ΜΕ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ 2-1

Πρώτη νίκη και χαμόγελα στον Τύρναβο

* ΚΟΥΒΕΛΑΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΑ ΓΚΟΛ-ΜΕΙΩΣΕ Ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ (πέν.) * ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΝΟΤΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ «ΚΑΡΙΟΚΑΣ» ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2010 4:06 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:33
 Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας πέτυχε χθες το απόγευμα ο Τύρναβος 2005 επικρατώντας της Κοζάνης με σκορ 2-1. Μια νίκη που συνοδεύτηκε και με καλή απόδοση, σκορπώντας τα χαμόγελα στην κερκίδα, που τόσο έλειψαν τις πρώτες αγωνιστικές.
Ο ποδοσφαιρικός εγωισμός των παικτών του Μιχάλη Ζιώγα ήταν το κυρίαρχο στον αγωνιστικό χώρο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, καθώς αυτοί οι παίκτες δεν έπαψαν ξαφνικά να μην γνωρίζουν τα μυστικά της μπάλας.
«Έπνιξαν» τον αντίπαλό τους από το πρώτο λεπτό της συνάντησης, κυριάρχησαν σε όλα τα πλάτη και μήκη του γηπέδου, κέρδισαν σχεδόν όλες τις προσωπικές μονομαχίες και γενικά ήταν τα «αφεντικά» της αναμέτρησης.
Πέτυχαν δύο τέρματα, ένα σε κάθε ημίχρονο και έχασαν ευκαιρίες να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ σε πολλές περιπτώσεις.
Στον αντίποδα η Κοζάνη ήρθε στον Τύρναβο με βασικό στόχο να διαφυλάξει τα νώτα της, πράγμα όμως που δεν της βγήκε καθώς οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν από το πρώτο λεπτό στον χώρο του κέντρου και έχοντας σε δαιμονιώδη μέρα τον Κουβελά στο α’ ημίχρονο δημιουργούσαν συνεχώς ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.
Προσπάθησαν στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι να πιέσουν κάπως την εστία του Καραναστάση, το μόνο όμως που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με πέναλτι προς το τέλος της αναμέτρησης.
Η χθεσινή συνάντηση απέδειξε αυτό που όλοι έλεγαν τόσο καιρό: πως οι παίκτες του Τυρνάβου έχουν μεγάλες δυνατότητες, απλά λόγω συγκυριών δεν έβγαιναν στον αγωνιστικό χώρο.
Ευχάριστο αναμφίβολα γεγονός και η παρουσία των «Καριόκας» στο δημοτικό στάδιο Τυρνάβου, που έδωσαν μια ξεχωριστή νότα στη χθεσινή αναμέτρηση.
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
1’ Με το καλημέρα της αναμέτρησης ο Καρντούν βρέθηκε στη μικρή περιοχή, όμως το γυριστό σουτ που επιχείρησε δεν είχε τύχη.
20’ Στο σημείο του πέναλτι ο Σιάτρας γίνεται αποδέκτης της μπάλας το σουτ που επιχειρεί όμως αποκρούει με τα πόδια ο τερματοφύλακας της Κοζάνης.
22’ Ο Μαρκόπουλος από τη γωνία της μικρής περιοχής του Καραναστάση σουτάρει απελπιστικά άουτ.
24’ Έξυπνα χτυπημένο φάουλ του Μάγγου στο πρώτο δοκάρι η προβολή όμως του Κουβελά αποκρούεται σε κόρνερ.
25’ Ο Μάγγος εκτελεί κόρνερ η μπάλα φτάνει στην περιοχή, ο Γεωργαντζιάς γυρίζει την μπάλα και ο Αλέκος Κουβελάς με κεφαλιά πετυχαίνει το 1-0.
44’ Ο Μάγγος παίρνει την απόκρουση στο ημικύκλιο της περιοχής, το σουτ όμως που επιχείρησε απέκρουσε με υπερένταση ο Βούρας.
47’ Κόρνερ του Μάγγου στο πρώτο δοκάρι έχει αποδέκτη τον Μάγγο Αθ., η κεφαλιά του οποίου περνά ξυστά άουτ.
64’ Όμορφα εκτελεσμένο φάουλ στην καρδιά της κοζανίτικης άμυνας, βρίσκει τον Κουβελά που στέλνει την μπάλα άουτ από ευνοϊκή θέση.
79’ Σε γέμισμα στην περιοχή της Κοζάνης, ο Κράββαρης διεκδικεί την μπάλα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αυτή φτάνει στον Κώστα Γρηγορίου που σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε με το κεφάλι να τη στείλει στα δίχτυα(2-0).
81’ Ο Πελέκας σεντράρει στην περιοχή του Τυρνάβου, ή μπάλα χτυπά στο χέρι του Σιάτρα και ο διαιτητής της συνάντησης υποδεικνύει την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο Μαρκόπουλος μειώνοντας σε 2-1.
84’ Ο Κράββαρης στη μεγάλη περιοχή ελευθερώθηκε έξυπνα από τον αντίπαλό του, αλλά την τελευταία στιγμή το σουτ που επιχείρησε κοντραρίστηκε και κατέληξε κόρνερ.
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ
Από την ομάδα του Τυρνάβου κανείς παίκτης δεν υστέρησε, ξεχώρισαν όμως με την απόδοσή τους οι: Κουβελάς, Γρηγορίου, Μάγγος Κ., Σιάτρας Σκούπρας Β.
Από τους φιλοξενούμενους που έδειξαν πολύ λίγα πράγματα ξεχώρισαν οι Μαρκόπουλος, Βασίλιεβιτς και Πελέκας.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του κ. Σωσώνη(Φθιώτιδας) και τον βοηθών του κ. Τασσιόπουλου (Θεσσαλίας), Δόσκορη (Φθιώτιδας), με μοναδική «παραφωνία» τη λανθασμένη υπόδειξη ως οφσάιντ του πρώτου βοηθού στο 37’ τον Καρντούμ, που έφευγε μόνος στην αντεπίθεση. Κίτρινες κάρτες είδαν οι Γεωργαντζιάς και Σιάτρας από τον Τύρναβο και ο Πελέκας από την Κοζάνη.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005: Καραναστάσης, Γεωργαντζιάς, Γρηγορίου, Καρντούμ (63’ Σκούπρας Κ.), Σιάτρας, Μάγγος Αθ., Μουρατίδης (73’ Κράββαρης), Κουβελάς (82’ Κλάζογλου), Μάγγος Κ., Σκούπρας Β., Αθανασούλης.
ΚΟΖΑΝΗ: Βούρας, Κωνσταντάρας, Τραυλός, Μικριτσιάν, Κάλφας, Ζίφκας (53’ Πελέκας), Βασίλιεβιτς (72’ Σαββούδης), Κυριακίδης, Μαρκόπουλος, Κίκιτς (53’ Μπάκανος), Παπαδόπουλος.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass