ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Το πρώτο... τρίποντο αναζητεί ο Τύρναβος

* ΣΤΙΣ 3 μ.μ. ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ-ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2010 0:12 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:31
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μετά από ένα δεκαήμερο περίπου ξεκούρασης που το είχαν μεγάλη ανάγκη οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο Τύρναβος 2005 ρίχνεται και πάλι στη μάχη του πρωταθλήματος, της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.
Σήμερα λοιπόν στις 3 το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο της πόλης, υποδέχεται την Αναγέννηση Γιαννιτσών και είναι ξεκάθαρο ότι έχει ως μοναδικό στόχο, το νικηφόρο αποτέλεσμα, που θα αλλάξει και την ψυχολογία.
Μέχρι τώρα σε πέντε παιχνίδια του πρωταθλήματος, ο απολογισμός είναι τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες, μια συγκομιδή τριών βαθμών, που βέβαια δεν ικανοποιεί τους φιλάθλους, οι οποίοι κάνουν υπομονή και περιμένουν να δούνε μια καλύτερη αγωνιστική εικόνα, στη συνέχεια.
Ακόμη λοιπόν οι Τυρναβίτες δεν έχουν γευθεί τη χαρά της νίκης και πιστεύουμε ότι έφτασε η ώρα, για το πρώτο…τρίποντο, στο πρωτάθλημα.
Φυσικά τα πράγματα κάθε άλλο παρά εύκολα θα είναι, γιατί τα Γιαννιτσά διαθέτουν ένα καλογυμνασμένο σύνολο και είναι σε θέση να κάνουν τη ζημιά, εάν τους αντιμετωπίσουν υπεροπτικά οι γηπεδούχοι.
Όλο αυτό το διάστημα στις προπονήσεις ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας με τον συνεργάτη του Μιχάλη Μπίζιο, προσπάθησαν να βελτιώσουν την ομάδα στα σημεία που εντόπισαν αδυναμίες, ώστε στη σημερινή αναμέτρηση να περιορισθούν στο ελάχιστο δυνατό τα λάθη και από την άλλη πλευρά να μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές να βρούνε πιο εύκολα τον δρόμο, προς τα δίχτυα.
Το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι ότι δεν υφίσταται το παραμικρό πρόβλημα και όποιοι παίκτες επιλεγούν για την αρχική ενδεκάδα, είναι βέβαιο ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κατακτήσουν την πολυπόθητη νίκη.
Αναγκαία να σημειώσουμε ότι θεωρείται και η συμπαράσταση των φιλάθλων, ενώ το παιχνίδι διεξάγεται μια ώρα νωρίτερα, προκειμένου να μπορέσει ο κόσμος να ενισχύσει την ομάδα και εν συνεχεία να μεταβεί στο στάδιο Αλκαζάρ, για να βοηθήσει και την ΑΕΛ, στη δύσκολη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.
Στην αποστολή που συγκροτήθηκε συμπεριλήφθησαν οι 20 παρακάτω, παίκτες:
Καραναστάσης, Γούπος, Αθανασούλης, Τσιρογιάννης, Β. Σκούπρας, Κ. Σκούπρας, Σιάτρας, Γεωργαντζάς, Γρηγορίου, Αθ. Μάγγος, Κώστας Μάγγος, Κράββαρης, Μουρατίδης, Κουβελάς, Τζορμπατζίδης, Κλάζογλου, Αντωνόπουλος, Κουγιουμτζίδης, Χριστοδούλου, Κωστούλας.
Εκτός αποστολής έμειναν οι Αλεξίου, Γκαραγκούνης, Γιολδάσης, Λόλας, Μίσιτς και Καρντούμ.
Πιθανό σχήμα με το οποίο ο Τύρναβος 2005 θα ξεκινήσει τον αγώνα, είναι: Καραναστάσης, Βασίλης Σκούπρας, Κώστας Σκούπρας ή Αθανασούλης Γεωργαντζάς, Σιάτρας, Αθανάσιος Μάγγος, Γρηγορίου, Κώστας Μάγγος , Κουβελάς, Μουρατίδης, Κράββαρης.
Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
Με την ομάδα των Γιαννιτσών δεν θα αγωνισθούν οι Στεφανίδης, Καραμανλής, Κατιανός και Γκούρτσας οι οποίοι τιμωρήθηκαν από τη διοίκηση γιατί παρέβησαν τον εσωτερικό κανονισμό, σε θέματα ωραρίου.
Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τον σημερινό αγώνα Τύρναβος 2005-Γιαννιτσά, θα διευθύνουν οι κ.Βουρνέλης Ματθαίος, Παπαδόπουλος Ηλίας, Δημακάς Γεώργιος (Μακεδονίας), 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Δαμιανίδης Γεώργιος (Μακεδονίας) και παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Ιωάννης Κουζάκης (Θεσσαλίας).
ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Σε χθεσινό αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής, Α.Ε.Ποντίων Κατερίνης και Α.Ε.Λ.Καλλονής αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 0-0.
 
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
 
15:00 Τύρναβος-Αναγέννηση Γιαννιτσών
16:00 Αετός Σκύδρας-Φωκικός
16:00 Μακεδονικός-Ναυπακτιακός
16:00 Εορδαϊκός-Εθνικός Φιλιππιάδας
16:00 Οδυσσέας Αναγέννησης-Μ. Αλέξανδρος
16:00 Επανομή-Ζάκυνθος
16:00 Κοζάνη-Νίκη Βόλου
*Ρεπό έχει η Δόξα Κρανούλας
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Καλλονή         11
Επανομή        10
Εθνικός Φιλιππιάδας            9
Δόξα Κρανούλας       8
Νίκη Βόλου    8
Αετός Σκύδρας          8
Πόντιοι Κατερίνης       8
Φωκικός         7
Εορδαϊκός     6
Γιαννιτσά         5
Ζάκυνθος       5
Μακεδονικός 5
Κοζάνη           5
Οδυσσέας Αναγέννησης      4
Τύρναβος 2005         3
Ναυπακτιακός            3
Μ. Αλέξανδρος Ηράκλειας  1
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass