ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΤΕΚΗΣ:

Η σοβαρότητα οδηγεί σε επιτυχίες

* ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ - ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2010 2:51 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:35
Μια ακόμη επιτυχία πρόσθεσε στο ενεργετικό του ο Οικονόμος, ο οποίος πέρασε χωρίς απώλειες και το εμπόδιο του Πετρωτού Τρικάλων, κερδίζοντας την τοπική ομάδα, με σκορ 2-0.
Πέτυχε λοιπόν μια…επαγγελματική νίκη στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Δ Έθνικής κατηγορίας και παρέμεινε στην κορυφή του 4ου ομίλου, μια κορυφή που όπως φαίνεται προς το παρόν δεν…ζαλίζει τους Τσαριτσανιώτες, οι οποίοι άλλωστε είναι συνηθισμένοι στα βουνά και συνεχίζουν απτόητοι.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο Οικονόμος σκοράρει κατά…ριπάς και με 19 γκολ διαθέτει μακράν την καλύτερη επίθεση, του πρωταθλήματος.
Πάντως ο…τιμονιέρης που δεν είναι άλλος από τον τεχνικό του Γιώργο Καλτέκη, βλέπει ότι η ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης και μπορούν να διορθωθούν κάποιες αδυναμίες, που εντοπίσθηκαν.
Με χθεσινές του δηλώσεις ο τεχνικός ηγέτης της Τσαριτσάνης, επισήμανε τα εξής: «Βλέπουμε κάθε παιχνίδι με τις δικές του ιδιαιτερότητες που έχει και σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας. Η σοβαρότητα φέρνει αποτελέσματα και εμείς έχουμε ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης, γιατί γνωρίζουμε τα θετικά μας στοιχεία αλλά εντοπίζουμε και ποιες είναι οι αδυναμίες μας.
Στο παιχνίδι με το Πετρωτό Τρικάλων, εάν εξαιρέσουμε το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης, στο υπόλοιπο διάστημα πήγαμε πολύ καλά.
Αν και δεν μας βοηθούσε ο αγωνιστικός χώρος διότι είμαστε μια επιθετική ομάδα, παρ΄ όλα αυτά δείξαμε σοβαρότητα, είχαμε αγωνιστική πειθαρχεία και ήμασταν συγκεντρωμένοι, στο παιχνίδι.
Είδατε και μόνοι σας ότι υπήρχε αλληλοκάλυψη, με παίκτες από την επίθεση να επιστρέφουν πίσω για να βοηθήσουν τους αμυντικούς και να κλείνουν τους διαδρόμους, ώστε να μην φτάνει με αξιώσεις στην περιοχή, ο αντιπαλός μας.
Αυτό το στοιχείο σίγουρα με ικανοποιεί πάρα πολύ και σκοπός μας είναι σε κάθε παιχνίδι να δείχνουμε αυτή την αγωνιστική διάθεση.
Όσον αφορά για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Ρήγα Φεραίο, ασφαλώς και θα είναι δύσκολος, γιατί η ομάδα του Βελεστίνου είναι αξιόμαχη και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από την πλευρά μας, για να μην έχουμε απώλειες.
Ο κόσμος είναι δεδομένο ότι θα μας βοηθήσει και ευελπιστώ ότι μετά τη νέα νίκη που κάναμε, την Κυριακή θα είναι γεμάτο το γήπεδο, θα έρθουν οι φίλαθλοι να χειροκροτήσουν τα παιδιά που κάνουν υπερήφανη την Τσαριτσάνη».
*Αγωνιστικά, χθες δεν προπονήθηκε ο Αντώνης Πούτας που έχει ένα χτύπημα στα πλευρά, από την προχθεσινή αναμέτρηση.
Ο Παλαμίδας συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του, ενώ θα απουσιάσουν και πάλι οι Πρικάκης, Μπέης, Γιβανόπουλος και Ζαχαράκης, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.
Χθες ο τελευταίος ξεκίνησε χαλαρά τις προπονήσεις, όμως θεωρείται απίθανο να επανέλθει στον αγώνα με τον Ρήγα Φεραίο(7η αγωνιστική), καθώς έμεινε εκτός προπονήσεων το τελευταίο διάστημα και δεν θα προλάβει-λογικά- να είναι έτοιμος.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass