ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ

Μαζί Κατσιαρός - Βενετίδης

* ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2010 3:03 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:32
Στο παιχνίδι του Σαββάτου, στις 7.30 μ.μ. στο Βόλο, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, στο πλαίσιο της 7η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα, η Α.Ε.Λ., μετά από δύο συνεχόμενες ήττες και πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη, φιλοδοξεί να κάνει μια νέα αρχή.
Οι παίκτες έχουν καταλάβει ότι το παιχνίδι του Σαββάτου δεν είναι παρά μόνο ένας ποδοσφαιρικός αγώνας, αλλά μία μάχη δύο πόλεων (έτσι όπως τα έκανε με την ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός Βόλου) και το πιο σημαντικό και μια μάχη επιβίωσης για την ομάδα και τα στελέχη της, αφού σε περίπτωση άτυχου αποτελέσματος θα ενταθεί το κλίμα που έχει δημιουργηθεί με τα άτυχα αποτελέσματα.
Ο τεχνικός, Γιάννης Παπακώστας, ετοιμάζει μια καινούργια «συνταγή», καθώς χθες δοκίμασε στην πρωινή προπόνηση μια τακτική 4-3-3, με τον Κατσιαρό και τον Βενετίδη στην αριστερή πλευρά, ο πρώτος σε θέση μπακ και ο δεύτερος σε θέση χαφ. Μια κίνηση που έχει γίνει και στο παρελθόν με πετυχημένα αποτελέσματα.
Αυτό που φαίνεται είναι ότι θα ενισχύσει την επιθετική του γραμμή, θα ζητήσει πίεση από τους παίκτες ψηλά, διαρκή τρέξιμο και το πιο σημαντικό να παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους.
Η άμυνα πιθανόν να μην έχει κάποια αλλαγή ενώ οι υπόλοιπες θα είναι ελάχιστες ως προς τα πρόσωπα. Πάντως χθες φάνηκε ότι θα ξεκινήσει και ο Κανόμπιο με τον Σίμιτς στα δεξιά κάτι που δείχνει ότι ο δεύτερος ικανοποίησε τον προπονητή στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο Αλκαζάρ.
Πάντως, περισσότερα θα φανούν στη σημερινή προπόνηση.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Η καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου του προπονητή της ομάδας, Γιάννη Παπακώστα, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 21 Οκτωβρίου, στις 2:30 μ.μ., στην αίθουσα Τύπου του Σταδίου Αλκαζάρ.
 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ Α.Ε.Λ.
Αντίστροφη μέτρηση
Η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση της κατασκευής του νέου γηπέδου της ομάδας γίνεται πλέον με ρυθμούς ημερών και όχι εβδομάδων ή μηνών. Οι εργασίες κορυφώνονται σε όλα τα επίπεδα, με το πρώτο έντονα βυσσινί χαρακτηριστικό να έχει κάνει την εμφάνισή του στο καινούριο «παλάτι» της Α.Ε.Λ.
Πιο συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση των καθισμάτων σε όλη την έκταση της βόρειας πτέρυγας, ενώ στο τελευταίο στάδιο βρίσκεται η τοποθέτηση των βάσεων για τα καθίσματα στη νότια.
Την ίδια ώρα με γοργούς ρυθμούς προχωρά η κατασκευή του αγωνιστικού χώρου, με την τοποθέτηση του δεύτερου υποστρώματος και την εγκατάσταση του συστήματος άρδευσης.
Ταυτόχρονα, τοποθετήθηκαν τα μεταλλικά στοιχεία και ολοκληρώνεται η κατασκευή του στεγάστρου της κυρίας εισόδου του γηπέδου, ενώ στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες στους εσωτερικούς χώρους.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass