ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

«Πάμε ΜΑΖΙ να κερδίσουμε»

* ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ * ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΙΒΕΝ ΜΑΚΙΝΟΥΑ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2010 2:34 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:32
Τριανταπέντε λεπτά κράτησε η ομιλία του τεχνικού της Α.Ε.Λ. Γιάννη Παπακώστα χθες στα αποδυτήρια της ομάδας και είχε ταυτόχρονη παρακολούθηση από του ποδοσφαιριστές της αναμέτρησης μεταξύ Α.Ε.Λ. - Αστέρα Τρίπολης, όπου τα λάθη διαδεχόταν το ένα το άλλο σε επίθεση και άμυνα.
Ο προπονητής της ομάδας τόνισε ότι η ομάδα έπαιξε απαράδεκτα στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και δεν δικαιολογείται αυτή η εικόνα, με βάση τα χρήματα που παίρνουν αλλά και τις περγαμηνές που έχουν οι ποδοσφαιριστές που την απαρτίζουν.
Θεωρεί ότι υπάρχει αξία στην ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά για να βγει στο γήπεδο πρέπει να ξυπνήσουν, είπε χαρακτηριστικά.
Πάντως, τους είπε, ότι τα άκουσαν όλοι μαζί και αυτό πρέπει να τους κάνει να καταλάβουν ότι όλη η ομάδα χάνει και όλη κερδίζει.
Τους ζήτησε να παίξουν στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου στο Βόλο με τον Ολυμπιακό Βόλου όσο καλύτερα μπορούν και να κερδίσουν το παιχνίδι, για να διορθωθεί η αγωνιστική εικόνα της ομάδας.
Και στο τέλος αποφάσισε να στείλει ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες: «Πάμε ΜΑΖΙ να κερδίσουμε», είπε χαρακτηριστικά και το μήνυμα είχε αποδέκτες τους παίκτες, που τους θεωρεί ως ίδιο κομμάτι με αυτόν, αλλά και σ’ αυτούς που διαρκώς διαρρέουν ότι δεν θα είναι στον πάγκο στο παιχνίδι του Βόλου.
Στην ανάλυση του παιχνιδιού ήταν καυστικός, απέφυγε να αναφερθεί ονομαστικά, αλλά βλέποντας κάποιος πού σταμάτησε η κάθε φάση, εύκολα έβγαζε και τα συμπεράσματα για τις ευθύνες των λαθών. Και τα λάθη που έγιναν στο τελευταίο παιχνίδι ήταν παιδαριώδη και δεν ταιριάζουν σε ομάδες όπως η Α.Ε.Λ. που ξεκίνησε με υψηλούς στόχους.
Από τους ποδοσφαιριστές δεν μίλησε κανένας, καθώς δεν μπορούσαν ούτε αυτοί να εξηγήσουν τα αίτια τη τραγικής εμφάνισης της ομάδας.
Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Στη συνέχεια, η ομάδα έκανε προπόνηση, στην οποία ο τεχνικός Γιάννης Παπακώστας είδε ένα καλό νέο, αυτό της συμμετοχής του Στίβεν Μακίνουα, που μπορεί να τον υπολογίζει, αλλά αντίθετα δεν μπορεί να γίνει το ίδιο με τους τραυματίες Ταλ, Μπλάζεκ και τον τιμωρημένο Ιγκλέσιας, ενώ υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν και άλλες απώλειες, αλλά όσο περνάνε οι μέρες αυτό δεν φαίνεται να γίνεται, κάτι που είναι πολύ θετικό για τη λαρισονή ομάδα.
Σήμερα το πρωί θα γίνει προπόνηση, πάλι την ίδια με τη χθεσινή ώρα, ενώ γενικά όλη τη βδομάδα θα υπάρχουν πρωινές προπονήσεις.
 
ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ
Απαγορεύεται η είσοδος των φίλων της Α.Ε.Λ. στο Βόλο!
* ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
 «Καλλικράτης» το νέο σχέδιο για την περιφερειακή ανάπτυξη, Μεσογειακοί Αγώνες 2013 για την προώθηση του δίπολου Λάρισας - Βόλου και ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε προκλητική ανακοίνωση ενόψει του αγώνα Ολυμπιακού Βόλου - Α.Ε.Λ., που θα γίνει το Σάββατο στις 23 Οκτωβρίου και αναφέρει ότι απαγορεύεται τη συγκεκριμένη μέρα η είσοδος των φίλων της Α.Ε.Λ. στο Βόλο.
Αυτή τη στιγμή το κλίμα του αγώνα δείχνει να έχει «δυναμιτιστεί» και θα είμαστε περίεργοι να δούμε τις αντιδράσεις των επίσημων φορέων των δύο πόλεων (εκπρόσωποι Νομαρχιών, Δήμου, φορέων που εκπροσωπούν όλη τη Θεσσαλία).
Κάποιοι δυστυχώς γυρνάνε τις δύο πόλεις πολλά χρόνια πίσω και αντί για ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου, που θα ήταν γιορτή για όλη τη Θεσσαλία, τώρα μιλάνε για έναν «πόλεμο» μεταξύ των δύο ομάδων που κινδυνεύει να φέρει σε αντιπαλότητα τις δύο πόλεις.
Αν ένα παιχνίδι μεταξύ των δύο αντιπροσωπευτικών ομάδων στη Σούπερ Λίγκα της Λάρισας και του Βόλου φέρνει τέτοια αντιπαλότητα, πώς θα γίνουν οι Μεσογειακοί Αγώνες του 2013 και για ποια ανάπτυξη μιλάμε; Ή μήπως ακόμα και για τη συγκεκριμένη διοργάνωση δεν έχει έρθει η διαμάχη των δύο πόλεων;
Η χθεσινή ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ διευκρινίζει πως για τον αγώνα του Σαββάτου Ολυμπιακός Βόλου - Λάρισα δεν θα διατεθούν εισιτήρια προς πώληση στα πρακτορεία ΟΠΑΠ, για λόγους ασφαλείας.
Επίσης, η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ενημερώνει τους φιλάθλους της Α.Ε.Λ. ότι την ημέρα του αγώνα, Σάββατο, δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στην πόλη και η προσέγγιση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Επίσης, τους καλεί να σεβαστούν την απόφαση των διοικήσεων των δύο Π.Α.Ε. και να παρακολουθήσουν τον αγώνα από την τηλεόραση».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass