ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Η... Μεταμόρφωση του Αμπελώνα

ΣΕ ΕΝΑ ΓΕΜΑΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ * ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΓΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΓΚΑΝΕΤΣΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ ΜΕ ΣΚΟΡ 69-57

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2010 4:04 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:33
 Με τέτοιο κόσμο και τόσο καλή άμυνα δεν γίνεται να μην είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία. Μπορεί να είναι πολύ νωρίς, αλλά αυτά φαίνονται. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμπελώνα για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ’ Εθνικής και όσον αφορά στον πρώτο βόρειο όμιλο νίκησε μπροστά σε 400 θεατές τη Μεταμόρφωση Βόλου με σκορ 69-57.
Οι παίκτες του Βαγγέλη Κουτσοκέρα ξεκίνησαν λίγο μουδιασμένα και βρέθηκαν να χάνουν με 19-22. Ίσως ήταν και το άγχος της πρεμιέρας (στην έδρα τους) καθώς είναι και νεοφώτιστοι στην κατηγορία. Ο Γούλας όμως με τα τρίποντά του κατάφερε να δώσει το σύνθημα της αντεπίθεσης και να γίνει το 31-24. Από εκείνο το σημείο και μετά οι γηπεδούχοι κρατούσαν τον ρυθμό στα επίπεδα που ήθελαν και με καλές μαν του μαν άμυνες ανάγκαζαν του αντιπάλους τους σε συνεχόμενα λάθη.
Στα μισά του τρίτου δεκαλέπτου ο Φροσκλιάς της Μεταμόρφωσης αποβλήθηκε με ντισκαλιφιέ και σε συνδυασμό με τις εκπληκτικές ενέργειες του Νίκου Αποστολάκη η διαφορά άρχισε να παίρνει την... ανηφόρα (49-34 και 55-38). Όλοι πίστεψαν πως κάπου εκεί τελείωσε φαίνεται το ματς αλλά οι Βολιώτες είχαν διαφορετική άποψη. Τοπούζης και Καραγιώργος έκαναν ό,τι μπορούσαν για να ανατρέψουν την κατάσταση αλλά δεν μπόρεσαν να ρίξουν τη διαφορά κάτω από τους δέκα πόντους (58-47). Το τελικό 69-57 βρήκε τους Αμπελωνίτες να πανυγηρίζουν με την ψυχή τους καθώς ξεκινούν με τον καλύτερο τρόπο.
Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ
Ο Αποστολάκης ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της χθεσινής ημέρας. Στα ριμπάουντ τα πήγε περίφημα και στο τελείωμα των δύσκολων φάσεων επίσης. Αν βελτιωθεί και στις βολές θα είναι ακόμα καλύτερος. Ο Γούλας εντυπωσίασε με τα τρίποντά του ενώ ο Γκανέτσας με το πείσμα του στην άμυνα έδωσε νέες επιθέσεις από τα αρκετά κλεψίματα. Ο Μηλιώνης είχε πάνω του συνέχεια κολλημένη την αντίπαλη άμυνα και δεν έκανε το παιχνίδι του όπως θα ήθελε. Ο Παρασκευάς δεν βρήκε τις λύσεις ενώ ο Αξεχέρογλου ήταν εκτός κλίματος. Ο Βλαχούλης για μια ακόμα φορά σταθερή αξία.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
14-13, 17-11, 26-17, 12-16
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ: Βλαχούλης 7, Γκανέτσας 11, Αξεχέρογλου 2, Μηλιώνης 9, Αποστολάκης 15 (16 ριμπάουντ), Γλυκόπουλος 4, Γούλας 15 (5), Κοτσώνας, Κατσίμπας, Τσιαβές, Γράβας, Παρασκευάς.
 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ (Μυριτζής): Καραγιώργος Θ. 6 (2), Καραγιώργος Γ. 20, Τσαπραΐλης 5 (1), Υφαντόπουλος 9, Μπίκας 10, Καραρήγας, Τοπούζης 4, Φρουσκλιάς 3, Στενός, Καλογερόπουλος, Κατσούλας.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass