ΕΝΑΣ ΜΑΓΙΚΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΦΑΟΥΛ, ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ «Ε»

Ο... Τσιάρτας της Τσαριτσάνης

* ΑΛΕΞΗΣ ΝΙΚΟΥΛΗΣ: Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2010 2:11 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:31
Δεν είναι τόσο μικρός για να τον βάλουμε στην κατηγορία των ταλέντων. Αλλά δεν είναι και τόσο μεγάλος για πούμε πως δεν έχει ποδοσφαιρικό μέλλον. Στα 26 του ο Αλέξης Νικούλης είναι τόσο έμπειρος ποδοσφαιρικά για να ξεχωρίζει στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας με την φανέλα του Οικονόμου Τσαριτσάνης. Όμως αυτό που τον κάνει μοναδικό είναι οι εκτελέσεις φάουλ που θυμίζουν κάτι από τον... Βασίλη Τσιάρτα στα καλά του χρόνια. Για να καταλάβουν οι αναγνώστες πρέπει να αναφέρουμε το εξής γεγονός. Στα τελευταία δύο ματς με Μετέωρα εκτός και Απόλλων Λάρισας εντός σημείωσε πέντε τέρματα όλα με απευθείας χτυπήματα φάουλ. Αυτό λέει πολλά...
Ας δούμε όμως τι δηλώνει στην «Ε» τόσο για τη δική του παρουσία όσο και για την παρουσία της ομάδας του:
- Πέτυχες 2 γκόλ με μακρινά χτυπήματα φάουλ μέσα στο γήπεδο των Μετεώρων, και το έκανες για άλλες 3 φορές με τον Απόλλωνα Λάρισας. Πώς το σχολιάζεις;
* Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα κάτι τέτοιο. Ανέκαθεν σκόραρα με χτυπήματα φάουλ αλλά αυτός ο άθλος μου συμβαίνει πρώτη φορά. Έχω δουλέψει πολύ στις προπονήσεις και είναι κάτι που το θέλω, το επιδιώκω. Μεγαλύτερη σημασία για μένα έχει το γεγονός ότι βοηθάω την ομάδα μου στη συγκομιδή των 3 βαθμών της νίκης.
- Αλέξη αν και ξεκίνησε κάπως αρνητικά για εσάς η χρονιά τώρα αρχίζει και φτιάχνει κάπως.
* Για τη χρονιά που πέρασε τι να πω, τα αποτελέσματα μιλάνε μόνα τους. Δεν είναι τυχαίο που κάναμε σχεδόν το απόλυτο ρεκόρ με 28 νίκες, 1 ήττα και 1 ισοπαλία σε όλο το πρωτάθλημα του Α΄ τοπικού της ΕΠΣ Λάρισας. Η φετινή χρονιά θα είναι πιστεύω δύσκολη καθότι η κατηγορία είναι πιο μεγάλη, με περισσότερες απαιτήσεις και εμείς είμαστε νέα ομάδα στην κατηγορία, θέλουμε χρόνο ακόμη για να δέσουμε καλύτερα και όταν αυτό συμβεί, θα δείτε πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο από τον Οικονόμο.
- Ήρθαν το καλοκαίρι αρκετοί ποδοσφαιριστές. Έχουν εγκλιματιστεί;
* Το σημαντικό είναι πως πρόκειται καταρχήν για καλά παιδιά. Χρειάζεται ακόμη χρόνος για να δέσουμε ποδοσφαιρικά οι παλιοί με τους νέους παίκτες, χτίζεται σιγά – σιγά αυτό το δέσιμο και σε λίγο χρόνο θα είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι σαν ομάδα, στον αγώνα που δίνουμε για την επίτευξη του στόχου που έχουμε θέσει από την αρχή της σεζόν. 
- Η συμμετοχή της Τσαριτσάνης, για πρώτη φορά στη μακρόχρονη ποδοσφαιρική της πορεία, στο περιφερειακό πρωτάθλημα είναι γεγονός. Ποιοι είναι οι στόχοι;
* Οι δυνατότητες της ομάδας είναι πολύ μεγάλες. Στην παρούσα φάση δεν είμαστε ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο απόδοσης, όμως δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και σίγουρα συνεχώς βελτιωνόμαστε. Όσον αφορά στο πού θα φθάσουμε, θα το δείξει ο χρόνος. Εμείς πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, με απόλυτη σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία και στο τέλος ελπίζω να είμαστε εμείς οι πρώτοι.
Οι άνθρωποι που περιβάλλουν την ομάδα, είναι πολύ κοντά μας και μας προσέχουν. Ξεκινώντας από τη διοίκηση, τον προπονητή, τους γυμναστές και φθάνοντας στους αφανείς ήρωες της ομάδας που είναι ο φροντιστής και ο συντηρητής των γηπέδων, όλοι τους βρίσκονται κάθε στιγμή πλάι μας, έτοιμοι να μας βοηθήσουν σε όποιο πρόβλημα προκύψει.
Επίσης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι λίγο για αυτόν τον κόσμο που μας στηρίζει σε κάθε αγώνα εντός και εκτός της Τσαριτσάνης. Τον θέλουμε κοντά μας και υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, για να χαρίζουμε στο φίλαθλο κόσμο μας όλο και περισσότερες χαρές.
- Ποίες από τις ομάδες του ομίλου θεωρείς ότι θα έχουν συνέχεια στην προσπάθεια που καταβάλλουν για την κατάκτηση του τίτλου και πώς βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές.
* Είναι ακόμη νωρίς για να βγάλουμε επαρκείς προβλέψεις. Με μια πρώτη ματιά διακρίνω, εκτός από την ομάδα μου, τον Πυργετό που τον γνωρίζουμε άλλωστε και από την περσινή πορεία στο πρωτάθλημα καθώς διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα με άξιους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, επίσης καλές ομάδες είναι τα Μετέωρα και ο Πύρασος Αγχιάλου.
- Ποιες οι δικές σου φιλοδοξίες στο χώρο του ποδοσφαίρου
* Οι φιλοδοξίες μου στο χώρο του ποδοσφαίρου δεν είναι πια πολύ μεγάλες καθώς στερεύουν τα ηλικιακά για εμένα περιθώρια. Οι ομάδες στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ψάχνουν νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές για να μπορέσουν να τους δουλέψουν επαρκώς και να τους εντάξουν στις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Όσο για μένα, από τη στιγμή που δεν κατάφερα να κάνω κάτι πιο μεγάλο τον καιρό που έπρεπε, για διάφορους λόγους που δεν θέλω να αναλύσω, οι φιλοδοξίες μου περιορίζονται στο να καταφέρνω κάθε χρόνο μαζί με την ομάδα που αγωνίζομαι, να κατακτούμε τους στόχους που θέτουμε. Πλέον για μένα κάνω κάτι που αγαπώ, σε ένα χώρο που μεγάλωσα και αγάπησα από πολύ μικρός.
- Μπορεί ο Οικονόμος να φθάσει στην κορυφή;
Φυσικά και μπορεί ο Οικονόμος να φθάσει στην κορυφή. Πιστεύω πως με σκληρή και συνεχή δουλειά και κρατώντας χαμηλούς τόνους, μπορούμε να τα καταφέρουμε.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass