ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (6.15 μ.μ.)

Στον αστερισμό της νίκης η ΑΕΛ

* ΑΙΝΙΓΜΑ Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2010 0:11 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:31
Του Σωτ. Κέλλα
Στον αστερισμό της νίκης θέλει να βρεθεί σήμερα η ΑΕΛ μετά από τέσσερις αγώνες με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στις 6.15 μ.μ. στο Αλκαζάρ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα, με στόχο να έχει βαθμολογική ανάκαμψη και να τη συνδυάσει με την πολύ καλή εικόνα που έχει μέχρι τώρα αγωνιστικά στο πρωτάθλημα.
Με τη βοήθεια των Λαρισαίων οι «βυσσινί» πιστεύουν ότι θα ξεπεράσουν και τα αγωνιστικά προβλήματα που είναι οι απουσίες του τραυματία Μπλάζεκ, του ανέτοιμου Μακίνουα  και του τιμωρημένου Ιγγλέσιας κάτι που αναγκάζει τον τεχνικό Γιάννη Παπακώστα να αλλάξει την ενδεκάδα.
Συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια θα χρησιμοποιηθεί ο Βιέρα στην άμυνα θα ξεκινήσουν ο Ταλ δεξιά (μια και ο Βελάσκο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή αλλά δεν έκανε προπονήσεις σε αρκετό διάστημα) σέντερ μπακ ο Νταμπίζας με τον Ταυλαρίδη και αριστερά ο Βενετίδης.
Στη μεσαία γραμμή, αμυντικά χαφ θα παίξουν ο Γκέρεμι με τον Ρομέου και αριστερά ο Μετίν η ο Κανόμπιο ενώ δεξιά ο Πουρί η ο Σίμιτς ενώ στη επίθεση θα παίξουν ο Κουζέν με παρτεναίρ τον Αμπουχατζίρα η τον Σίμιτς (να παίξει δεξιά ο Πουρί).
Η τακτική θα είναι 4-4-2 και στόχος είναι να πιέσει η ομάδα ψηλά και οι παίκτες να «βγάλουν» πολλά τρεξίματα με στόχο να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι.
Η νίκη θεωρείται ότι θα λειτουργήσει σαν το καλύτερο «φάρμακο» στα προβλήματα που δημιούργησε η ήττα στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό με 1-0 ενώ θετικές εντυπώσεις απέσπασαν οι προσπάθειες του αρχηγού Νίκου Νταμπίζα να υπερασπιστεί τους παίκτες και να τους μιλήσει προχθές στα αποδυτήρια για την αναγκαιότητα της νίκης.
Στην αποστολή που ανακοίνωσε χθες μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης ο προπονητής συμπεριέλαβε και τους: Αμπάρη, Βελάσκο, Κατσιαρό, Ρέντζα, Φαλάγγα, Σιατραβάνη.
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Ανακοινώθηκε η αποστολή του Αστέρα για το σημερινό (18:15) εκτός έδρας αγώνα στη Λάρισα και σε σχέση με το προηγούμενο ματς συμπεριλαμβάνει πέντε νέα πρόσωπα.
Χθες το πρωί ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Αρκάδων για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός Βαγγέλης Βλάχος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία αναλυτικά απαρτίζεται από τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Νίκος Αναστασόπουλος, Ματίας Ντεγκρά, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Χρήστος Πιπίνης, Μπρούνο Ουριμπάρι, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Σωκράτης Φυτανίδης, Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίντο, Ντάνιελ Ορόθκο, Αντώνης Λαδάκης, Νίκος Σκόνδρας, Σάββας Τσαμπούρης, Κώστας Φορτούνης, Ροτζέριο Μάρτινς, Σαλίμ Αράς, Κρις Κονσεισάο, Σεμπάστιαν Καρέρα, Λιονέλ Ρίος, Ρομπέρτο και Εμμάνουελ Φρανκού.
Συγκριτικά με το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο, περιλαμβάνονται στην αποστολή της ομάδας οι Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Ντάνιελ Ορόθκο, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Σάββας Τσαμπούρης, Εμμάνουελ Φρανκού, ενώ έμειναν εκτός αποστολής οι Γκόραν Ρούμπιλ, Βασίλης Λαμπρόπουλος, Βλάντισλαβ Ιβάνοφ, Τσικόντζι Ουντότζι, Τάσος Μπακασέτας.
 
Ο Μάλαρτζ στην... ΑΕΛ
Ο Αρκάντιους Μάλαρζ συμφώνησε με την ΑΕ Λεμεσσού και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κυπριακή ομάδα. Η ΑΕ Λάρισας του πλήρωσε ένα μικρό μέρος του συμβολαίου του για να συμπληρώσει τη διαφορά από την Κυπριακή ομάδα και πλέον απαλλάχθηκε από τα 200.000 ευρώ που είχε ως ετήσια αποζημίωση.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass