Η ΑΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗ ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

Ο Φοίνικας έμεινε με 7 παίκτες...

* ΕΚΤΟΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ - ΚΑΛΦΟΥΝΤΖΟΣ * ΘΟΔΩΡΗΣ ΛΙΑΚΟΣ: «ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ»

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2010 2:34 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:32
Αυτό που γίνεται φέτος στον Φοίνικα δεν έχει προηγούμενο. Ο ένας τραυματισμός έρχεται μετά τον άλλο και τα πράγματα πλέον έχουν γίνει ανησυχητικά. Ο τεχνικός της ομάδας, Βάιος Θεοδωρόπουλος δεν μπορεί να κάνει προπόνηση και να δουλέψει κάποια πράγματα που ζητάει αφού έχει μόνο εφτά παίκτες στη διάθεσή του. Στους απόντες της περασμένης εβδομάδες προστέθηκαν και οι Καρπούζας, Καλφούντζος. Ο πρώτος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον τένοντα και ο δεύτερος στους προσαγωγούς. Είναι άγνωστο το πόσο θα μείνουν εκτός δράσης. Ο Τρύφων Γιούδας που είναι έξω εδώ και καιρό (γόνατο) αναμένεται να αρχίσει τις προπονήσεις την Παρασκευή. Την ίδια ημέρα θα πάει στο γιατρό για επανεξέταση ο Θοδωρής Τσιλούλης αφού τον ταλαιπωρεί ένας τραυματισμός στο χέρι του. Ο Κώστας Χατζημπύρρος σε κάθε προπόνηση βελτιώνει την κατάστασή του, ενώ είναι άγνωστο το αν θα εξασφαλίσει άδεια ο στρατευμένος Δημήτρης Δεληχρήστος. Με όλα τα παραπάνω λοιπόν το ρεπορτάζ από αγωνιστικό μετατρέπεται σε… νοσοκομειακό και το κλίμα για να ανατραπεί χρειάζεται επειγόντως μια νίκη την Κυριακή. Ο Φοίνικας για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ θα υποδεχθεί τον Αλέξανδρο Αξιούπολης, στο κλειστό του Αγίου Θωμά.
Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ
Η «Ε» ζήτησε την άποψη του αρχηγού των «μελανόλευκων», Θοδωρή Λιάκου για την κατάσταση που επικρατεί αυτήν τη στιγμή στον Φοίνικα και αυτός μας είπε: «Είναι πολύ δύσκολο ξεκίνημα. Ίσως το πιο δύσκολο που έχει η ομάδα από τη στιγμή που βγήκε στην Γ’ Εθνική. Η ατυχία δεν λέει να μας αφήσει και μας στερεί ποιότητα στο παιχνίδι μας. Αυτό φάνηκε στην πρώτη αγωνιστική και δεν θέλουμε να κάνει την εμφάνισή του και στη δεύτερη. Την Κυριακή παίζουμε ένα πολύ κρίσιμο ματς και θέλουμε τη συμπαράσταση του κόσμου. Είναι μια ευκαιρία να μας στηρίξει σε αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε. Ο Φοίνικας θα βρει το δρόμο του και αν είμαστε πλήρεις θα πάμε αρκετά ψηλά».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass