ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2005

Η νίκη έφερε ηρεμία στη Γ’ Εθνική

* ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2010 2:52 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:35
Το πρώτο…τρίποντο της φετινής περιόδου πέτυχε προχθές το απόγευμα ο Τύρναβος 2005 και η νίκη αυτή επί της Κοζάνης με 2-1, έφερε ηρεμία στην ομάδα που την είχε απόλυτη ανάγκη την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
Παράλληλα με το νικηφόρο αποτέλεσμα , οι παίκτες της τυρναβίτικης ομάδας πραγματοποίησαν και καλή εμφάνιση, κάτι που βέβαια χαροποίησε τους φιλάθλους .
Έτσι ο Τύρναβος απέκτησε και πάλι τη χαμένη αυτοπεποίθηση που είχε και το μέλλον του στο πρωτάθλημα της Γ Έθνικής κατηγορίας διαγράφεται ευοίωνο, με την προϋπόθεση φυσικά να υπάρξει και ανάλογη συνέχεια.
Η συγκομιδή των έξι βαθμών σε ισάριθμα έως τώρα παιχνίδια δεν είναι και η καλύτερη αν αναλογιστούμε ότι οι δυνατότητες της ομάδας είναι μεγαλύτερες και απλά λόγω άτυχων συγκυριών κυρίως, δεν ήρθαν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.
Πάντως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη, μπορούν να διορθωθούν οι όποιες αδυναμίες εντοπίσθηκαν από την τεχνική ηγεσία και η ομάδα να παρουσιαστεί στα επόμενα παιχνίδια πολύ πιο δυνατή.
’Άλλωστε η ψαλίδα είναι πολύ μικρή όσον αφορά στις ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις και εκείνες που είναι στις τελευταίες .
Αυτό που πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Τύρναβος από εδώ και πέρα είναι κυρίως την έδρα του , όπου μπορεί με την παρουσία των φιλάθλων, να γίνει και πάλι το φόβητρο για τους αντιπάλους, ενώ και σε εκτός έδρας αγώνες όπου δεν υπάρχει το άγχος, μπορούν οι παίκτες σε κάθε ματς να διεκδικούν θετικά αποτελέσματα .
*Χθες το απόγευμα προπονήθηκαν όσοι δεν έπαιξαν κόντρα στην Κοζάνη, ενώ στους υπόλοιπους δόθηκε ρεπό προκειμένου να ξεκουραστούν.
Την ερχόμενη Κυριακή 31 Οκτωβρίου ο Τύρναβος 2005 θα αγωνισθεί στην Επανομή και θα προσπαθήσει να κατακτήσει ένα βαθμοφόρο αποτέλεσμα.
Αγωνιστικά δεν υφίσταται κανένα απολύτως πρόβλημα και όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
 
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass