ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ

Νοκ άουτ ο Γιάν Μπλάζεκ

* ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ * ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΚΑΝΟΜΠΙΟ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2010 2:37 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:29
 Η ΑΕΛ έχει ως στόχο να ανατρέψει τη μέχρι τώρα βαθμολογική εικόνα των πέντε πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα (που την αδικεί με βάση το ποδόσφαιρο που έπαιξε) αλλά μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει στο παιχνίδι της Κυριακής στο Αλκαζάρ στις 6.15 μ.μ. με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης καθώς έχει πολλά προβλήματα ο τεχνικός Γιάννης Παπακώστας.
Συγκεκριμένα μέχρι τώρα ήταν γνωστό ότι δεν θα έπαιζε ο Ματίας Ιγγλέσιας που είχε αποβληθεί στο παιχνίδι των Σερρών με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό ενώ από χθες είναι γνωστό ότι δεν μπορεί να υπολογίζει τον Τσέχο Γιάν Μπλάζεκ που τέθηκε εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για ένα μήνα λόγω εγχείρισης που θα πραγματοποιήσει στη βουβωνοκήλη.
Σαν να μην έφθαναν αυτά τα προβλήματα, οι συνεχιζόμενες ενοχλήσεις στους κοιλιακούς που έχε ο Φαμπιάν Κανόμπιιο τον αναγκάζουν να μεταβεί στην Αθήνα για εξετάσεις.
Από κει και πέρα χθες στην προπόνηση ο Μακίνουα έκανε πάλι ατομικό πρόγραμμα κάτι που δείχνει ότι δύσκολα μπορεί να υπολογίζεται για το κυριακάτικο παιχνίδι ενώ ο Βελάσκο λόγω ίωσης έμεινε στο σπίτι του.
Τέλος ο Πουρί με τον Κουζέν θα επιστρέψουν σήμερα το βράδυ και αύριο θα φανεί σε τι κατάσταση βρίσκονται από τις υποχρεώσεις που είχαν με τις εθνικές ομάδες της Εσθονίας και της Γκαμπόν αντίστοιχα.
ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ
Αυτά τα προβλήματα αναγκάζουν τον Παπακώστα να κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα στο παιχνίδι της Κυριακής και ειδικά στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Συγκεκριμένα ο Βιέρα δείχνει να έχει προβάδισμα στη θέση του τερματοφύλακα ενώ στην άμυνα σίγουροι είναι οι Βενετίδης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης και αν δεν παίξει ο Βελάσκο στα δεξιά θα αγωνιστεί ο Ταλ.
Αμυντικά χαφ είναι δεδομένη η παρουσία των Γκέρεμι και Ρομέου ενώ πιο μπροστά μόνος που θεωρείται σίγουρος είναι ο Μετίν. Από κει και πέρα τα σενάρια είναι για τα δεξιά να γίνεται μάχη μεταξύ Πουρί και Σίμιτς ενώ για τα αριστερά υπάρχει περίπτωση να παίξει ο Βενετίδης και να αγωνιστεί ως αριστερό μπακ ο Κατσιαρός (τακτική που έχε πετύχει πέρυσι τόσο επί ημερών Ουζουνίδη όσο και με Παπακώστα).
Στην κορυφή της επίθεσης θεωρείται σίγουρη η συμμετοχή του Ντανιέλ Κουζέν.
Για πρώτη φορά η ενδεκάδα είναι γρίφος και εξαρτάται από τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Για σήμερα ο Γιάννης Παπακώστας έχει προγραμματίσει προπόνηση το απόγευμα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass