ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πανέτοιμη η Ολύμπια

ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΑΡΕΤΕΘΗ ΑΠΟ ΧΟΡΗΓΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2010 2:38 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:29
Μπορεί το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής γυναικών μπάσκετ να αρχίζει στα τέλη του Νοέμβρη, ωστόσο η Ολύμπια δηλώνει πανέτοιμη από τώρα. Η νεοφώτιστη στην κατηγορία αυτήν δείχνει να πατάει γερά στα πόδια της και ίσως θα είναι η ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν.
Το ρόστερ έχει κλείσει και η μοναδική εκκρεμότητα είναι αυτή της Μαρίας Σπυροπούλου. Αν συμβεί κάτι με την περίπτωσή της και δεν μπορέσει να αγωνιστεί με την Ολύμπια τότε θα γίνει κίνηση για απόκτηση μιας άλλης αθλήτριας.
Ο τεχνικός της ομάδας, Σάββας Αραπατσάνης, μιλώντας στην «Ε» εξέφρασε την αισιοδοξία του για την έως τώρα πορεία της Ολύμπια. Συγκεκριμένα τόνισε: «Αν και νωρίς θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Μπορούμε με μικρά κορίτσια να τα πάμε πολύ καλά στην Α2 και να δείξουμε πως το γυναικείο μπάσκετ της Λάρισας έχει μέλλον. Σίγουρα θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες αλλά αν είμαστε προετοιμασμένοι σωστά δεν θα έχουμε πρόβλημα». Το μόνο πρόβλημα της Ολύμπια αυτό το διάστημα είναι το γεγονός πως δεν υπάρχουν πολλές ομάδες για φιλικά παιχνίδια. Αυτό περιορίζει τη δυνατότητα για εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων.
* Πριν από μερικές ημέρες, εν τω μεταξύ, σύσσωμη η ομάδα της Ολύμπια, βρέθηκε στα «Τηγανάκια» όπου και παρετέθη τραπέζι στο πλαίσιο χορηγικής συνεργασίας με τη διεύθυνση του καταστήματος.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass