία.
Όμως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν άλλες ομάδες της κατηγορίας μας δίνουν τη δυνατότητα να αισιοδοξούμε ότι μπορούμε να πάμε λίγο καλύτερα τη φετινή περίοδο.
Χωρίς όμως να παραβλέπουμε και το γεγονός ότι πρέπει να αναδείξουμε νέους παίκτες με τη φιλοσοφία που έχει η ομάδα»
-Οι συνθήκες είναι ιδανικές. Συνέβαλε σε αυτό και ο ερχομός του Κοντοθανάση;
«Η παρουσία και μόνο του Βρασίδα άλλαξε πολλά πράγματα. Όλοι οι παίκτες έχουν συνειδητοποιήσει ότι σήμερα στο ποδόσφαιρο παίζει μεγάλο ρόλο η σχέση που υπάρχει μεταξύ τους στα αποδυτήρια.
Θα πρέπει όμως να αναφέρω ότι και η διοίκηση είναι με το μέρος των παικτών, πράγμα που δεν το βλέπουμε-ας μην κρυβόμαστε- σε όλες τις ομάδες.
Απλά το κίνητρο αυτό που δίνουμε φέτος είναι μέσα από το καλό αυτό οικογενειακό κλίμα, να αναδείξουμε παίκτες που να έχουν καλή νοοτροπία».
ΘΑΝΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ (ποδοσφαιριστής): «Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό και είμαστε μια οικογένεια. Ένα συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία, τότε πιστεύω ότι μπορούμε να τερματίσουμε στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα».
ΜΑΡΙΟΣ ΓΚΟΥΡΟΜΠΙΝΟΣ (ποδοσφαιριστής): «Προσπαθούμε όλα τα παιδιά για το καλύτερο, πάνω από όλα θέλουμε να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα τη σωτηρία και πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο».
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΕΛΑΣ (ποδοσφαιριστής): «Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και έναν άξιο προπονητή τον Νίκο Φακίτσα, που με τις γνώσεις του μας βοηθάει πάρα πολύ, για να είμαστε το ίδιο καλοί τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.
Ευελπιστώ ότι η παραμονή μας θα είναι άνετη και πιστεύω ότι μπορούμε εάν μέχρι το τέλος έχουμε την ίδια αγωνιστική διάθεση, να τερματίσουμε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Τίποτα δεν θεωρείται ακατόρθωτο, με την προϋπόθεση να δουλεύουμε με τον ίδιο ζήλο στις προπονήσεις και να ακούμε προσεκτικά τις οδηγίες του προπονητή μας».
ΤΟ ΕΜΨΥΧΟ ΥΛΙΚΟ
Το έμψυχο υλικό της ομάδας αποτελούν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Βρασίδας Κοντοθανάσης, Χρήστος Καρέλας, Δημήτριος Βλιώρας, Μάριος Γκουρομπίνος, Δημήτρης Καρατζιόλης, Λεωνίδας Μπουζούκης, Γεώργιος Καλούπας, Αθανάσιος Χαλκιάς, Δημήτρης Μήσιος, Σταύρος Καρακώστας, Αχιλλέας Γκουντούλας, Γεώργιος Νακούλας, Στέλιος Γκαμπέτος, Γεώργιος Αλεξίου, Ηλίας Τσιάρας, Βάϊος Φακίτσας του Οδ., Βάιος Φακίτσας του Απ., Ιωάννης Φακίτσας, Νίκος Ζιώζας, Νίκος Τασιούλης, Νίκος Καλογιάννης, Νίκος Σαπουνάς, Μίμης Χρόνης, Ένι.
ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟ
Το ερχόμενο Σάββατο 29 Οκτωβρίου για το πρωτάθλημα της Α΄τοπικής κατηγορίας η Δόξα Βλαχογιαννίου θα υποδεχθεί στην έδρα της τον Φαλανιακό, παιχνίδι που χαρακτηρίζεται ως ντέρμπι, καθώς η Δόξα με 11 βαθμούς βρίσκεται στην 5η θέση, ενώ ο Φαλανιακός με 12 στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
ΣΤΑ «ΧΑΚΙ» ΝΤΥΝΕΤΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΖΙΑΣ
Στις 20 Νοεμβρίου ντύνεται στα «χακί» ο ποδοσφαιριστής Νίκος Ζιώζιας και όλοι στην ομάδα του εύχονται καλή στρατιωτική θητεία.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass