ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ

«Μας ενδιαφέρει και το κύπελλο»

*ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ Ο ΚΟΥΖΕΝ. ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΤΟΣ Ο ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2010 2:50 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:35
Αγωνιστικών υποχρεώσεων συνέχεια σήμερα για την ΑΕΛ καθώς στο γήπεδο του Ελληνικού, που οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει άσχημο αγωνιστικό χώρο, θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό(16ος στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής έχοντας πετύχει μια νίκη και δύο ισοπαλίες) στα πλαίσια της Δ΄ φάσης του κυπέλλου Ελλάδας (8 μ.μ. CONN-X) σε ένα θεσμό που η Λαρισινή ομάδα έχει παράδοση διακρίσεων καθώς κατέκτησε δύο και έχει παίξει άλλους δύο τελικούς.
Δεν είναι τυχαίο ότι χθες ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Παπακώστας πήρε στην αποστολή όλους τους βασικούς ενώ έλεγε στους παίκτες του: «Μας ενδιαφέρει το κύπελλο, θέλουμε την πρόκριση γιατί έχουμε στόχο και σ’ αυτό το θεσμό» και πώς να μην έχει αφού το 2007 η ΑΕΛ κινδύνευε με υποβιβασμό αλλά η κατάκτηση του κυπέλλου έκανε τους πάντες να θεωρούν πετυχημένη τη χρονιά αν και η ομάδα σώθηκε την τελευταία αγωνιστική.
Ο Παπακώστας λοιπόν προσπάθησε με τις κινήσεις που έκανε και με τα λόγια να δώσει στίγμα για το σημερινό αγώνα για τον οποίο αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.
Συγκεκριμένα ξέχωρα των γνωστών από μέρες τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι: Ταλ, Μπλάζεκ, Βούζας, Μακίνουα προστέθηκαν δύο ακόμα. Ο Βενετίδης αισθάνθηκε ενοχλήσεις και δεν ακολούθησε την αποστολή ενώ ο Κουζέν αντιμετωπίζει πρόβλημα με το μάτι του μετά την αγκωνιά που δέχθηκε από τον Σανκαρέ στον αγώνα πρωταθλήματος του περασμένου Σαββάτου με τον Ολυμπιακό Βόλου (1-1).
Το ευχάριστο είναι ότι η πολύ καλή εμφάνιση των «βυσσινί» στο δεύτερο ημίχρονο στο συγκεκριμένο παιχνίδι τους έδωσε πολύ καλή ψυχολογία ενώ υπάρχει «γλυκόπικρη» γεύση για το αποτέλεσμα αφού η ισοπαλία ήταν θετική για την ομάδα αλλά μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη αν δεν ακύρωνε ο βοηθός Ευθυμιάδης(κακώς) το δεύτερο γκολ του Τουμέρ Μετίν (86΄, ενώ είχε προηγηθεί ένα κανονικό στο 80΄).
ΑΜΠΟΥΧΑΤΖΙΡΑ-ΡΕΝΤΖΑΣ
Για το σχήμα που θα παρατάξει ο τεχνικός της ομάδας κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά κάτι αφού χθες το πρωί στην προπόνηση δεν έκανε τακτική με ορισμένους παίκτες όπως ο Νταμπίζας, ο Κουζέν και ο Μετίν να μην κάνουν πρόγραμμα για να είναι ξεκούραστοι, αλλά με δεδομένη την πρόθεσή του να διεκδικήσει τη νίκη οι προθέσεις του είναι φανερές.
Κάτω από τα δοκάρια λογικά θα παίξει ο Αμπάρης που πήγε πολύ καλά στο Βόλο ενώ στην άμυνα θα αγωνισθούν δεξιά ο Βελάσκο(αν και έχει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού και αν δεν μπορέσει να αγωνισθεί θα παίξει ο Γκέρεμι), σέντερ μπακ ο Νταμπίζας με τον Ταυλαρίδη και αριστερά ο Κατσιαρός.
Αμυντικά χαφ θα είναι ο Ρομέου με τον Ιγκλέσιας (εκτιμήθηκε ιδιαίτερα απ’ όλους ότι αν και τιμωρημένος πήγε να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του στο Βόλο το περασμένο Σάββατο) ενώ πιο μπροστά σίγουρα θα είναι ο Μετίν με τον Σίμιτς. Από κει και πέρα ίσως έχουμε την έκπληξη Ρέντζα που στις προπονήσεις πάει υπερβολικά καλά ενώ ο Πουρί μάλλον θα «πληρώσει» την άσχημη εμφάνιση στο Βόλο. Υπάρχει και ο Κανόμπιο που μάλλον θα κρατηθεί στον πάγκο και θα χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.
Στην επιθετική γραμμή λογικά θα παίξει ο Αμπουχατζίρα αφού ο Κουζέν έχει πρόβλημα με το μάτι και θα αγωνισθεί μόνο σε περίπτωση ανάγκης.
Στην αποστολή που αναχώρησε χθες στις 3 μ.μ. για την Αθήνα συμπεριελήφθησαν οι εξής παίκτες:Αμπάρης, Βιέρα, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Κολοβέτσιος, Βελάσκο, Κατσιαρός, Ιγκλέσιας, Μετίν, Κανόμπιο, Ρομέου, Γκέρεμι, Πούρι, Κουζάν, Αμπουχατζίρα, Σίμιτς, Ρέντζας, Φαλάγγας, Καρανίκας και Σιατραβάνης.
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει ότι από σήμερα Τρίτη (κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων) διατίθενται από το Vissini Store (Μανωλάκη 1) τα 250 από τα 400 εισιτήρια που εξασφάλισε για τις ανάγκες των φιλάθλων της ενόψει του σημερινού αγώνα Κυπέλλου με τον Εθνικό. Τα εισιτήρια τιμώνται προς 20 ευρώ το ένα και πριν από την έναρξη του αγώνα θα βρίσκονται σε διάθεση και από τα αντίστοιχα εκδοτήρια του γηπέδου του Ελληνικού (θύρα 5).
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Διαιτητής του σημερινού αγώνα θα είναι ο Σταθόπουλος Γ. (Αχαΐας) με βοηθούς τους Τουμπακάρης Ι. (Αθηνών), Φραγκιαδάκης Λ. (Δωδεκανήσου).
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
 Στη «μάχη» του Κυπέλλου ρίχνονται πλέον και οι ομάδες της Σούπερ Λίγκα, καθώς σήμερα, αύριο και μεθαύριο θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τις 16 ομάδες της Β' και της Γ' Εθνικής, που έφτασαν μέχρι την Δ' φάση της διοργάνωσης.
 Ο τροπαιούχος Παναθηναϊκός αγωνίζεται αύριο στην Κοζάνη, την ίδια μέρα ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Ηλιούπολη στο Αιγάλεω και ο περσινός φιναλίστ Άρης θα δοκιμαστεί στα Τρίκαλα, ενώ την Πέμπτη ο ΠΑΟΚ θα παίξει με τον Εορδαϊκό στη Φλώρινα και η ΑΕΚ με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.
 Το πρόγραμμα της Δ' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας έχει ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
14:00 Αναγέννηση Γιαννιτσών-Ατρόμητος, Γήπεδο Γιαννιτσών
15:00 Πιερικός-Αστέρας Τρίπολης, ΟΑΚΑ Κατερίνης
17:00 ΟΦΗ-Ολυμπιακός Βόλου, Γήπεδο "Θ. Βαρδινογιάννης"
17:00 Εθνικός Αστέρας-Ξάνθη, Γήπεδο Καισαριανής
20:00 Εθνικός Πειραιά-Λάρισα, Γήπεδο Ελληνικού
ΑΥΡΙΟ
14:00 Παναιτωλικός-Ηρακλής, Γήπεδο Παναιτωλικού
14:00 Παναχαϊκή-Καβάλα, Γήπεδο Παναχαϊκής
14:00 Αετός Σκύδρας-Πανσερραϊκός, Γήπεδο Σκύδρας
15:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Εργοτέλης, Γήπεδο "Οι Ζωσιμάδες"
17:00 Διαγόρας-Πανιώνιος, Γήπεδο "Ο Διαγόρας Ρόδου"
17:00 Κοζάνη-Παναθηναϊκός, ΔΑΚ Κοζάνης
20:00 Ηλιούπολη-Ολυμπιακός, Γήπεδο "Στ. Μαυροθαλασσίτης"
20:00 Τρίκαλα-Άρης, Στάδιο Τρικάλων
ΜΕΘΑΥΡΙΟ
14:00 Εορδαϊκός-ΠΑΟΚ, ΔΑΚ Φλώρινας
16:00 Πανθρακικός-ΑΕΚ, ΔΑΚ Κομοτηνής
17:00 Βέροια-Κέρκυρα, Στάδιο Βέροιας
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass