ΠΑΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

«Νοσοκομείο» ο Φοίνικας

* ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΧΘΕΣ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2010 2:14 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:31
Με νοσοκομείο μοιάζει τις τελευταίες ημέρες ο Φοίνικας Λάρισας. Λίγες ημέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση για τη νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και συγκεκριμένα στον πρώτο βόρειο όμιλο, οι «μελανόλευκοι» θα έχουν πολλές απουσίες κυρίως λόγω τραυματισμών. Γι αυτό και χθες ζητήθηκε η βοήθεια του θεού. Λίγο πριν την απογευματινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στο κλειστό του Αγίου Θωμά.
Παρόντες φυσικά όλοι οι αθλητές, το προπονητικό και η διοίκηση. Μάλιστα ο πρόεδρος της ομάδας, Κώστας Βαλιώτης μαζί με τον επίτιμο πρόεδρο Βασίλη Χαύδα και τον έφορο Β. Τσούτσο μίλησαν στους παίκτες και τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία σε όλους τους αγώνες.
ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΝΤΕΣ
Ο τεχνικός του Φοίνικα, Βάιος Θεοδωρόπουλος δεν μπορεί παρά μόνο προβληματισμένος να είναι με την ατυχία που υπάρχει. Στον αγώνα της Κυριακής στο Κιλκίς δεν θα έχει σίγουρα στη διάθεσή του τον Τρύφωνα Γιούδα που έχει πρόβλημα στο γόνατο και δεν θέλει να το ριψοκινδυνέψει. Ο Θοδωρής Τσιλούλης χτύπησε στον αριστερό αγκώνα, στην προχθεσινή προπόνηση και τέθηκε νοκ άουτ.
Πρόβλημα υπήρξε και με τον Γκαγκανάσιο με οίδημα που παρουσιάστηκε στο πόδι του, όμως δείχνει να ξεπερνιέται και μάλλον θα παίξει. Τέλος δεν μπόρεσε να πάρει άδεια (μέχρι χθες το βράδυ) ο στρατευμένος Δεληχρήστος και η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Αετό είναι εξαιρετικά αμφίβολη.
Το μόνο θετικό είναι ότι επέστρεψε στις προπονήσεις ο Κ. Χατζημπύρρος, ο οποίος ακολουθεί πιο ελαφρύ πρόγραμμα και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στην έναρξη του πρωταθλήματος.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass